nedelja, 27 novembra, 2022
DomaOgrevanjeTermo Shop kot prvo slovensko podjetje prejelo prestižno nagrado

Termo Shop kot prvo slovensko podjetje prejelo prestižno nagrado

Termo Shop kot prvo slovensko podjetje prejelo prestižno nagrado
TERMOPLUS HYDROTANK PREJEL PRESTIŽNO NAGRADO »DESIGN PLUS POWERED BY ISH«

Termo Shop d.o.o. je prvo slovensko podjetje, ki je za svoj produkt, toplotno črpalko TermoPlus Hydrotank, na nedavnem ocenjevanju v Nemčiji prejelo nagrado Design Plus powered by ISH. Gre za eno najbolj prestižnih in priznanih nagrad v Nemčiji, katere podeljevanje poteka v sodelovanju s sejmom ISH, in sicer že od leta 1983. Osredotoča se na inovativne, energetsko učinkovite ter tehnološko napredne izdelke.

Na letošnjem naboru je zahtevna strokovna komisija, sestavljena iz vrhunskih mednarodnih strokovnjakov iz najrazličnejših področij (ogrevanje, klimatizacija, arhitekti, industrijski oblikovalci in izbrani novinarji) izbirala med kar 161 produkti, ki jih je prijavilo 114 podjetij s celega sveta. Nagrado, katere ocena temelji na šestih različnih kategorijah (kakovost designa, celoten koncept, inovativnost, izbira materiala in tehnični ter ekološki vidik), je prejelo 36 produktov (19 mednarodnih in 17 nemških) in med njimi je bil tudi naš. Smo prvo in edino slovensko podjetje, ki je v zadnjih desetih letih prejelo to nagrado. Komisija je bila navdušena nad eleganco in preprostostjo designa ter celovito rešitvijo (visoka učinkovitost, vgrajena napredna originalna vremensko vodena regulacija, možnost upravljanja preko interneta …), ki jo ponuja TermoPlus Hydrotank.

»Prejeta nagrada je še ena izmed številnih potrditev, da smo se v podjetju Termo Shop podali na pravo pot, ko smo pretekli dve leti v sodelovanju s partnerji razvijali popolnoma nov koncept toplotnih črpalk. S to inovacijo smo se postavili ob bok vodilnim podjetjem na področju ogrevalne tehnike, posledično pa se še bolj prilagodili potrebam kupcev in se približali njihovim željam« pravi Jure Šacer, direktor podjetja Termo Shop in pobudnik ter vodja projekta. Toplotna črpalka tipa zrak/voda, ki velja za najbolj priljubljen tip toplotne črpalke na trgu, je izdelana v Sloveniji. Odlikuje jo vrhunski design, ki vgrajene visokokvalitetne komponente še dodatno poudari. Prednost produkta se kaže v visoki energetski učinkovitosti (5 % višja kot pri prejšnjem modelu) in nižjih stroških ogrevanja, prav tako jo odlikuje vseživljenjska zanesljivost, ki jo zagotavljamo v okviru standarda ISO 9001.

Poleg vseh naštetih prednosti in izboljšav ima nova enota, zahvaljujoč ohišju narejenemu iz prašno barvane pločevine, daljšo življenjsko dobo, obenem pa je prijaznejša okolju, kar je izredno pomembno. Za dosego tega smo plastični okvir zamenjali s prašnato barvano pločevino in poskrbeli, da je enoto enostavneje reciklirati, s tem pa bomo strankam v prihodnosti ponudili dodatno možnost – barvo zunanjosti po izbiri. Zahvaljujoč našim inženirjem pa je okolju prijaznejši tudi transport enot, saj smo ustvarili modul za transport za večkratno uporabo in tako prej nujno embalažo zmanjšali na minimum.

Podelitev nagrad najboljšim izdelkom iz industrije bo potekala v Frankfurtu, na dan odprtja sejma ISH, 11. marca 2019. Vsi obiskovalci sejmišča si boste naš nagrajen produkt lahko ogledali na našem razstavnem prostoru ter v preddverju dvorane 4.2.


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Možnosti uporabe transportnega vozička

Transportni vzpenjalniki MARIO CARRELLI omogočajo strokovnost transporta, dostave, hitreje dosežen želen cilj in ničelne poškodbe dostave. In kar je najbolje, pri tem ne trpita...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...