nedelja, 27 novembra, 2022
DomaGradnjaGradnja in obnovaKatalog izdelkov Prity

Katalog izdelkov Prity

Ekskluziven design. Visoka kakovost. Sodobnost. Toplina. Udobje. Inovacije. Eleganca. To je samo nekaj besed, ki opišejo kamine, peči in kotle proizvajalca Prity.

Produkti evropskega proizvajalca Prity so sedaj na voljo tudi vam! Širok izbor modelov nudi popolno rešitev za vsak dom. Kliknite na povezavo in si oglejte KATALOG PRITY.

Kamini na drva

Kamini na drva so namenjeni ogrevanju prostora v katerem stojijo. Pestra izbira bo poskrbela, da boste našli nekaj posebnega samo za svoj dom. Na voljo so različni modeli – takšni, ki jih lahko priključite na etažno centralno kurjavo in vse do 17 radiatorjev. Modeli se med seboj razlikujejo po moči, velikosti, dizajnu, obliki. Nekateri imajo vgrajeno tudi pečico, v kateri lahko pečete jedi, spet drugi pa imajo zgornjo ploskev namenjeno kuhanju. Nekateri imajo samo funkcijo ogrevanja in dajejo prostoru domač rustikalen pridih mehke toplote ognja.

Kamini so izdelani iz kotlovske pločevine debeline 2 mm, tam, kjer je v stiku z ognjem, pa je debelina do 4 mm. Kurišča so obložena s šamotno opeko, stekla vratc so odporna proti visoki temperaturi, imajo pa tudi predal za pepel z regulatorjem pritoka zraka v kurišče. Peči imajo ventil dimnih plinov na dimniku, ki je namenjen prilagoditvi količine izhajanja dimnih plinov iz peči v dimnik. Prilagoditev je mogoče opraviti s pomočjo ročice, ki se nahaja na povezovalni cevi dimnih cevi na zgornjem delu peči.

 

 

 

Vgradni kamini

V kolikor so vam ljubši vgradni kamini, lahko pri nas dobite tudi takšnega. V osnovi so izdelani iz kotlovske pločevine, debeline 5-8 mm, notranjost pa je obložena s šamotno opeko in litoželezno rešetko. Litoželezna so tudi okvir in vrata, zaradi česar so varna in masivna. Takšen kamin je primeren za prav vse prostore, saj jih prijetno ogreje, obenem pa pričara posebno romantično vzdušje.

 

 

 

Kotli

S kotli na trda goriva lahko ogrevate vse od zraka v prostoru do vode. Kot energenta pri kotlih na trda goriva se uporabljata les in premog. Prednost kotlov je ugodna cena kar pomeni, da je strošek ogrevanja lahko manjši kot pri številnih drugih načinih ogrevanja. Običajno jih postavimo v kurilnico ali drug prostor, namenjen temu.

 

 

 

 

Ste vedeli, da lahko v vašo dnevno sobo vgradite tudi peč z vgrajeno pečico? Peč ima zgornjem delu pečico, kjer lahko po želji spečete različne dobrote.

 

Prispevek podjetja DIGAMA d.o.o.

O podjetju DIGAMA d. o. o.

Smo generalni zastopnik in serviser za peči ter vgradne kamine proizvajalca Prity iz Bolgarije. Nudimo široko ponudbo visokokakovostnih kaminov na drva, vgradnih kaminov, kuhinjskih štedilnikov peči in kotlov. Naše vodilo je kakovostna storitev, opravljena v čim krajšem času, posledično pa zagotoviti obojestransko zadovoljstvo.

 

DIGAMA d.o.o.

Kersnikova ulica 17
3000 Celje
T: +386 (0)3 703 67 70
E: info@digama.si

 

Preberite tudi:

 

Takole …

v prispevku zgoraj smo vam predstavili enega izmed atraktivnih trendov za opremo doma, ki je trenutno na samem vrhu po priljubljenosti. V kolikor pa vaš dom urejate celoviteje vam priporočamo, da se seznanite z dodatnimi novostmi in rešitvami.

Za vas smo pripravili kar celo revijo trenutno najbolj iskanih rešitev.

Le to si lahko popolnoma brezplačno ogledate na povezavi TUKAJ.

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Možnosti uporabe transportnega vozička

Transportni vzpenjalniki MARIO CARRELLI omogočajo strokovnost transporta, dostave, hitreje dosežen želen cilj in ničelne poškodbe dostave. In kar je najbolje, pri tem ne trpita...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...