četrtek, 30 junija, 2022
DomaGradnjaGradnja in obnovaKo hiša postane dom.

Ko hiša postane dom.

Hiša ne postane dom samo s tem, da jo postavimo. Potrebno ji je posvetiti kotiček svoje duše, da jo srce vzame za svojo. Pri odločitvi kakšen izgled hiše želimo, ne moremo mimo dejstva, da se je potrebno prilagoditi okolju. Naj nam bo določena zasnova še tako blizu, se bomo slej kot prej soočili z dejstvom, da hiša ni primerna za vsako okolje. Pomembno je, da sama arhitekturna zasnova sovpada z okoljem, zato moramo hišo zasnovati premišljeno, da ni preveč izstopajoča.

Kdo smo?

Smo družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo in izkušnjami iz področja obdelave lesa. Izdelujemo nizkoenergijske montažne hiše in brunarice. Ker smo manjše podjetje z lastno proizvodnjo, se lahko vsaki stranki individualno prilagodimo in nismo v tolikšni meri vezani na tipske projekte. Pri nas lahko izberete referenčni objekt, ki se po potrebi prilagodi vašim željam in tako skupaj ustvarimo vaš popoln dom. Vsaka hiša je narejena po meri in željah kupcev, torej je individualno zasnovana. Samo projektiranje in prilagajanje strankam pri nas predstavlja pomemben del pri nastajanju hiše. Osnovna konstrukcija hiše je sestavljena iz kakovostnega slovenskega lesa – pohorske smreke. Vgrajen les pridobimo po principu – od hloda do hiše, kar pomeni, da lahko spremljate ves proces nastanka hiše na sedežu našega podjetja in kasneje na lokaciji gradnje.

6 razlogov, zakaj izbrati nas:

  • Popolne informacije: gradnja hiše je pomemben korak v vašem življenju, večinoma gre za enkratno življenjsko naložbo. V podjetju se trudimo, da vam ponudimo jasne in realne informacije o gradnji montažne hiše, saj nikoli ne obljubimo stvari, ki jih kasneje ne bi mogli izvesti.
  • Prilagodljivost: v naši bogati ponudbi boste zagotovo našli svojo sanjsko hišo, če pa niste prepričani, vam izdelamo hišo popolnoma po vaši meri in željah, saj se zaradi lastne proizvodnje lesa od hloda do hiše, še lažje prilagajamo strankam in realiziramo njihove želje. Pri gradnji hiše Javušnik nudimo možnost gradnje hiše po sistemu “Dokončaj sam”, kjer kupcu omogočamo izbor del, ki jih bo v hiši dokončal sam oziroma poiskal podizvajalce teh del. Izbiro, katera dela želijo opraviti sami, prepuščamo njim.
  • Osebni pristop: pri prvem srečanju določimo skrbnika, ki bo z vami v kontaktu od začetka do zaključka gradnje. Z vsemi vprašanji in opombami se tako obračate na eno osebo.
  • Celovita storitev: ponujamo izdelek, ki je v celoti izdelan v naši proizvodnji. Za vas lahko pridobimo tudi gradbeno dovoljenje (izdelamo PGD- in PZI-projekte).
  • Hitra gradnja: na kraju gradnje potrebujemo 3 do 4 dni lepega vremena, da se na mestu, kjer bo objekt stal, sestavni del zmontirajo in, vsa ostala dela se opravijo že v notranjosti objekta.
  • Majhna poraba energije: poraba energije in s tem povezani stroški, so danes eden izmed najpomembnejših elementov, na katere stranke pomislijo, ko se odločajo za gradnjo hiše. Vse montažne hiše Javušnik dosegajo standarde nizkoenergijske gradnje, odločitev, kakšne vrste energijsko varčno hišo želijo imeti naši kupci pa prepuščamo njim. V hiše vgrajujemo okolju prijazne materiale, ki ustvarijo ugodno bivalno klimo, prav tako pa ob majhni porab energije dosežemo minimalne stroške.

 

Vsebino prispeval:

Javušnik d.o.o.
Sv. Vid 24
2367 Vuzenica

E-naslov: info@javusnik.si

T: 02 87 64 489

www.javusnik.si 

 

Takole …

v prispevku zgoraj smo vam predstavili enega izmed atraktivnih trendov za opremo doma, ki je trenutno na samem vrhu po priljubljenosti. V kolikor pa vaš dom urejate celoviteje vam priporočamo, da se seznanite z dodatnimi novostmi in rešitvami.

Za vas smo pripravili kar celo revijo trenutno najbolj iskanih rešitev.

Le to si lahko popolnoma brezplačno ogledate na povezavi TUKAJ.

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Možnosti uporabe transportnega vozička

Aktivacija vseh možnih prijateljev za tovorjenje veliko pretežkega produkta v šesto nadstropje do vašega stanovanja ali pisarne … Tako nekako večina ljudi ukrepa, ko...
Alpod talne obloge