Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

 

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije. 

Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso potrebno dodatno opremo in zagotavljamo celoten servis. Smo cenovno ugodni in konkurenčni.

PVC okna ali garažna vrata podjetja Hausmart – kakovost ni več luksuz!

Vsi izdelki, ki jih dobavljamo, so narejeni izključno ob uporabi najmodernejših, polno avtomatiziranih tehnoloških enot, kjer računalniško voden proizvodni proces z nenehno kontrolo kakovosti praktično onemogoča človeško napako ter tako zagotavlja najvišjo kakovost. Samoumevnost je tudi izkoriščanje najnovejših razvojnih dognanj skupaj z redno kontrolo inštituta za preizkušanje, ki za naše izdelke, kot so na primer plastična okna ali plastična in vhodna vrata, izdaja potrebne certifikate. Tudi zato naša plastična okna, plastična ali garažna vrata izpolnjujejo najstrožje tehnične standarde, kar zagotavlja dovršeno funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo.

Družba Hausmart je nastala kot posledica dolgoletnih poslovnih in proizvodnih izkušenj njenih ustanoviteljev v številnih državah zahodne Evrope in ZDA. Že od začetka svoje dejavnosti je imela ambicije zavihteti se med najbolj prepoznavne dobavitelje KVALITETNIH stavbnega pohištva in opreme za kar najbolj ugodne cene.

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Prispevek podjetja Hausmart d.o.o.

Sv. Duh 139
4220 Škofja Loka

Tel: +386 4 231 59 95
Mob: +386 30 390 942
e-mail: info@hausmart.si

Avtor: Lucija Črešnik, spletna urednica

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: