četrtek, 30 junija, 2022
DomaGradnjaGradnja in obnovaStopniščni vzpenjalniki, ki olajšajo in poenostavijo delo!

Stopniščni vzpenjalniki, ki olajšajo in poenostavijo delo!

Električni stopniščni transportni vozički LUZAR olajšajo delo, prihranijo čas in ohranijo zdravje. Na voljo so različni tipi in velikosti tako za poslovno, kot domačo rabo (manjše izvedbe). Na voljo so različni tipi in velikosti. Voziček Mario Senior CS 60 se zna celo sam, skupaj s tovorom, naložiti v kombi. Je najboljši v kategoriji. Želite še več? Vas zanima kaj vse zmorejo? Za električne transportne vozičke za poslovno rabo nudijo tudi brezplačen preizkus delovanja neposredno v vašem podjetju.

Preverite kako enostavno se vzpenja po stopnicah in kako se sam zloži v kombi 👌

Električni stopniščni transportni voziček je zagotovo nepogrešljiv pripomoček za monterje in dostavo na dom. Naredijo praktično vse in so resnično vredni svojega denarja. Delo z njim je enostavno. Z njim lahko to kar opravljata dva, opravite popolnoma sami in to popolnoma brez napora. Skrajni čas je, da si olajšate in poenostavite vaše delo. Vsi bi ga morali imeti, najbolj pa vi. Stopniščni vzpenjalniki podjetja Luzar so namenjeni vsakodnevnim obremenitvam, zato so podprti s triletno garancijsko dobo, odobreni in zaščiteni so z blagovno znamko CE. V poslovni in domači rabi nudijo rešitev enostavnega prenašanja vseh vrst bremen po stopnicah ali ovirah in s tem zagotovijo zdravo in nemoteno opravljanje vsako dnevnih opravil in storitev.

Fido električni stopniščni vzpenjalnik za domačo rabo. Izjemno!

Na voljo je tudi rešitev za domačo rabo. Električni stopniščni transportni voziček Fido je majhen in namenjen za uporabo doma. Poenostavi prenašanje bremen. Je izjemno lahek in zmogljiv. Je motoriziran in ima kapaciteto za prenos tvora do 35 kg.

Nadvse priročna rešitev je na voljo pri podjetju LUZAR.

Izbira transportnih vozičkov Luzar, ki vam omogočajo prevoz različne teže tovora, je velika. Transportni električni vozički imajo zmogljivo nosilnost od 35kg do 300kg. Zato preverite ponudbo transportnih vozičkov, ki ustrezajo vašim potrebam tovorjenja. Z električnimi vozički si olajšate delo, prihranite vaše dragoceno zdravje, delo opravite hitreje in brez napora.
Preveri ponudbo na www.luzar.si info@luzar.si 041-575-176.

Kontaktirajte ponudnika: Zvonko Luzar s.p., Cerov log 16, 8310 Šentjernej

041 575 176 I  info@luzar.si I www.luzar.si


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...

Možnosti uporabe transportnega vozička

Aktivacija vseh možnih prijateljev za tovorjenje veliko pretežkega produkta v šesto nadstropje do vašega stanovanja ali pisarne … Tako nekako večina ljudi ukrepa, ko...
Alpod talne obloge