Zgradite si svojo obalo, kar na doma─Źi terasi ­čĄę

Kerami─Źni Compass bazeni so zadnja leta vse ve─Źji HIT. Modeli so izjemni. Izvedba Compass bazena pa je cenej┼ía in bistveno manj zahtevna, kot gradnja zidanega ali kateregakoli drugega vgradnega bazena! 95% manj je nepredvidenih situacij, ki se pojavljajo pri klasi─Źni gradnji bazena. Garancija na vodotesnost ┼íkoljke je do┼żivljenjska, 20 let je garancije na konstrukcijo. Ve─Źjo odpornost in dolgo ┼żivljenjsko dobo jim zagotavljajo steklena in karbonska vlakna, ki so utrjena z vinilsko smolo ter ┼ítevilne inovativne konstrukcijske re┼íitve. Vgradnja je enostavna in hitra. na slovenskem trgu jih zastopa in vgrajuje podjetje EMA BAZENI. Oglejte si tele prekrasne modele ­čĹç

 

Moj bazen. Moja obala. Bazeni Compass Briliant in Java z leseno obalo ­čśŹ

Na prvi fotografiji je predstavljen bazen Compass XL Briliant, preliven bazen z roleto. Na drugi fotografiji fantasti─Źen Compass bazen Briliant v izvedbi s pomi─Źno streho Elegance in na tretji bazen Compass Java z roleto, ki ┼í─Źiti bazen in zagotavlja varnost kadar Vas ni zraven oziroma kadar se ne kopate.

 

 

Vas zanima kakšen je postopek vgradnje bazena Compass? 

­čĹÇ Oglejte si postopek gradnje na povezavi┬áTUKAJ (KLIK).

 

Karbonsko-kerami─Źni bazeni so trikratno izbolj┼íanje poliestrskih bazenov! Kerami─Źno jedro namre─Ź prepre─Źi mo┼żnost nastanka osmoze ter bazen v celoti oja─Źa. Karbonska vlakna dodatno oja─Źajo izpostavljene dele in naredijo ┼íkoljko mo─Źnej┼ío. Posebne svetlikajo─Źe barve s ─Źipi pa so odporne na kemikalije in ustvarijo izjemen naraven efekt vode­čśŹ Zaradi teh izbolj┼íanj se bazen vgradi z ni┼żjimi gradbenimi stro┼íki, brez betonske plo┼í─Źe, hkrati pa ima dalj┼ío ┼żivljenjsko dobo, deluje bolj presti┼żno in ima dvakrat dalj┼ío garancijo ­čĹĆ­čĹĆ

 

”Bazen je samo skrb, delo, ─Źi┼í─Źenje in stro┼íki in to za dva meseca uporabe. Bazen je nesmisel”, ve─Źkrat sli┼íimo kak┼ínega nezadovoljnega lastnika ali soseda nergati, kadar se omeni tema ”bazen”.┬áV podjetju EMABAZENI po 23. letih izvajanja doma─Źih bazenov pravijo, da”NI TAKO”. Vzrok za nezadovoljstvo lastnikov bazenov je v tem, da so sledili ideji o izgledu bazena in ne primerni re┼íitvi za njihovo lokacijo in podnebje! ┼áele kadar je bazen izveden lokaciji primerno, je uporaben in investitor zadovoljen. Sicer je lahko ”ugodna” investicija hitro ”draga re┼íitev” saj je bazen prakti─Źno uporaben zelo kratek ─Źas, so nam zaupali ob pogovoru. Da ne bi bilo temu tako svetujejo, da ob nakupu bazena upo┼ítevate tudi:

  • ┬áPodnebje kjer bo bazen postavljen,
  • primeren na─Źin gradnje,
  • ustrezno uporabo materialov,
  • okolico v katero bo bazen ume┼í─Źen,
  • varnost otrok in ┼żivali,
  • udobje, ki ga ┼żelimo,
  • teko─Źe stro┼íke in
  • vi┼íino investicije.

 

Ali ste vedeli, da lahko tudi v kontinentalnem delu Slovenije postavite bazen, ki bo uporaben vsaj 6 mesecev/leto, bo imel nizke obratovalne stro┼íke, bo deloval brez ve─Źje va┼íe skrbi in ga ne bo potrebno neprestano ─Źistiti, bo ob enem varen in se bo vklopil v va┼í vrt. Pri podjetju EMA BAZENI zato pri podarjajo: ”Pomembno je, da se izbere prava re┼íitev, primerna za va┼ío lokacijo, sicer┬ábo bazen draga investicija”.

 

Komplet ponudbo bazenov in ┼íe ve─Ź najdete direktno na spletnem mestu www.ema-bazeni.si

 

Razmi┼íljate o vgradnji bazena in vas zanima kdaj je pravi ─Źas za postavitev bazena? Potem obvezno preverite ┼íe tole vsebino.

 

Kontaktirajte ponudnika:

EMA d.o.o., Stara cesta 20, 2311 Ho─Źe, Slovenija

+386 (0)41 626 760  I   info@ema-bazeni.si I www.ema-bazeni.si

 

48 strani EKSKLUZIVNIH RE┼áITEV ZA GRADNJO ALI OBNOVO ­čĹç

Prelistajte tudi REVIJO  na povezavi TUKAJ 

 

 

 

Preverite ┼íe tele ATRAKTIVNE TRENDE za ureditev terase ali okolice ­čĹç┬á

WoodCore deske za terase, ograje in fasade

Letne kuhinje CookOUT®

Prozorne stre┼íne plo┼í─Źe za va┼í sanjski nadstre┼íek

Ureditev okolice s so┼íkimi prodniki – ideje

Solna infra kabina Home Deluxe

ÔśÇ Celostna ureditev sen─Źenja in aktualne novosti

Gotovi nadstre┼íki po sistemu “Sestavi sam”

Dekor ograje, PRODAJNI HIT ­čĹî

Svetila za sanjsko ureditev okolice in vrta [Sodobni TRENDI]

18 idej za ureditev va┼íe terase in okolice ­čśŹ

 

­čĹë ┼áe ve─Ź re┼íitev za gradnjo ali obnovo Va┼íega doma najdete TUKAJ (KLIK, KLIK)

Avtor: Lucija Črešnik, spletna urednica

Deli ─Źlanek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: