petek, 2 decembra, 2022
DomaGradnjaMontažne hiše Javušnik

Montažne hiše Javušnik [hiše iz slovenskega lesa]

Naj bo pritlična, mansardna ali nadstropna, prav vsaka montažna hiša Javušnik je izdelana iz slovenskega lesa. Odlikuje jih vgradnja kakovostnih materialov. V podjetju Javušnik namreč razpolagajo s celotno lastno proizvodnjo lesa, od hloda do hiše. Tako lahko jamčijo vrhunsko kakovost in maksimalno prilagodljivost v vsaki posamezni fazi gradnje. Hišo izdelajo na ključ ali po sistemu »DOKONČAJ SAM« Predstavljamo vam več o načinu gradnje Javušnik hiše in nekaj očarljivih projektov.

V podjetju Javušnik d.o.o., vam nudijo nizkoenergijske montažne hiše in brunarice različnih zasnov, od klasične do moderne pa vse do vaše sanjske hiše. Vsaka izmed predstavljenih hiš je zgrajena po meri kupca in se kot taka lahko prilagodi vašim željam.

Celotna lastna proizvodnja lesa “Od hloda do hiše”

V podjetju imajo v celoti lastno proizvodnjo slovenskega lesa od hloda do hiše, zato niso v tolikšni meri vezani na tipske projekte ter se prilagodijo vsaki stranki. Nudijo vam možnost izdelave hiše na ključ ali po principu ˝dokončaj sam˝.

In kakšen je postopek izdelave montažne hiše Javušnik?


“V nizkoenergijske montažne hiše Javušnik vgrajujemo izključno slovenski les, večinoma iz lastnih gozdov iz območja Pohorja. Ker podpiramo domače in lokalno, ostalo hlodovino odkupimo od okoliških kmetov. Posek lesa izvedejo naši usposobljeni zaposleni”, so nam zaupali. Razrez hlodovine in sušenje lesa izvajajo v lastni žagi in sušilnici od koder nato les svojo pot nadaljuje v proizvodno halo, kjer se pripravi za nadaljnjo obdelavo in sestavljanje sten. Postavitev montažne hiše na lokaciji gradnje naročnika, izvedejo z lastno montažersko ekipo. V primeru ugodnega in lepega vremena, traja montaža od 3-4 dni odvisno od velikosti in zahtevnosti objekta. V podjetju Javušnik vam nudijo celotno lastno proizvodnjo – od poseka lesa do zaključnih del na montažni hiši, zato vam jamčijo vrhunsko kakovost in maksimalno prilagodljivost v vsaki posamezni fazi gradnje. Več lahko preverite TUKAJ.

Zakaj bi živeli tipsko življenje, če lahko uveljavite svoja merila udobja? Pri Javušnikovih si lahko izberete katerega koli izmed referenčnih objektov montažnih hiš in ga dodobra prilagodite svojim željam – od velikosti, zrcalne postavitve in notranje razporeditve do velikosti oken in vseh ostalih pomembnih podrobnosti. Izbirate lahko med mansardno montažno hišo, pritlično montažno hišo in nadstropno montažno hišo.

Omogočajo vam tudi, da jim predstavite svojo idejno zasnovo, bodisi arhitekturno zasnovo ali zgolj skico vaše sanjske montažne hiše. Njihovi projektanti vam bodo pomagali uresničiti vse vaše individualne zamisli.

Primer montažne mansardne hiše Pia [simpatična, svetla, z odprtimi in zračnimi prostori] 👌

Mansardno hišo Pia, lahko opišemo kot svetlo, z odprtimi in zračnimi prostori, primerno za bivanje štiri članske družine. Z modernim zunanjim videzom in velikimi okni dobro osvetli funkcionalno razporejene notranje prostore. Okna pri vhodu zagotavljajo dnevno svetlobo stopnišču. Zasebnost stanovalcem zagotavljajo višje nameščena okna v zgornjih prostorih. Več o tej nadvse simpatični mansardni montažni hiši Javušnik najdete TUKAJ

Atraktivna pritlična montažna hiša VIKTORIJA, je lesena hiša zaprtih napuščev, štirikapne strehe in modernih linij.

Detajli so poudarjeni ravno v pravi meri, da ne ostane neopažena. Hiša je zasnovana racionalno in hkrati dinamično. Iz združenih bivalnih prostorov kuhinje, jedilnice in dnevnega prostora dostopamo na veliko osončeno teraso. Več o sami gradnji najdete na tej povezavi.

Hišo izdelajo na ključ ali po sistemu “DOKONČAJ SAM”

Gradnja montažne hiše je pomemben korak v življenju, zato se v podjetju Javušnik trudijo, da je za vas čim manj obremenjujoč. Hišo postavijo na ključ ali pa do določene faze. Montažne hiše in brunarice, ki vam jih predstavljajo na spletni strani, so zgolj nekatere od že realiziranih projektov. V podjetju Javušnik vam namreč omogočajo, da izberete referenčno montažno hišo, ki se po potrebi brez doplačil, prilagodi vašim željam in potrebam, ali pa skupaj na podlagi vaše idejne zasnove, oblikujemo nov projekt.

Katalog:

Vsaka hiša Javušnik piše svojo zgodbo. Vsaka je edinstvena in čudovita. 👀 KLIK ZA OGLED KATALOGA

V kolikor so vam montažne hiše Javušnik všeč, lahko vzpostavite kontakt preko e-pošte info@javusnik.si, ali pa jih pokličete na telefon 02 87 64 489. Ko jim predstavite svoje želje (morebiti vam je všeč katera izmed obstoječih montažnih hiš Javušnik, vendar, bi jo želeli nekoliko prilagoditi, morebiti imate lastno idejno zasnovo), vam bodo posredovali informativno ponudbo, lahko pa se osebno oglasite pri njih na sedežu podjetja. Podjetje Javušnik je manjše podjetje z lastno proizvodnjo, zato se lahko vsaki stranki individualno prilagodijo in niso v tolikšni meri vezani na tipske projekte. Vi izberete referenčni objekt in le ta se po potrebi prilagodi vašim željam, tako skupaj ustvarite vaš popoln dom.

Kontaktirajte ponudnika: Javušnik d.o.o., Sv. Vid 24, 2367 Vuzenica

info@javusnik.si I 02 87 64 489 www.javusnik.si 


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

5 opozorilnih znakov, da je zrak v vašem stanovanju slab

Revolucionarna Lunosova prezračevalna enota i-Vent, ki jo upravljate s pomočjo mobilne aplikacije, vašemu domu zagotavlja svež zrak podnevi in ponoči – učinkovito in brez toplotnih izgub. Sedaj v akciji Prezračimo Slovenijo do 50 % ceneje.

VIDEO VSEBINE

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...

Možnosti uporabe transportnega vozička

Transportni vzpenjalniki MARIO CARRELLI omogočajo strokovnost transporta, dostave, hitreje dosežen želen cilj in ničelne poškodbe dostave. In kar je najbolje, pri tem ne trpita...

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...