Motivi in vzorci iz serije Creative

Garažna vrata Creativ

Gražna vhodna vrata Creativ,  z edinstvenimi vzorci, so res nekaj posebnega.

Fantazija brez meja! Vaša vrata se lahko ustvarijo v umetniškem stilu. Izberete lahko vzorce iz štirih osnovnih serij linije Creative. Lahko pa si zamislite povsem svoje elemente, ki jih oblikujemo iz nerjavečega jekla in opremimo na vaša vrata. Vaša vrata lahko tako postanejo tudi povsem unikatna. Garažna vrata serije Creativ so plod nemškega proizvajalca garažnih vrat LOMAX (sinonim za kakovost).

Na voljo so štiri osnovne linije (serije vzorcev). Osnovne motive iz posamezne serije pa lahko kombinirate s katero koli barvo ali imitacijo lesa.

Creative serija 100

Vzorci iz serije Cretive 100 so minimalistični in klasično zasnovani dodatki. Za tiste, ki prisegate na klasiko in si vendarle želite dizajnersko dovršena vrata. Podajo se na prav vsako hišo.

Še več vzorcev serije Creative 100 si oglejte na povezavi TUKAJ

Creative serija 200

Serija Creative 200 ponuja širok izbor elegantnih in prefinjenih vzorcev in motivov. Od nežnih pa tudi do tistih bolj drznih. Raziščite jih.

 

Še več vzorcev serije Creative 200 si oglejte na povezavi TUKAJ

Creative serija 300

Serija Creative 300 združuje elemente iz stekla in nerjavečega jekla. Spustite nekaj svetlobe tudi v vaš dom! Serija Creative 300 je odlična izbira za vse, ki montirate vrata v prostore (garaža in vhod) kjer ni druge dnevne svetlobe. Linja Creative serije 300 vam nudi možnost kombinacije okrasnih elementov s steklom.

 

Še več vzorcev serije Creative 300 si oglejte na povezavi TUKAJ

Creative serija 400

Dodajte hišno številko, ime ulice ali znamenitost na vaša vrata.

Še več vzorcev serije Creative 400 si oglejte na povezavi TUKAJ

Creative serija po meri

Serija vrat Creative omogoča tudi povsem individualno zasnovo vzorcev in motivov za vaša vrata. Torej, v kolikor niste našli vzorca, ki bi vam ustrezal, ali pa si želite ustvariti povsem edinstven vzorec, ki bo vaš unikat ste na pravem mestu. Nič hudega. Ustvarite svoj lasten vzorec, ki bo vaš unikat. Nekaj primerov navajamo tukaj:

Še nekaj vzorcev po meri pa si oglejte na povezavi TUKAJ

Sekcijska garažna vrata Lomax krasijo garažo marsikatere zadovoljne stranke. S sekcijskimi garažnimi vrati Lomax se lahko prepustite domišljiji in vaši garaži omogočite edinstven dizajn.

Razlogi za nakup garažnih vrat Lomax:

  • Lomax se ponaša s 26 letno tradicijo izdelovanja garažnih vrat
  • možnost kombiniranja barv, imitacije lesa, lamel, zasteklitev in nerjavečih elementov
  • Lomax vam zaradi lastne proizvodnje omogoča hitro dobavo rezervnih delov in hiter servis
  • Lomax garancija na vrata je 10 let, na motorni pogon pa 5 let
  • Lomax uporablja kakovostne sestavne dele in materiale iz držav EU

 

Podjetje Mimaro d.o.o. zastopa in prodaja garažana Vrata Lomax za slovenski trg. V podjetju pravijo, da so ponosni, da so pripeljali kakovosten in inovativen izdelek, nemškega proizvajalca Lomax tudi na slovenski trg. V podjetju nudijo tudi ostali program garažnih vrat ( rolo in dvokrilna garažna vrata), vgradnjo rolet in žalucij proizvajalca Lomax, ter vgradnjo PVC ter LES in ALU/LES oken in vrat.

Gražna vrata zmontirajo v nekaj urah in to brez večjih gradbenih del. Za še več informacij priporočamo obisk spletne strani www.mimaro.net

Z ponudbo ali izmero nas kontaktirajte na spodnje telefonske šte4vilke ali nam pišete v naš e-poštni predal. Sekcijska garažna vrata LOMAX so estetsko dovršena in praktična garažna vrata.

MIMARO d.o.o.

Garažna vrata
Stavbno pohištvo
Tel: 041 369 518
prodaja@mimaro.si

Prodajno-razstavni salon:
Dolenjska cesta 466a
1291 Škofljica

 

Avtor: Lucija Črešnik, spletna urednica

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: