Sanacija vodovoda – brez gradbenega posega.

Predstavljamo edinstveno rešitev za sanacijo vašega vodovoda. Nu Flow tehnologija omogoča lokalno rešitev težav in ne posega v samo zgradbo. Podjetje Nu flow proizvaja in vgrajuje inovativno ekološko tehnologijo za obnovo notranjih sten uničenih, poškodovanih ali zamašenih vodovodnih cevi. Rešitev je cenovno dostopna in je cenejša, kot zamenjava starih cevi v obstoječi zgradbi!

Investicija v obnovo znaša približno 1/2 cene klasične zamenjave cevi.

 

Primer sanacije cevi vodovoda – prej in potem 😲

 

V podjetju Nu flow ponujajo celovito rešitev težav za celotno infrastrukturo vašega cevovoda. Rešitev popolnoma obnovi stare cevi in predstavlja tudi rešitev za zamašene cevi in kadar se srečujete s težavo zmanjšanega pretoka vode, s težavo oporečne vode zaradi neprimernih oz. starih cevi in tudi v primeru legionele. Na ceveh, po katerih teče pitna voda, se skozi leta uporabe naberejo usedline in druge nečistoče, ki lahko povzročijo oporečnost vode in celo zamašitev cevovoda. Zaradi korozije cevi se zmanjša pretok vode, posledica je lahko tudi rjavo obarvana voda.

 

☝ Prednost uporabe metode Nu Flow

Prednost uporabe metode Nu Flow predstavlja predvsem uporaba okolju prijaznih materialov in hitra ter učinkovita odprava vaših težav.
Vodovodni sistem bo po naši sanaciji popolnoma odporen proti staranju, obrabi in nalaganju novih smeti na stene cevovoda. Kar posledično omogoča tudi odpornost proti legioneli, ki se pogosto razvija znotraj žepkov manjšega pretoka. Prav tako bo pitna voda čista in neoporečna.

 

 

👉 Kako poteka izvedba?

Sanacija vodovodnih cevi po sistemu notranje prevleke:
Gre za poseben proces sanacije vodovodnih cevi s prevleko iz epoksi smole in metodo vpihavanja. Pred sanacijo naredijo oceno stanja s kamerami in opravijo strokovni pregled. Nato cevi očistijo in izsušijo. V naslednjem koraku cevi peskajo in s tem odstranijo vse obloge na stenah cevovoda. Ko so cevi v celoti očiščene, vpihajo epoksi premaz in s tem zaščitijo celotno cevovodno omrežje. Proces oblačenja cevi z epoksijem je ekonomična in učinkovita alternativa tradicionalni zamenjavi vodovodne inštalacije. Tehnologija popolnoma obnovi postarane in korodirane vodovodne sisteme. Prevleka iz epoksi smole se izvede s posebno metodo vpihavanja zraka brez gradbenih posegov, omogoča sanacijo več vrst in različne dolžine cevi premera od 12 mm do 300 mm. Epoksi je material, zaradi katerega ne prihaja do razpok cevovoda, usedline se ne nabirajo in ne prihaja do korozije. Ko se prevleka nanese na notranjo stran cevi le te zatesni in zaščiti sistem pred dodatnimi težavami. S se tem drastično podaljša življenjska doba cevovoda. Proces se lahko uporablja na različnih tipih cevnih materialov. Oprema je primerna za sanacijo od najmanjšega do največjega premera cevi, tudi za večje tehnološke cevovode.

 

Video predstavitev si oglejte TUKAJ:

 

2. Sanacija zamašenih odtočnih cevi po sistemu nogavice
V podjetju NU FLOW izvajajo tudi linijske sanacije zamašenih ali počenih odtočnih cevi premera 20 mm do 250 mm. Gre za sanacijo s tehnologijo brez izkopov po sistemu patentirane tehnologije nogavice. Po čiščenju cevi na poškodovan del namestimo nogavico – sloj izdelan iz posebne tkanine, impregnirane v epoksi smoli. Prevleka popolnoma zatesni poškodovan del cevi. Sanacija je trajna.

 

 

Nu Flow proces vpihavanja epoksija je edinstven in patentiran. Gre za ne invaziven postopek, ki omogoča stanovalcem oziroma delavcem, da nadaljujejo z njihovimi dnevnimi aktivnostmi, kar omogoča preprečitev izpada oziroma zaprtje delovnega procesa v času izvajanja dela oziroma nemoteno bivanje za ves čas posega. To pomeni prihranek časa in denarja pri obnovi. Predstavlja dolgotrajno in učinkovito rešitev obnavljanja cevovoda, brez nepotrebnega razbijanja in poškodovanja samega objekta

 

 

 

 

Podjetje NU FLOW je del svetovno uveljavljenega podjetja, ki je vodilni proizvajalec epoksidne smole za obnovo vodovodnih cevi. Vodovodne cevi so posebne ravno zaradi tega, ker se mora po njih pretakati neoporečna voda, saj si vsi želimo čisto in odlično vodo, ki nam jo ponuja naše okolje. Nu flow tehnologija za obnovo vodovodnih cevi je vodilna v svetu obnavljanja cevovodov, saj nudi uporabno tehnologija s pomočjo prenosa odličnih praks.  Predstavlja dolgotrajno in učinkovito rešitev obnavljanja cevovoda, brez nepotrebnega razbijanja in poškodovanja samega objekta. Storitev izvajajo na področju celotne Sovenije.

 

😍 Epoksi prevleka EKO trend in zdravju prijazna rešitev!

Nu Flow predstavlja predvsem uporaba okolju prijaznih materialov in hitra ter učinkovita odprava težav. Vodovodni sistem ali odtočne cevi bodo po sanaciji popolnoma odporne proti staranju, obrabi in nalaganju oblog na stene cevovoda. Prevleka je okolju prijazna rešitev, ki ne ustvari nobenih odpadkov za odlagališča odpadkov ali za recikliranje in ne ustvarja emisij ogljikovega dioksida med izdelavo. Prevleka preprečuje izpiranje strupenih težkih kovin v pitno vodo, preprečuje puščanje in razpoke v napeljavah. Rešitev je trajna in ekološka in zdravju prijazna.

👀 Za še več informacij si lahko ogledate katalog s predstavljeno rešitvijo. Na voljo je s klikom TUKAJ.

 

☎ Kontaktirajte ponudnika: NU FLOW NOVO MESTO d. o. o., Smolenja vas 6b, 8000 Novo mesto
E-naslov: info@nuflow.si  I T: 041 458 502  I  www.nuflow.si

 

Gradite, urejate ali obnavljate Vaš dom? 

👀 Prelistajte revijo na povezavi TUKAJ 

POZOR! Za vas smo na 48 straneh zbrali še več trenutno najbolj aktualnih rešitev za varčno, enostavno in sodobno obnovo vašega doma. Dobro si jih je ogledati 😉

 

😍 Generalna obnova kamnite površine. Vrhunsko!

Suhomontažni estrih z utorom za talno ogrevanje

Kakovostna osvetlitev izboljša učni uspeh!

Preden naročite vaša okna PREVERITE tole!

 

Avtor: Lucija Črešnik, spletna urednica

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: