Wellnes kotiček na domačem vrtu

Za brezmejno uživanje in sprostitev v masažnem bazenu in savni lahko izberete dvoje: pobrskate med Glamping ponudbami ter se razvajate dan ali dva ali si wellnes kotiček ustvarite kar na vašem vrtu. Poleg užitka Vam wellnes kotiček na Vašem vrtu zagotavlja tudi svež zrak.

Ureditev kotička za wellness na domačem vrtu

Potrebujemo le primerno masažno kad, električni kabel in cev za polnjenje vode. Tudi stroški takšne pridobitve so obvladljivi, še posebno ker tržišče ponuja številne energetsko varčne modele, ki jih odlikuje najnovejša tehnologija.  Mi smo izbrali masažne bazene ARTESIAN SPAS, ki so tehnološko najbolj dovršeni bazeni na tržišču. Njihova inovativnost omogoča preprosto uporabo funkcij in vzdrževanja. S svojo kakovostjo in elegantnim videzom vam nudijo udobje, sprostitev in izboljšajo kvaliteto vašega življenja. Masažni bazeni so energijsko učinkoviti in prijazni tako okolju, kot tudi vašemu zdravju. Zakaj so nas še prepričali si preberite TUKAJ

 

 

Ste vedeli, da lahko na vaš vrt postavite tudi savno? 

Zunanja savna je izvorna in najbolj tradicionalna oblika savne. Vrt ali teraso lahko tako doživite povsem drugače. Namestite lahko samo preprosto savno ali pa si uredite tudi prijeten prostor za počitek. Takšna savna bo čisto unikatna po velikosti in videzu!

 

 

Poglejte tudi FOTO GALERIJO: Ideje ureditve okolice z masažnim bazenom.

 

 

 

Vsebino povzela po predlogi www.pergolaing.si  Lucija Črešnik, spletna urednica portala gradnjainobnova.si 

 

PERGOLAING
Goran Krpač s.p.
Gozdarska cesta 38,
2382 Mislinja

041/638-300
040/186-359

E-pošta: info@pergolaing.si

 

Preberite tudi:

Priprava in nega vode v masažnem bazenu

 

Avtor: Lucija Črešnik, spletna urednica

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja