četrtek, 30 junija, 2022
DomaGradnjaGradnja in obnovaMnenja zadovoljnih strank

Mnenja zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo stranke?

Najboljša promocija so zadovoljne stranke, česar se zavedamo tudi v podjetju Termo Shop. Le-te so središče naše pozornosti in smisel ter cilj našega delovanja. Prav zaradi tega je že skoraj tri desetletja osrednje vodilo našega delovanja, strankam zagotoviti preprosto in prijazno uporabniško izkušnjo. Da bi to bilo izvedljivo, smo se v podjetju Termo Shop d.o.o. v zadnjih letih razvili v proizvajalca in ponudnika celovitih rešitev. Strankam tako nudimo svetovanje in pomoč pri izbiri najbolj optimalnega ogrevalnega sistema, pomoč pri pridobivanju nepovratnih finančnih sredstev, poskrbimo za kakovostno montažo ogrevalnega sistema, na primopredaji pa jih naučimo kako s tem sistemom rokovati. Naše delo se v tej fazi še ne konča, saj z večino strank sklenemo tudi pogodbo o vzdrževanju in servisu naprave, da dolga leta deluje brezhibno.

V podjetju Termo Shop, ki je zgrajeno na temeljih družinskih vrednot, ne delamo za maso, temveč za tiste, ki verjamejo v enake vrednote, kot jih ima naše podjetje, saj je to edini način, kako doseči visoko stopnjo zadovoljstva. Naše stranke prihajajo iz vseh koncev Slovenije, zadnja leta pa smo vse bolj prisotni tudi izven naših meja – Hrvaška, Avstrija, Nemčija, Švica, Albanija … in na številnih drugih trgih po Evropi. Tako v Sloveniji kot tujini nas prepoznavajo in cenijo kot proizvajalca kakovostnih ogrevalnih sistemov in prvovrstnih storitev.

Za dosego tega pri svojem delovanju sledimo naslednjih vrednotam:

  • Tradicija: zadovoljne stranke ustvarjamo že skoraj tri desetletja. Iz pionirja na področju toplotnih črpalk smo se razvili v ponudnika celovitih rešitev.
  • Kakovost: naše vodilo je, da je za naše stranke dovolj dobro le najboljše, zaradi česar skrbimo za visoko kakovost produktov in storitev.
  • Strokovnost: temelj naše strokovnosti so izkušnje in znanje. Da lahko strankam ponudimo visok nivo, redno skrbimo za izobraževanje in izpopolnjevanje zaposlenih. Ekipo sestavljajo profesionalni, inovativni in visoko usposobljeni strokovnjaki.
  • Učinkovitost: vedno poiščemo najboljše rešitve v najbolj optimalnem času. Pri iskanju rešitev za stranke, izvedbi aktivnosti in medsebojnem sodelovanju smo visoko učinkoviti.
  • Odgovornost: svoje delo opravljamo vestno in skrbno, za svoja dejanja prevzemamo odgovornost.

Da svoje delo opravljamo profesionalno in kakovostno in da so takšni tudi naši produkti, dokazujejo številni certifikati, ki jih imamo v lasti.

  • Excellent SME Slovenija je priznanje za odlično poslovanje, ki ga Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z uveljavljeno bonitetno hišo Coface Slovenija, izdaja najboljšim srednjim, malim in mikro podjetjem. Z omenjenim certifikatom smo podkrepili odgovoren odnos do varnega elektronskega poslovanja ter prejeli dodatno potrdilo, da poslujemo dobro in zanesljivo.
  • ISO standard 9001, ki ga podeljuje TÜV SÜD v Nemčiji, kar pomeni, da naše podjetje ustreza vsem zahtevanim standardom omenjenega certifikata ter potrjuje zaupanje v kakovostno proizvodnjo Termo Shop toplotnih črpalk.
  • Bonitetna ocena AAA, ki pomeni, da naše podjetje spada v najvišji razred bonitetne odličnosti v Sloveniji in odlično posluje.

 

Dodatna mnenja strank lahko preverite tudi TUKAJ.

Termo Shop d.o.o.
Rimska cesta 176
3311 Šempeter v Savinsjki dolini 

E-pošta: info@termoshop.si
www.termoshop.si 
T: 080 88 33

Takole …

v prispevku zgoraj smo vam predstavili enega izmed atraktivnih trendov za opremo doma, ki je trenutno na samem vrhu po priljubljenosti. V kolikor pa vaš dom urejate celoviteje vam priporočamo, da se seznanite z dodatnimi novostmi in rešitvami.

Za vas smo pripravili kar celo revijo trenutno najbolj iskanih rešitev.

Le to si lahko popolnoma brezplačno ogledate na povezavi TUKAJ.

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...

Možnosti uporabe transportnega vozička

Aktivacija vseh možnih prijateljev za tovorjenje veliko pretežkega produkta v šesto nadstropje do vašega stanovanja ali pisarne … Tako nekako večina ljudi ukrepa, ko...
Alpod talne obloge