četrtek, 30 junija, 2022
DomaGradnjaGradnja in obnovaPoložaj postelje in zdravje.

Položaj postelje in zdravje.

Ponoči, ko spimo …

Med spanjem smo, v določenih okoliščinah, podvrženi zemeljskim sevanjem vodnih tokov (Hartmanove in Curryeve mreže sevanj). Zemljino geomagnetno polje je kombinacija več magnetnih polj, katerim smo izpostavljeni. Dolgoročna izpostavljenost, ki je izredno izrazita med spanjem pa povzroča težave, zato je dobro, da našo posteljo postavimo na ustrezno mesto.

Zgodnji znaki, ki jih povzroča nepravilna pozicija se odražajo kot pomanjkanje energije zjutraj in čez dan, nerazložljiva utrujenost, glavoboli, motnje spanja, nemirno bitje srca. Na točkah, kjer sevanja prehajajo ali se križajo na telesnih organih, nastajajo zdravstvene težave, zato je izvor priporočljivo »odpraviti. Vodni tok je upravičeno eden glavnih kreatorjev t.i. skritih bolezni, predstavlja namreč geopatski stres celic, kar povzroča bolezni, ki se kažejo kot kronične bolečine, vnetja, krvne bolezni, pogosto je tudi vzrok »neznan« – avtoimune bolezni (sjogrenov sindrom, epilepsija, hashimoto sindrom, multiplaskleroza, povečani organi telesa, težave s plodnostjo, …) in tudi rakave bolezni. Izpostavljenost sevanjem poslabšuje imunski sistem. Oslabljen imunski sistem pa ustvarja premalo belih krvnih celic za odpor proti katerikoli bolezni. Ponoči, ko spimo, poteka proces regeneracije – obnove telesa, v kolikor je imunski sistem nima dovolj energije, pa se ta proces ne odvija. Imunski sistem nastalih spremenjenih celic tako ne prepozna in ne odreagira obrambno – jih ne uniči. Tudi v Sloveniji so določeni kraji, predeli, kjer je pogostost rakavih obolenj večja – v neki manjši slovenski vasi je pri praktično vsaki hiši po en primer. Nemški zdravnik, dr. medicine Ernest Hartmann je zapisal, da je rak bolezen povezana z lokacijo bivališča.

Kaj nam pokaže merjenje – primer iz prakse?

Opravili smo radiestezijska merjenja sevanj na Ljubljanskem barju. Stranka je podedovala hišo starih staršev in se jo odločila prenoviti. Po opravljeni meritvi smo, na osnovi rezultatov, natančno opredelili zdravstveno stanje za dedka in babico. Rezultat: rak pljuč in bolezen srca. Stranka je potrdila diagnozo. V predelu pljuč je bil vodni tok in Hartmanov križ, na srcu pa kombinacija z vodno žilo in Curryem, kar potrjuje, da je potrebno spati na zdravem mestu! Ob izvedbi meritve vnaprej povemo, da nam ne opisujete svojih težav (tudi to ne, kje kdo leži – preprosto označimo oseba «A« in »B«). Na podlagi strokovne meritve sevanj izdelamo situacijsko skico sevalnih pasov in povemo, kje so vaše zdravstvene težave in zakaj so se pojavile. V kar 85 % najdemo vzrok, ki je povzročil zdravstvene težave in pogosto onemogoča uspešno (o)zdravljenje. Na tej osnovi določimo ugodno lokacijo ležišča, v primeru, ko to ni mogoče, pa priporočamo tehnične rešitve.

Preverite vašo cono spanja z našim strokovnim merjenjem patogenih zemeljskih sevanj. Lega postelje je »zdravstvena kartoteka človeka«. Torej, ne prepustite zdravja slučajnosti. »Odpravite vzrok, ne posledice«.

Zdravje je človekova največja dobrina. Radiestezijske metode predstavljajo osnovni temelj za ohranjanje, kot tudi povrnitev zdravja.

 

 

Vsebino prispeval:
Altera s.p.
Na Ledinah 10, Ihan
1230 Domžale 

041 716 195 
www.altera.si

Takole …

v prispevku zgoraj smo vam predstavili enega izmed atraktivnih trendov za opremo doma, ki je trenutno na samem vrhu po priljubljenosti. V kolikor pa vaš dom urejate celoviteje vam priporočamo, da se seznanite z dodatnimi novostmi in rešitvami.

Za vas smo pripravili kar celo revijo trenutno najbolj iskanih rešitev.

Le to si lahko popolnoma brezplačno ogledate na povezavi TUKAJ.

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

Obnova dvižnih garažnih vrat

Predstavljamo vam edinstveno rešitev, s katero bodo stara dvižna garažna vrata dobila novo podobo. Postopek obnove je enostaven, hiter in v primerjavi z nakupom novih garažnih vrat tudi cenovno ugodnejši. Poglejte si to občutno razliko.

VIDEO VSEBINE

Možnosti uporabe transportnega vozička

Aktivacija vseh možnih prijateljev za tovorjenje veliko pretežkega produkta v šesto nadstropje do vašega stanovanja ali pisarne … Tako nekako večina ljudi ukrepa, ko...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...
Alpod talne obloge