sobota, 25 junija, 2022
DomaOgrevanjeSodobni uplinjevalni kotli Valher

Sodobni uplinjevalni kotli Valher

Inovativen sistem izgorevanja, ki lesa ne kuri ampak uplini.

Kot vsa ostala tehnika, močno napreduje tudi tehnika na področju ogrevanja. Tudi na področju ogrevanja na lesno biomaso! V kolikor prisegate na tradicionalen sistem ogrevanja Vam priporočamo tole!

 

👍 Sodobni uplinjevalni kotel UPX

Gre za izjemno napreden sistem, za trg ga je razvilo podjetje Valher z več kot 45 letno tradicijo v proizvodnji kotlov. Inovativna rešitev, kotel na pirolizo ima vgrajeno posebno vrtinčno izgorevalno komoro, ki lesa ne kuri ampak uplini in tako omogoča popolno izgorevanje in doseganje izjemnih izkoristkov in sicer 91,3% izkoristek pri kurjenju na polena in kar 93,2% izkoristek pri kurjenju na pelete. Za ogrevanje povprečno velike hiše zadostuje, da peč naložimo le enkrat na dan, kar poleg prihranka prinaša tudi bistveno večje udobje (manj kurjenja).

Z vgradnjo uplinjevalnega kotla Valher bo bivanje bistveno bolj komfortno. Kotli ustrezajo vsem sodobnim ekološkim standardom, saj jih odlikujejo rekordno nizke emisije. Izberete lahko rešitev na drva, pelete ali rešitev ki bo kurila tako drva in pelete.

Oglejte si kratek video:

https://www.youtube.com/watch?v=ZysvD336xY4

 

 

👉 Kotli Valher so kotli lastne, slovenske izdelave in vrhunske kvalitete.

Izberete lahko rešitev na drva, pelete ali kombinirano rešitev, ki bo kurila tako drva kot pelete. Prav tako si lahko kotlovnico uredile še z zalogovnikom tople vode, ki odvečno toploto iz peči namesto v dimnik pošlje v zalogovnik. Le-ta vodo kasneje razporedi po ogrevalnem sistemu hiše, kar pomeni še dodaten prihranek in še manj kurjenja. Na voljo so tudi klasični peletni kotli PK 30 in kombinirani kotli DKX, ki lahko kurijo tako pelte, drva, kot olje.

Valher peletni kotli dosegajo standarde tako Slovenskega kot tudi Avstrijskega Eko sklada.  Kotel za gretje na lesene pelete je avtomatska in praktična rešitev. Prednost peletnega kotla pred klasičnim kotlom na drva je višji izkoristek in avtomatski način delovanja. Dosegajo pa tudi izkoristke okoli 91% do 94% in so v primerjavi s konkurenco iz tujine ugodnejši ter zagotavljajo slovenska delovna mesta.  V podjetju Valher vam ponujamo ogrevalno tehniko lastne slovenske izdelave. Kotli pod blagovno znamko VALHER se proizvajajo že od davnega leta 1971. Danes s svojimi sodobnimi prijemi tako pri razvoju kot v proizvodnji, ustvarjamo izdelke z vrsto prednosti. Kotli Valher so znani po kakovostni izdelavi in dolgi življenjski dobi.

 

Za ogled in svetovanje se obrnite na vam najbližjega zastopnika in monterja. Dostopni so na povezavi TUKAJ. Močna prisotnost na Slovenskem trgu nudi zastopstva in montažo po vsej Sloveniji.

 

VALHER ogrevalna tehnika d.o.o. je specializirano podjetje za razvoj, konstrukcijo in izdelavo kot lov na biomaso za centralno ogrevanje. Kotli Valher so znani po kakovostni izdelavi in dolgi življenjski dobi. Valher peletni in uplinjevalni kotli dosegajo standarde tako Slovenskega kot tudi Avstrijskega Eko sklada in izpolnjujejo pogoje za subvencijo v višini do 50% investicije oziroma največ 4.000€. Za ogrožene družine pa celo do 8.000€ za kotle na polena oziroma 6.000€ za kotle na pelete.

 

Več informacij o kotlih na www.valher.si

Kontakt proizvajalca:  Valher d.o.o., Spodnji Boč 32c, 2352 Selnica ob Dravi

02/67 40 290  I  info@valher.si I Seznam zastopnikov in monterjev TUKAJ

 

 

Za vse, ki gradite ali obnavljate svoj dom je tukaj še  revija “Gradnja, obnova in dom”.  

 Prelistajte jo na povezavi TUKAJ 

Za vas smo na 48 straneh zbrali še več trenutno najbolj aktualnih rešitev za varčno, enostavno in sodobno obnovo vašega doma. Dobro si jih je ogledati. Priporočamo pa tudi tole:

 

https://gradnjainobnova.si/2019/06/18/preden-narocite-vasa-okna-preverite-tole/

 

https://gradnjainobnova.si/2018/02/06/360-virtualna-predstavitev-prostorov/

 

https://gradnjainobnova.si/2018/08/16/suzenj-kljucev-nic-vec/

https://gradnjainobnova.si/2019/03/04/prva-klimatska-naprava-ki-ne-piha/

Toplotna izolacija prihodnosti – SuperFOIL

 

 


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Možnosti uporabe transportnega vozička

Aktivacija vseh možnih prijateljev za tovorjenje veliko pretežkega produkta v šesto nadstropje do vašega stanovanja ali pisarne … Tako nekako večina ljudi ukrepa, ko...

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...