Stopniščni vzpenjalniki, ki olajšajo in poenostavijo delo!

Električni stopniščni transportni vozički LUZAR olajšajo delo, prihranijo čas in ohranijo zdravje. Na voljo so različni tipi in velikosti tako za poslovno, kot domačo rabo (manjše izvedbe). Na voljo so različni tipi in velikosti. Voziček Mario Senior CS 60 se zna celo sam, skupaj s tovorom, naložiti v kombi. Je najboljši v kategoriji. Želite še več? Vas zanima kaj vse zmorejo? Za električne transportne vozičke za poslovno rabo nudijo tudi brezplačen preizkus delovanja neposredno v vašem podjetju.

 

 

Preverite kako enostavno se vzpenja po stopnicah in kako se sam zloži v kombi 👌

Električni stopniščni transportni voziček je zagotovo nepogrešljiv pripomoček za monterje in dostavo na dom. Naredijo praktično vse in so resnično vredni svojega denarja. Delo z njim je enostavno. Z njim lahko to kar opravljata dva, opravite popolnoma sami in to popolnoma brez napora. Skrajni čas je, da si olajšate in poenostavite vaše delo. Vsi bi ga morali imeti, najbolj pa vi. Stopniščni vzpenjalniki podjetja Luzar so namenjeni vsakodnevnim obremenitvam, zato so podprti s triletno garancijsko dobo, odobreni in zaščiteni so z blagovno znamko CE. V poslovni in domači rabi nudijo rešitev enostavnega prenašanja vseh vrst bremen po stopnicah ali ovirah in s tem zagotovijo zdravo in nemoteno opravljanje vsako dnevnih opravil in storitev.

 

 

Fido električni stopniščni vzpenjalnik za domačo rabo. Izjemno!

Na voljo je tudi rešitev za domačo rabo. Električni stopniščni transportni voziček Fido je majhen in namenjen za uporabo doma. Poenostavi prenašanje bremen. Je izjemno lahek in zmogljiv. Je motoriziran in ima kapaciteto za prenos tvora do 35 kg.

 

Nadvse priročna rešitev je na voljo pri podjetju LUZAR.

 

Izbira transportnih vozičkov Luzar, ki vam omogočajo prevoz različne teže tovora, je velika. Transportni električni vozički imajo zmogljivo nosilnost od 35kg do 300kg. Zato preverite ponudbo transportnih vozičkov, ki ustrezajo vašim potrebam tovorjenja. Z električnimi vozički si olajšate delo, prihranite vaše dragoceno zdravje, delo opravite hitreje in brez napora.
Preveri ponudbo na www.luzar.si info@luzar.si 041-575-176.

 

Kontaktirajte ponudnika: Zvonko Luzar s.p., Cerov log 16, 8310 Šentjernej

041 575 176 I  info@luzar.si I www.luzar.si

 

 


 

 

Takole …

v prispevku zgoraj smo vam predstavili enega izmed atraktivnih trendov za lažji transport, ki je trenutno na samem vrhu po priljubljenosti. V kolikor pa urejate vaš dom ali gradite vam priporočamo, da se seznanite z novostmi in rešitvami, ki jih predstavljamo za področje gradnje ali obnove doma.

Za vas smo pripravili kar celo revijo trenutno najbolj iskanih rešitev. 

Le to si lahko popolnoma brezplačno ogledate na povezavi TUKAJ.

 

Prijetno urejanje doma vam želimo,

Ekipa revije Gradnja in Obnova


 

 

V ogled priporočamo tudi te aktualne REŠITVE 👇

Preden naročite vaša okna PREVERITE tole!

 

Okrasni zbiralniki deževnice

Okna, vhodna vrata in senčila Pronorm

Suženj ključev – nič več! Rešitev za naknadno vgradnjo 😮

Rešitev za sanacijo posedenih temeljev 👆

Odsesavanje v industriji

Spoznajte odličen stroj za čiščenje teras in bazenov [Motorscrubber]

Edinstvena protivlomna vrata za stanovanja in hiše 😍

 

☝😍👀 Še več PRAKTIČNIH rešitev za gradnjo, obnovo doma ali zunanjo ureditev najdete na vstopni strani KLIK TUKAJ.

Avtor: Matej Kvasnik

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: