sobota, 25 junija, 2022
DomaMoj domEnergetska rešitev na ključ za vsak dom.

Energetska rešitev na ključ za vsak dom.

Akcijske paketne ponudbe za popolno samooskrbo.

Danes, ko šteje vsaka minuta, je še toliko pomembneje, da časa ne izgubljamo s stvarmi, ki so samoumevne. In ena izmed takšnih je tudi potreba po ogrevanju doma. Kar pa ni tako samoumevno je odločitev, za kateri ogrevalni sistem se odločiti, ko pride do tega koraka. Ponudba na trgu je namreč zelo široka in če nimamo jasne predstave, kaj si od ogrevalnega sistema želimo, potem se lahko kaj hitro znajdemo v slepi ulici.

Vi izberete, za vse ostalo poskrbi Viessmann
V podjetju Viessmann Slovenija se zavedajo pomembnosti pravilne izbire ogrevalnega sistema, saj bo le-ta za topel dom skrbel več deset let. Prav zaradi tega so razvili novo storitev, ki izhaja iz potrebe po hitri, enostavni in idealni rešitvi ogrevanja doma. Za svoje stranke so namreč sestavili oziroma pripravili rešitev, ki bo ugodila vsem zahtevam po ogrevanju, odgovorila vsem potrebam in zagotovila udobno ter stroškovno ugodno ogrevanje doma. Storitev, ki jo ponujajo, so poimenovali »Energetska rešitev na ključ«, saj poskrbijo za popolnoma vse, vključno z montažo.

Toplotna črpalka v kombinaciji s fotovoltaiko

Paketa, ki so ju pripravili za vas v podjetju Viessmann, veljata za vrhunsko dovršena in sistemsko usklajena ter vključujeta tako toplotno črpalko kot tudi fotovoltaiko.

Viessmann toplotne črpalke Vitocal, ki so vključene v paket, so cenovno ugodna alternativa za novogradnje in posodabljanje ogrevalnih sistemov. Odlikujejo jih vrhunska kakovost, sodoben ter brezčasen dizajn – Made in Germany, nizki obratovalni stroški in visok izkoristek COP. Z Viessmann toplotno črpalko lahko stroške ogrevanja tako znižate za več kot 50 %, v kombinaciji s fotonapetosnimi moduli Vitovolt, ki se namestijo na streho vašega doma, pa boste postali samooskrbni z električno energijo. Le-ti bodo namreč poskrbeli tudi za delovanje toplotne črpalke Vitocal. Električna energija bo namreč proizvajana s pomočjo sonca, lahko pa jo porabite v celoti, ali pa presežke pošljete v električno omrežje in jo uporabite takrat, ko proizvodnja ni zadostna oziroma iz različnih vzrokov ni mogoča.

Ker pri podjetju zaupajo v svoje produkte vam na vse sistemske komponente fotonapetostne naprave nudijo kar 10 letno jamstvo in garantirajo, da imajo fotonapetostni moduli po 25 letih delovanja še vedno 80 % izkoristek.

Več o paketih in akcijah, ki so jih pripravili za vas si lahko ogledate na njihovi spletni strani oziroma s klikom na TUKAJ.

 

Viessmann d,.o.o.
www.viessmann.si 
080 10 11

 


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Možnosti uporabe transportnega vozička

Aktivacija vseh možnih prijateljev za tovorjenje veliko pretežkega produkta v šesto nadstropje do vašega stanovanja ali pisarne … Tako nekako večina ljudi ukrepa, ko...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...