petek, 2 decembra, 2022
DomaMoj domKaj vse nam lahko zagode slikopleskar?

Kaj vse nam lahko zagode slikopleskar?

Pri gradnji ali obnovi hiše, stanovanja marsikdaj naletimo na gradbene mojstre, ki pa to žal niso. Slikopleskarstvo pri tem ni nobena izjema. Z odprtimi usti poslušam zgodbe, ki mi jih zaupajo prijatelji. Kaj vse se jim je že zgodilo?

Petra je imela žalostno izkušnjo s pleskarjem, ki ji je barval spalnico. Med beljenjem sicer ni bila prisotna, je pa pogled v spalnico povzročil neprijetno presenečenje. Barva na pohištvu, prah na oblekah in preprogi, postelja, njen sveti prostor za počitek, pa polna odtisov čevljev. Že ob pripovedovanju sem čutil jezo, ki jo je doživljala.

Tomaž, recimo, je popolnoma obupal nad obljubami svojega slikopleskarja. Najprej ga je ves mesec »lovil« in, ko sta končno določila termin za pričetek dela, ga je mojster zopet prestavil. Seveda šele tisti dan, ko naj bi že prišel delati! Prav razkurilo ga je. Nato se je nadaljevalo še s prekinitvijo med delom, ko pleskarjev enostavno kar ni bilo. Valjčki, barve, čopiči, vse puščeno kot, da so odšli na malico. Zopet so sledili telefonski klici in po dveh dneh so le nadaljevali. Koliko živcev je zahtevalo beljenje Tomaževega doma!

Takšne in podobne zgodbe me šokirajo. Razumem, od kod izhaja nezaupanje do pleskarjev in odpor, ko se odločate za slikopleskarska dela. In zato, ker mojstrom ne morete zaupati, živite v takšnem domu, kot si ne želite. Belite šele, ko je res nujno. Ko je že tako kritično, da vas je sram povabiti sosede na kavo.

Ampak obstaja slikopleskar, za katerim ni treba čistiti, za katerega ni treba skrbeti, ali bo prišel pravočasno in ali bo vstopal v vaše intimne prostore. Takšen, ki rad opravlja slikopleskarska dela in spoštuje vaš čas, vaš dom in predvsem ceni odnos, ki ga ustvari z vami.

Kako najti takšnega slikopleskarja?

Lahko vam ga recimo priporoči vaš prijatelj, ki vam želi najboljše in je že imel pozitivne izkušnje.

Še boljši način pa je, da ga osebno spoznate! Moj način dela je izključno preko priporočil. Če jih ne bi imel, bi bil brez dela. To pomeni, da mi ljudje zaupajo, z menoj so zadovoljni in me priporočajo prijateljem.

To pomeni, da uredimo tudi najmanjše podrobnosti, dokler niste popolnoma zadovoljni. Če ste bili od obrtnikov navajeni požrtih obljub, malomarnosti, umazanije, poškodb in višje končne cene, tega pri nas ne boste našli. Pri Kalineru odpravimo vse napake, ponudba in roki držijo kot pribiti, kompromisov ni. Zakaj? Enostavno zato, ker takšen pač sem. Kar ostali govorijo, jaz počnem. Poslušam vas, zapomnim si vaše želje. Popravim vse, kar vas moti. Sem vaš skrbnik za dobro počutje.

Kaj na to pravijo moje stranke?

Navdušene so nad kakovostjo, pravočasnostjo, zanesljivostjo, hitrostjo, strokovnostjo, natančnostjo in čistočo, ki ostane za nami.

Fantje vedo kaj delajo; storitev je bila izvedena v optimalnem času, visoko kakovostno, precej “neboleče” za nas (brez posebnih priprav in pospravljanja za “mojstri” z naše strani), popolnoma so se držali vseh dogovorov, cena pa je bila kljub visoki kakovosti storitve vseeno “normalna”.

Mojca P., Ljubljana


G. Roman je name naredil pozitiven vtis. Sodelovanje se je izkazalo za več kot pravilno. Izredno so se izkazali pri svojem delu in me prepričali s svojo natančnostjo, trudom in prijaznostjo.
Tudi naslednjič se nedvomno obrnem na slikopleskarstvo Kalinero
.

Maja in Miha Zupan, Ljubljana


Ekipo bi priporočil vsakomur. Delajo v svojem tempu, delujejo profesionalno, vestno in utečeno ter ne popuščajo ves dan. So prijazni in ustrežljivi, pripravljeni za nasvet in po vsakem delovnem dnevu pospravijo za seboj.

J. Šilar, Brezovica


Tako kvalitetno obnovljenih sten in prepleskanega stanovanja ne bi mogli sami nikoli doseči. Vaši pleskarji so profesionalni, nudite kvalitetne nasvete, ste časovno zelo zanesljivi, opravljena storitev pa je na visokem nivoju.

Aleš P., Ljubljana


In, če slučajno ne bi bili zadovoljni?

Potem, ne plačate nič. Dajem vam 100% garancijo na zadovoljstvo. Če ne boste zadovoljni z opravljeno storitvijo, ne plačate popolnoma nič.

 

Kalinero, pedantno slikopleskarstvo, za katerim ni čiščenja.

Prispevek podjetja Kalinero d.o.o.

KALINERO d.o.o.
Glinškova pl. 8
1000 Ljubljana

www.kalinero.si

roman.strmsek@kalinero.si

GSM: 031 777 331 

 

Uredništvo priporoča: Brezplačen e-priročnik za sanacijo plesni.

 

 


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Možnosti uporabe transportnega vozička

Transportni vzpenjalniki MARIO CARRELLI omogočajo strokovnost transporta, dostave, hitreje dosežen želen cilj in ničelne poškodbe dostave. In kar je najbolje, pri tem ne trpita...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...