ponedeljek, 5 junija, 2023
DomaNa terasiNova ograja? In kakšno naj izberem?

Nova ograja? In kakšno naj izberem?

Ustrezna izbira ograjnega sistema je v prvi vrsti odvisna predvsem od tega, kakšno ograjo potrebujemo in čemu naj ograja služi. Je to večja mera zasebnosti na eni strani hiše in protihrupna zaščita na drugi strani, večja varnost pred vsiljivci ali želja po ograditvi za varno igro otrok, prosto gibanje hišnih ljubljenčkov…

Več o ustrezni izbiri ograjnega sistema so nam svetovali strokovnjaki iz podjetja Ograjni sistemi Klančnik.

Ob obisku na podjetju Ograjni sistemi Klančnik smo bili nad dovršenostjo oblik ograjnih sistemov, ter dodelanim naborom tipov ograj, glede na potrebe sodobnega kupca, preprosto navdušeni. Zaupali so nam, da sodobni kupci ograj od ograjnega sistema poleg trajne rešitve brez vzdrževanja pričakujejo predvsem varnost in lep videz. Pomembni sta še enostavnost montaže in vzdrževanja ter cenovna dostopnost. Vedno pogostejše pa so želje po zasebnosti, ter protihrupni in vizualni zaščiti. Ljudje si v okviru lastne nepremičnine želimo predvsem zasebnosti.  

Kombinacija različnih tipov ograj vse pogostejša praksa.

“Investitorjem v zasebne bivalne objekte danes pri izbiri ograje svetujemo, da ograja sledi namenu določenega dela prostora. Vse manj je prakse, da celotno linijo ograjnega sistema sestavlja le en tip ograje. Sploh v strnjenih naseljih ima “vsak vogal hiše” svoje posebnosti, ki jih želimo izkoristiti ali prilagoditi svojemu  stilu bivanja. V ospredju je varnost, sledita vizualna prepreka in zaščita pred hrupom. Vse skupaj zaokroženo v celovito podobo dopolnjuje in poudarja funkcionalnost in lep videz nepremičnine,” so nam zaupali.

👉 Trajna, zanesljiva in cenovno zelo privlačna rešitev je panelna ograja.

Danes se sodobni kupci najpogosteje odločajo za namestitev panelne ograje. Ograjni sistem, ki vključuje mrežne panele, je odlična rešitev za postavitev na predelih, kjer želimo zagotoviti varnost in ob enem ne želimo popolnoma zapreti bivalnega prostora, zelo lepo se podajo h kamniti ograji in nudijo opcijo namestitve zastirnih trakov, ki jih vpletemo v mrežni panel tam, kjer si želimo več zasebnosti in intime. Ograjni sistem je zasnovan modularno, kar pomeni tudi, da ob morebitni poškodbi zamenjamo zgolj poškodovan element.

Sistem 3D ograj je izdelan iz pocinkane žice, ki je prašno barvana. Paneli so narejeni iz 5mm horizontalnih in 5 mm vertikalnih žic, ki se pritrjujejo na stebre. Stebri so dimenzije  50 x 50 mm in panel se pritrdi s sponko. Običajna dolžina panelov je 2500mm, standardne višine pa so 830, 1030, 1230, 1530, 1730, 2030 mm.

Če potrebujete več zasebnosti, priporočamo namestitev lesenih impregniranih letvic.

V podjetju Ograjni sistemi Klančnik že več kot 15 let izdelujejo kakovostna vrata in ograje. Skrbijo, da je vaš dom varen in obenem lep. Njihove ograje in vrata so lahko “nakit” vašega doma. So hitri, odzivni, kvalitetni in prilagodljivi. Z vašo pomočjo najdejo optimalne rešitve za vaš objekt. Vzdrževanje njihovih izdelkov ni potrebno. So konkurenčni in zanesljivi.

Ponudnik: Ograjni sistemi Klančnik, Gaberke 277, 3325 Šoštanj

Kontakt:+(386) 51 201 341

Email: ograje.klancnik@gmail.com


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Kaj je dobro vedeti, preden se odločimo ograditi zemljišče?

  Preden se odločite za omejitev zemljišča z ograjo morate najprej preveriti, kaj o tem določajo prostorski akti, ki veljajo na območju, kjer želite postaviti...

Nova ograja? In kakšno naj izberem?

Ustrezna izbira ograjnega sistema je v prvi vrsti odvisna predvsem od tega, kakšno ograjo potrebujemo in čemu naj ograja služi. Je to večja mera zasebnosti...

Enostavna rešitev za čiščenje sončnih elektrarn in fasad

Izkoristite pridobljeno energijo v maksimalni meri V Bentu sledimo smernicam razvoja in novostim ter zahtevam po varnejši in cenejši ter okolju prijazni metodi čiščenja sončnih...
google-site-verification=1-d8AhaiDxfSvIpZxixh28U4UMXh3uaAgZUCmiMYpfA