Najtišja toplotna črpalka na svetu.

Toplotna črpalka, ki jo čutite, a ne slišite!

Predstavljamo vam novo generacijo split toplotne črpalke zrak/voda, Vitocal 200-S, ki je učinkovita, investicijsko ugodna, ne zahteva obsežnih montažnih del in je primerna tako za novogradnje, kot tudi za prenovo starih ogrevalnih sistemov.

Izredno tiho delovanje zunanjih enot
Nove zunanje enote so po dizajnu privlačnejše od starih. Poleg ekstremno tihega delovanja, jih odlikuje tudi nemška kvaliteta – “Made in Germany”, saj so rezultat Viessmann razvoja in lastne proizvodnje. Zaradi tegaso posebno primerne za vgradnjo v vrstne hiše, kjer so objekti tesno drug ob drugem. Zaradi Advanced Acoustic Design (AAD), velja toplotna črpalka Vitocal 200-S za eno najtišjih. Hrup pri 3 metrih razdalje je samo še 35 dB (A), tako, da boste mir uživali tako vi, kot tudi vaši sosedje.


Učinkovitejša, COP do 5,0 pri režimu A7/W35
Nova toplotna črpalka Vitocal 200-S obratuje do maksimalne temperature vtoka 60 °C. Komponente, kot so Scroll kompresor z reguliranim številom vrtljajev, asimetrični ploščni prenosnik toplote in uparjalnik zraka z valovitimi lamelami, prispevajo k temu, da so nove toplotne črpalke učinkovitejše od predhodnih.

Ostale prednosti, zaradi katerih je izbira toplotne črpalke Vitocal 200-S prava za vas:

  • nizki obratovalni stroški zaradi visokega koeficienta učinkovitosti, COP vrednost po EN 14511: do 5,0 (zrak 7 °C/voda 35 °C) in do 4,1 (zrak 2 °C/voda 35 °C),
  • regulacija Vitotronic, enostavna za upravljanje, z besedilnim in grafičnim prikazom ogrevanje in hlajenje v eni napravi zaradi reverzibilne izvedbe,
  • možnost reguliranja Viessmann prezračevalnih naprav,
  • optimirana za koriščenje lastno proizvedene električne energije s fotonapetostno napravo Viessmann Vitovolt 300,
  • povezava z internetom preko za upravljanje in servis preko Viessmann aplikacij,
  • možnost pridobitve subvencije Eko sklad.

 

Vsebino prispeval:
Viessmann Slovenija d.o.o.
Cesta XIV divizije 116 a
2000 Maribor

080 10 11
info@viessmann.si 
www.viessmann.si 

 

Avtor: uredništvo

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: