Suženj ključev – nič več! Rešitev za naknadno vgradnjo 😮

Čitalniki prstih odtisov so med slovenskimi graditelji hiš zelo priljubljeni, saj se za sodoben način dostopa v hišo ali stanovanje odloča že vsak sedmi lastnik novogradnje. Naj Vas razveselimo! V kolikor ste tudi vi že menjali vaša vhodna vrata in niste vgradili vrat z vgrajenim čitalnikom prstnih odtisov imamo za vas odlično rešitev. 👉 Čitalnik EKEY UNO za naknadno vgradnjo.

 

😍 Prstni odtis na en, dva, tri …
ekey, vodilni evropski izdelovalec biometričnih čitalnikov, je zasnoval čitalnik prstnih odtisov, primeren za kateri koli običajen vhod oziroma vrata s cilindrično ključavnico. Na fasado ga lahko namestimo brez večjih gradbenih posegov, na gladko površino pa celo samo z lepljenjem, saj za delovanje uporablja lastno napajanje in zato ne potrebuje ožičenja. Čitalnik ekey UNO je zasnovan za delovanje na prostem, deluje s pomočjo radijskega signala, upravlja pa se ga lahko tudi preko pametnega telefona.

 

»Če bi vedel, koliko udobnejše bo moje življenje brez ključev, bi se za čitalnik prstnih odtisov odločil že zdavnaj,« nam je povedal Jurij, uporabnik »ekey rešitve« za individualne hiše. »Nič več ne iščem ključev po žepih, žena ima lažjo torbico, zjutraj pa nič več ne opozarjava otrok, naj pred odhodom v šolo nikar ne pozabijo ovratnega traku s ključi. Po novem z veseljem pridemo domov, ker je vstop tako eleganten in preprost – nič iskanja, nič stanja na mrazu ali dežju, samo poteg s prstom zadošča, pa so vrata odprta.«

 

Z ekey UNO je odpiranje tako preprosto, da bolj preprosto ne more biti! Ekey ponuja inovativne komplete čitalnikov prstnih odtisov za vašo osebno uporabo. Sisteme odlikuje preprosta montaža in intuitivno upravljanje. Glede na področje uporabe, so na voljo različni modeli čitalnikov prstnih odtisov. V ospredje tokrat postavljamo ekey UNO – pametno rešitev za naknadno vgradnjo v vsaka vrata 👍

 

ekey UNO omogoča vgradnjo brez žic in brez razbijanja zidov. Tako zelo unikaten je zato, ker je zasnovan kot avtonomna brezžična akumulatorska naprava. S tem patentiranim izdelkom ekey odpravlja glavno pomanjkljivost dosedanjih biometričnih rešitev, ki so običajno zahtevale predpripravljeno napeljavo in so na obstoječih objektih zaradi gradbenih posegov pogosto povzročale dodatne stroške.

 

Montaža čitalnika ekey UNO je izjemno preprosta. Namesti se ga na kakršno koli steno ali fasado ob vhodna vrata. Podroben opis priporočenega izdelka:

  • Površinska montaža v samo nekaj minutah
  • Primeren za zunanjo in notranjo uporabo
  • Shranite lahko do 200 prstov ali 20 uporabnikov
  • Priporočljiva višina vgradnje: 110cm
  • Administracija prek brezplačne aplikacije ekey uno
  • Vklj. baterija in napajalnik

 

 

ekey UNO, ki je primeren za katerikoli običajen vhod oziroma vrata deluje z NUKI, baterijsko napravo za elektromotorno zaklepanje in odklepanje vrat, ki jo namestimo neposredno na cilindrični vložek na notranji strani vrat. Brez vrtanja in ožičenja. Obe komponenti, ekey UNO in NUKI, imata lastno napajanje, za medsebojno komunikacijo pa uporabljata radijski signal. Na čitalniku prstnih odtisov je nameščen kompakten akumulator, ki ga je potrebno polniti enkrat ali dvakrat letno, medtem, ko naprava NUKI deluje na baterije.

 

 

Res je; namestitev čitalnika prstnih odtisov je najlažja tedaj, kadar ga načrtujemo v naprej, vendar se po zaslugi preprostega načina nadometne vgradnje zanj vse pogosteje odločajo tudi lastniki že obstoječih gradenj.  Čitalnik za domove ekey UNO namreč omogoča povsem preprosto, nadometno vgradnjo.

 

 

A pozor! ekey UNO s pogonom NUKI, bo vašemu bivanju dal še več udobja in funkcionalnosti. Poleg odpiranja s prstom, vnosa uporabnikov, dodeljevanja pravic… boste z NUKI lahko na daljavo vrata odklenili ali zaklenili, preverili stanje odprtosti, povezovali z Apple Home, Alexo, Google Home in drugimi pametnimi instalacijami. Ne vi, ne vaši družinski člani nikoli več ne boste ostali pred zaklenjenimi vrati. ekey UNO omogoča zajem do 200 različnih prstnih odtisov. Z aplikacijo, ki jo namestite na vaš pametni telefon, nadzorujete posamezne dostope in določite časovna okna, znotraj katerih lahko v vaš dom dostopajo izbrani posamezniki (npr. osebje za čiščenje, varuška, inštruktor). Zdaj lahko prenehate skrbeti zaradi pozabljenih ali založenih ključev, saj imate prst vedno s seboj.  Zagotovite si svoj čitalnik prstnih odtisov 👇

 

 

 

🛒 Izdelek je na voljo v spletni trgovini.

Gre za cenovno resnično ugodno rešitev. Montaža je enostavna.

Za ogled izdelka in cene klikni TUKAJ! 

 

 

 

 

Z ekey UNO ne vi ne vaši družinski člani nikoli več ne boste ostali pred zaklenjenimi vrati. ekey UNO omogoča zajem do 200 različnih prstnih odtisov. Z aplikacijo, ki jo namestite na vaš pametni telefon, lahko nadzorujete posamezne dostope in določite časovna okna, znotraj katerih lahko v vaš dom dostopajo izbrani posamezniki (npr. osebje za čiščenje, varuška, inštruktor). Čitalnik prstnih odtisov lahko namestimo na okvir vrat ali na zid, brez večjih posegov. Na gladko površino ga lahko celo nalepimo. Za delovanje uporablja lastno napajanje in zato ne potrebuje ožičenja. Čitalnik ekey UNO je zasnovan za delovanje na prostem.

 

 

Na voljo so tudi rešitve z ožičenjem (brez baterije) za nadometno ali podometno vgradnjo. In kot pravijo pri ekey: Življenje je preprosto. 😊

 

 

 

 

 

 

Kontaktirajte ponudnika:

Ekey biometric systems, d.o.o.  I  01 53 09 495  I  www.ekeyshop.eu/si

 

 

 


 

 

Prelistajte tudi REVIJO  na povezavi TUKAJ 

Čaka vas 48 strani EKSKLUZIVNIH REŠITEV ZA GRADNJO ALI OBNOVO 👇

 

 

V ogled priporočamo tudi tele aktualne REŠITVE za ureditev okolice ali obnovo vaše hiše 👇

NOVA KOPALNICA: Inovativne rešitve za udobno prhanje in enostavno čiščenje 👌

Vgradnja prezračevalnega sistema

Solna infra kabina Home Deluxe

Izračunajte prihranek z lastno sončno elektrarno [Aplikacija za izračun]

Prenova mansarde [Sodobni trendi in primeri izvedbe]

Čistilec in vlažilec zraka Daikin [uniči tudi več kot 99,9% novega koronavirusa]

Sodobno in udobno ležišče [Pravilna izbira trdote in sestave]

Domišljeno zasnovana pomivalna korita BLANCO 😍

Zakaj izbrati fasado JUBIZOL?

Dom z vodo brez vodnega kamna (Enostavna in sodobna rešitev)

Lepa okolica in kuhanje na prostem 👌

 

👉 Še več nadvse praktičnih vsebin za vašo sanjsko okolico ter gradnjo ali obnovo doma najdete TUKAJ.

 

Avtor: Lucija Črešnik, spletna urednica

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: