Zgradite si svojo obalo, kar na domači terasi 🤩

Keramični Compass bazeni so zadnja leta vse večji HIT. Modeli so izjemni. Izvedba Compass bazena pa je cenejša in bistveno manj zahtevna, kot gradnja zidanega ali kateregakoli drugega vgradnega bazena! 95% manj je nepredvidenih situacij, ki se pojavljajo pri klasični gradnji bazena. Garancija na vodotesnost školjke je doživljenjska, 20 let je garancije na konstrukcijo. Večjo odpornost in dolgo življenjsko dobo jim zagotavljajo steklena in karbonska vlakna, ki so utrjena z vinilsko smolo ter številne inovativne konstrukcijske rešitve. Vgradnja je enostavna in hitra. na slovenskem trgu jih zastopa in vgrajuje podjetje EMA BAZENI. Oglejte si tele prekrasne modele 👇

 

Moj bazen. Moja obala. Bazeni Compass Briliant in Java z leseno obalo 😍

Na prvi fotografiji je predstavljen bazen Compass XL Briliant, preliven bazen z roleto. Na drugi fotografiji fantastičen Compass bazen Briliant v izvedbi s pomično streho Elegance in na tretji bazen Compass Java z roleto, ki ščiti bazen in zagotavlja varnost kadar Vas ni zraven oziroma kadar se ne kopate.

 

Vas zanima kakšen je postopek vgradnje bazena Compass? 

👀 Oglejte si postopek gradnje na povezavi TUKAJ (KLIK).

 

Karbonsko-keramični bazeni so trikratno izboljšanje poliestrskih bazenov! Keramično jedro namreč prepreči možnost nastanka osmoze ter bazen v celoti ojača. Karbonska vlakna dodatno ojačajo izpostavljene dele in naredijo školjko močnejšo. Posebne svetlikajoče barve s čipi pa so odporne na kemikalije in ustvarijo izjemen naraven efekt vode😍 Zaradi teh izboljšanj se bazen vgradi z nižjimi gradbenimi stroški, brez betonske plošče, hkrati pa ima daljšo življenjsko dobo, deluje bolj prestižno in ima dvakrat daljšo garancijo 👏👏

 

 

👀 Vsem, ki se zanimate za vgradnjo bazena priporočamo še ogled tega video prispevka 👇

 

”Bazen je samo skrb, delo, čiščenje in stroški in to za dva meseca uporabe. Bazen je nesmisel”, večkrat slišimo kakšnega nezadovoljnega lastnika ali soseda nergati, kadar se omeni tema ”bazen”. V podjetju EMABAZENI po 23. letih izvajanja domačih bazenov pravijo, da”NI TAKO”. Vzrok za nezadovoljstvo lastnikov bazenov je v tem, da so sledili ideji o izgledu bazena in ne primerni rešitvi za njihovo lokacijo in podnebje! Šele kadar je bazen izveden lokaciji primerno, je uporaben in investitor zadovoljen. Sicer je lahko ”ugodna” investicija hitro ”draga rešitev” saj je bazen praktično uporaben zelo kratek čas, so nam zaupali ob pogovoru. Da ne bi bilo temu tako svetujejo, da ob nakupu bazena upoštevate tudi:

  •  Podnebje kjer bo bazen postavljen,
  • primeren način gradnje,
  • ustrezno uporabo materialov,
  • okolico v katero bo bazen umeščen,
  • varnost otrok in živali,
  • udobje, ki ga želimo,
  • tekoče stroške in
  • višino investicije.

 

Ali ste vedeli, da lahko tudi v kontinentalnem delu Slovenije postavite bazen, ki bo uporaben vsaj 6 mesecev/leto, bo imel nizke obratovalne stroške, bo deloval brez večje vaše skrbi in ga ne bo potrebno neprestano čistiti, bo ob enem varen in se bo vklopil v vaš vrt. Pri podjetju EMA BAZENI zato pri podarjajo: ”Pomembno je, da se izbere prava rešitev, primerna za vašo lokacijo, sicer bo bazen draga investicija”.

 

Komplet ponudbo bazenov in še več najdete direktno na spletnem mestu www.ema-bazeni.si

 

Razmišljate o vgradnji bazena in vas zanima kdaj je pravi čas za postavitev bazena? Potem obvezno preverite še tole vsebino.

 

Kontaktirajte ponudnika:

EMA d.o.o., Stara cesta 20, 2311 Hoče, Slovenija

+386 (0)41 626 760  I   info@ema-bazeni.si www.ema-bazeni.si

 

48 strani EKSKLUZIVNIH REŠITEV ZA GRADNJO ALI OBNOVO 👇

Prelistajte tudi REVIJO  na povezavi TUKAJ 

 

 

Preverite še tele ATRAKTIVNE TRENDE za ureditev terase ali okolice 👇 

WoodCore deske za terase, ograje in fasade

Letne kuhinje Sunday Melody

Ureditev okolice s soškimi prodniki – ideje

Lexan, prosojna kritina za nadstreške in fasade.

Navdihi in ideje: Naravni kamen in les 👌

Solna infra kabina Home Deluxe

☀ Celostna ureditev senčenja in aktualne novosti

7 poletnih idej za ureditev vaše terase

 

👉 Še več rešitev za gradnjo ali obnovo Vašega doma najdete TUKAJ (KLIK, KLIK)

Avtor: Lucija Črešnik, spletna urednica

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Garažna vrata z edinstveno inovativno lamelo 👇

Vrata bodo tako garantirano še dolgo ohranila lep in svež videz. 

Več o inovativni lameli z nanotehnologijo in katalog izjemnih garažnih

vrat HANUS najdete s KLIKOM TUKAJ.