sobota, 25 junija, 2022
DomaGradnjaGradnja in obnovaFotovoltaika + toplotna črpalka = najboljša partnerja za ogrevanje

Fotovoltaika + toplotna črpalka = najboljša partnerja za ogrevanje

Najboljša partnerja pri ogrevanju vašega doma!

Pri podjetju Viessmann se počasi a vztrajno pripravljamo na novo ogrevalno sezono. Tokrat smo se tega lotili na nekoliko drugačen način – za naše stranke smo pripravili enkratno akcijsko ponudbo, s katero boste znižali višino investicije v vaš nov ogrevalni sistem.

Odkrili boste, da sta toplotna črpalka in fotovoltaika najboljša partnerja za ogrevanje vašega doma in ne samo zaradi prednosti, ki jih nudi tovrstno ogrevanje, temveč tudi zaradi prihrankov, ki jih boste ustvarili.

Udobno in stroškovno ugodno ogrevanje za vsakogar

Fotovoltaika, nameščena na strehi vašega doma ali drugega objekta bo električno energijo za vaše potrebe proizvajala s pomočjo sonca. Nova net metering shema določa, da lahko proizvedeno električno energijo porabite v celoti, ali pa presežke pošljete v električno omrežje in jo uporabite takrat, ko proizvodnja ni zadostna oziroma iz različnih vzrokov ni mogoča. Ob nenehnem naraščanju stroškov energije prihajajo prednosti fotonapetostnih naprav še toliko bolj v ospredje – ne samo, da boste z njihovo uporabo ustvarjali prihranke, postali boste neodvisni od ponudnikov električne energije na trgu.

V podjetju Viessmann Slovenija že več kot desetletje razvijamo fotovoltaične sisteme, ki so prilagojeni na enostavno dimenzioniranje na osnovi porabe energije, usklajene sistemske komponente pa omogočajo enostavno montažo ter zagon naprave.

Ker si prizadevamo, da bi udobno in stroškovno ugodno ogrevanje bilo dostopno vsakomur, ki si tega želi ter da bi strošek za električno energijo in ogrevanje bil minimalen, smo pripravili posebno ponudbo, s katero boste naše stranke lahko višino začetne investicije v nov ogrevalni sistem za dom precej znižale.

Za maksimalno znižanje stroška investicije v toplotno črpalko svojim strankam do konca meseca maja podarjamo do kar 1.000 € popusta. Višino investicije lahko dodatno znižate še z visokimi nepovratnimi sredstvi s strani Eko sklada (do 3.200 €). Sicer pa kot darilo dodajamo tudi brezplačen zagon toplotne črpalke.  V primeru, da se stranka odloči in toplotni črpalki doda še sistem fotovoltaike (tovrsten način ogrevanja doma je trenutno namreč pravi hit med ogrevalnimi sistemi, saj z njuno vzajemno uporabo proizvedete dovolj električne energije za vse svoje potrebe), pa prejme še brezplačno klimatsko napravo, ki bo tudi tiste najbolj vroče poletne dni naredila prijetno hladne.

 

Kaj morate vedeti o Viessmann toplotnih črpalkah?

Viessmann toplotne črpalke Vitocal so cenovno ugodna alternativa za novogradnje in posodabljanje ogrevalnih sistemov. Odlikujejo jih vrhunska kakovost, sodoben ter brezčasen dizajn – Made in Germany, nizki obratovalni stroški in visok izkoristek COP. Z Viessmann toplotno črpalko lahko stroške ogrevanja znižate za več kot 50 %, visoka kakovost fotonapetostnih modulov Vitovolt, razsmernikov in optimizatorjev pa zagotavlja gospodarnost in dolgo življenjsko dobo. Ker zaupajo v svoje produkte vam na vse sistemske komponente fotonapetostne naprave dajejo 10 letno jamstvo in garantirajo, da imajo po 25 letih delovanja še vedno 80 % izkoristek fotonapetostnih modulov.

Dodatne informacije o akciji lahko poiščete tukaj.

 

Vsebino prispeval:

Viessmann d.o.o.
Cesta XIV divizije 116 a
2000 Maibor

 

info@viessmann.si
080 10 11

Takole …

v prispevku zgoraj smo vam predstavili enega izmed atraktivnih trendov za opremo doma, ki je trenutno na samem vrhu po priljubljenosti. V kolikor pa vaš dom urejate celoviteje vam priporočamo, da se seznanite z dodatnimi novostmi in rešitvami.

Za vas smo pripravili kar celo revijo trenutno najbolj iskanih rešitev.

Le to si lahko popolnoma brezplačno ogledate na povezavi TUKAJ.

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Možnosti uporabe transportnega vozička

Aktivacija vseh možnih prijateljev za tovorjenje veliko pretežkega produkta v šesto nadstropje do vašega stanovanja ali pisarne … Tako nekako večina ljudi ukrepa, ko...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...