Kupiti lesena vhodna vrata?

Vhodna vrata – ni vseeno kakšna izbrati!

Nakup vrat v hišo ali stanovanje ni preprost. Naša pričakovanja so, da vrata v svoji kvaliteti odražajo lep izgled, varno počutje in tesnenje. Lesena vrata modernega dizajna morajo imeti večtočkovno zaklepanjemočno vratno kljuko, moderne linije in tesnila, ki so prožna in blažilna pri zapiranju vratnega krila. Najpogostejša uporaba lesa za vhodna vrata in notranja pa seveda še vedno po kakovosti izraža hrastHrastova vrata še vedno nudijo že navidezno kakovost in trdoto. Mehkejši lesovi kot so smreka, oreh, macesen zagotavljajo lep izgled in malo mehkejšo osnovo vhodnih vrat.

Zakaj za vhodna vrata izbrati prav les? 

Les je naravni material, ki v dom vnese domačnost. Les je naraven in izredno priljubljen material, kateri poskrbi za prijeten izgled in kvaliteto vrat.  Seveda poznamo mnogo vrst lesa, odločimo pa se za tisto, ki se zdi nam ali pa strokovnjaku, na kogar se obračamo, najboljša. Les se ponaša z lastnostmi kot je vsestranska uporabna vrednost, dobra toplotna in tudi zvočno izolacijska lastnost, enostavnost obdelave in vzdrževanja ter tudi ogromno število barv, tekstur in odtenke. Lesena vrata bomo torej kupili zato, ker so dobra izbira iz vidika kakovosti in iz vidika estetike.

V podjetju Robik d.o.o. se vseskozi zavedamo, da le razvoj in dobra tehnologija omogočata izdelavo kvalitetnih proizvodov. Zato nenehno iščemo boljše rešitve pri izdelavi vrat, hkrati pa se trudimo, da je naša proizvodnja tehnološko čimbolj izpopolnjena. Danes v podjetju razpolagamo z najsodobnejšimi mizarskimi stroji za izdelavo vrat.

Glavno vodilo našega delovanja je kupcem zagotavljati topel in eleganten dom. To bomo uresničevali tudi v prihodnje. Zavedamo se, da vrata niso več samo stavbno pohištvo ampak postajajo del opreme bivanjskega prostora, zato morajo biti stilsko skladna z ostalimi elementi prostora. V podjetju to uresničujemo pretežno s proizvodnjo vrat po naročilu, ki so popolnoma prilagojena željam naročnika.

 

Piše g. Primož Robnik iz podjetja Robnik d.o.o.

ROBNIK, d.o.o.
Krnica 33,
3334 Luče

03 8390870
041 708 180

www.robnik.si

info@robnik.si 

Uredništvo priporoča: Postopek vgradnje notranjih vrat

Avtor: Lucija Črešnik, spletna urednica

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: