petek, 2 decembra, 2022
DomaGradnjaGradnja in obnovaZunanje in notranje okenske police.

Zunanje in notranje okenske police.

Okenska polica – stik med steno – oknom in fasado.

Pri današnjem načinu gradnje okenska polica ni več le okras, temveč pomemben del pri stiku stena – okno – fasada, kjer največkrat prihaja do poškodb zaradi zamakanja.

V avstrijskem družinskem podjetju EDER se s prodajo okenskih polic ukvarjamo od leta 1964, na slovenskem trgu pa smo uspešno prisotni že več kot 20 let.  Kot vodilni prodajalec okenskih polic našim kupcem nudimo izjemno napredne in preverjeno zanesljive sistemske rešitve za vse načine gradnje.  Naše izkušnje in sodelovanje s priznanimi arhitekti, proizvajalci oken in senčil ter fasaderji nam omogočajo, da vam zraven okenske police ponudimo tudi najprimernejši sistem za zaščito vašega objekta – obenem pa vam svetujemo glede pravilne vgradnje, saj vam le ta omogoča dolgotrajno varnost.  V prodajnem programu imamo tako zunanje kot notranje okenske police ter zidne obloge iz različnih kvalitetnih materialov – modernega ali tradicionalnega izgleda.

Tehnološko obdelan naravni kamen – helopal je zmes fine marmorne moke in naravnih smol.
Prednosti helopala:

  • nevpojna površina
  • razlita tekočina se ne vpije v polico, madeži se enostavno odstranijo,
  • na dotik topel in prijeten,
  • izredna toplotna izolativnost
  •  λ 0,373 W/mK (granit: λ 2,8 W/mK, aluminij: λ 236 W/mK),
  • odporen na vremenske vplive in zmrzal,
  • za notranje in zunanje prostore,
  • enostaven za vzdrževanje in čiščenje.

Notranje okenske police s površino kuhinjskega pulta, katere jedro je sestavljeno iz visoko vodoodporne iverne plošče. Zunanje aluminijaste okenske police so prašno barvane z visoko odporno barvo na vremenske vplive.

Vse naše okenske police, vključno s sistemi, so vam na voljo pri naših prodajnih partnerjih (proizvajalci in prodajalci stavbnega pohištva, fasaderji, trgovine z gradbenim materialom,…) po celotni Sloveniji.

 

EDER helopal d.o.o.
okenske police
Gosposvetska cesta 84
2000 Maribor

E-naslov: office@eder-helopal.si

T: 051 369 110 / 041 638 408

www.eder-helopal.si

Takole …

v prispevku zgoraj smo vam predstavili enega izmed atraktivnih trendov za opremo doma, ki je trenutno na samem vrhu po priljubljenosti. V kolikor pa vaš dom urejate celoviteje vam priporočamo, da se seznanite z dodatnimi novostmi in rešitvami.

Za vas smo pripravili kar celo revijo trenutno najbolj iskanih rešitev.

Le to si lahko popolnoma brezplačno ogledate na povezavi TUKAJ.

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...

Možnosti uporabe transportnega vozička

Transportni vzpenjalniki MARIO CARRELLI omogočajo strokovnost transporta, dostave, hitreje dosežen želen cilj in ničelne poškodbe dostave. In kar je najbolje, pri tem ne trpita...

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...