Hišne parne savne.

Brezplačna dostava in montaža razstavnih eksponatov!

Podjetje Tehno center je na slovenskem tržišču prisotno že 15 let in v tem času so se razvili v specialiste na področju izdelave parnih oziroma turških savn, ki imajo tudi funkcijo tuš kabine. Njihov fokus sta kakovosten material in vrhunsko opravljeno delo, prav tako pa želijo, da so njihovi produkti dostopni tudi povprečnemu kupcu.

Nudijo svetovanje, izdelavo in montažo, zagotavljajo kakovostno delovanje naprav, prav vsaka savna pa je narejena po meri. V kolikor stranka želi, lahko savno izdela in zmontira tudi sama. V podjetju namreč nudijo možnost nakupa vsega potrebnega materiala za izdelavo (konstrukcijski material, parni generatorji, …), obenem pa vam v tem primeru nudijo brezplačno svetovanje.

Turška savna
Gre za eno najstarejših oblik sproščanja in čiščenja telesa. V različnih izvedbah so jo uporabljali že stari Rimljani, Turki, Rusi in ostale civilizacije. Zaradi visoke vlažnosti savna doseže svoj učinek že pri 40°C. Relativna vlažnost je med 80 % in 100 %. Redno savnanje čez celotno leto ima zelo dober učinek na zdravje. Aromaterapija in kromoterapija še dodatno sproščata vaše telo.

  • Toplota sprosti telo, odpre kožne pore in s tem pripomore k naravnemu čiščenju kože, ki postane nežna in gladka.
  • Vodna para telo razstruplja in povzroča izločanje škodljivih ostankov presnove.
  • S potenjem se izloča odmrla koža, umazanija, prah, ostanki ličil ter odvečen loj.
  • Pospeši se bitje srca in krvni obtok, koža se dobro prekrvavi in postane rožnata.
  • Ledvice pospešeno izločajo odpadne in strupene snovi.
  • Izboljšuje se imunska odpornost.
  • Prisotnost aromatičnih eteričnih olj blagodejno vpliva na dihala.

Uporaba savne blaži poškodbe, revmatična obolenja in artritis, zmanjšuje napetost in stres, ter pomaga pri odpravi odvečnih kilogramov.

Vsebino prispeval:
Tehno center – K d.o.o.
CBE 126,
8330 Metlika

040 329 563
www.tck.si
tck@tck.si

Avtor: uredništvo

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: