Okenske police Azur 7.

Azur 7 okenske police so izdelane po posebnem tehnološkem postopku iz kristalnih kamenin, ki jih veže naravna akrilna smola. Tako izdelane kamnite elemente odlikujeta visoka kvaliteta in gladka, sijajna ter neporozna površina. Namenjene so zunanji in notranji uporabi.

Zakaj izbrati te okenske police?

Ker so odporne na vse vremenske razmere, na UV žarke kisline, luge, soli, … So moderne, elastične in se tehnološko ter barvno ujemajo s PVC, lesenimi in aluminijastimi okni. Ne vpijajo tekočin, zato na njih ne ostajajo in nastajajo madeži.

Okenske police Azur 7 so izdelane v Sloveniji in preizkušene na Zavodu za gradbeništvo Slovenije in primerne za energijsko varčne objekte. Možno jih je tudi obdelati ter tako dodatno poskrbeti za varnost. pri podjetju omogočajo možnost zaobljenih robov, katerih uporaba je priporočljiva predvsem ob prehodih (balkonska vrata), ali namestitve dodatnih ščitnikov, ki pri zunanjih policah preprečujejo odtekanje vode in umazanije po fasadi.

Kamen Azur 7 se najpogosteje uporablja za okenske police, pragove, obloge balkonov in teras, za naslon pri zidani ograji. Pri podjetju Azur 7 ponujajo široko izbiro barv, vse od bele, peščene, svetlo rumene pa do svetlo zelene, oranžne, sive, …

Zaposleni v podjetju Azur 7 bodo poskrbeli za strokovno in kakovostno izdelavo ter montažo.

 

Vsebino prispeval:
Azur 7, d.o.o.
Valvasorjeva ulica 73
2000 Maribor

02 421 56 16
www.azur.si
info@azur7.si

Avtor: uredništvo

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: