nedelja, 27 novembra, 2022
DomaNa terasiTipi in modeli ograj in dvoriščnih vrat.

Tipi in modeli ograj in dvoriščnih vrat.

Ograja lepo zaključuje vrt in vzpostavi prvi stik z obiskovalci. Zanjo se največkrat odločijo tisti, ki želijo z njo dodati zadnjo piko na i prostoru, kot je dom, parkirišče ali kakšen drug prostor. In ker človek ograjo praviloma kupi samo enkrat v življenju sta njena kvaliteta in dolga življenjska doba na prvem mestu.

V podjetju MM Profili zelo dobro poznajo aktualne trende na področju ograj pri katerih kakovost in cena hodita z roko v roki, obenem pa z dolgoletnimi izkušnjami zagotavljajo kakovostne izdelke ter storitve. Seveda pa je pomembno vprašanje, kakšno ograjo sploh izbrati. Teh je namreč kar nekaj. Da bo odločitev lažja, vam bomo predstavili nekaj najbolj priljubljenih.

Alu-Inox
Te ograje so primerne za ograditev balkonov ali teras, zunanjih ter notranjih stopnišč ter za vse poslovne objekte. Narejene so iz visokokvalitetnega, brušenega ter anodiziranega aluminija. Poleg visoke kakovosti in ugodne cene so njihove prednosti še odpornost na vremenske vplive, sol in rjo, večna življenjska doba, vzdrževanje pa skoraj ni potrebno, …

Kovane
Pri tem tipu ograje je mogoče izbirati med tremi vzorci, in sicer med LUX, STYL in CLASSIC. Zaradi antikorozijske zaščite z vročim cinkanjem bo ograja trajno odporna proti vremenskim vplivom, rji in mehanski obrabi. Prav tako je življenjska doba zelo dolga.

 

Industrijske
So celovita rešitev za industrijske objekte, skladišča, parkirišča, igrišča, parke … Sestavljajo jih drsna ali dvokrilna vrata, vrata za osebni prehod, ograjni segmenti in stebri. Polnila industrijskih ograj so lahko iz jeklenih kvadratnih profilov 25 x 25 mm ali iz varjenih mrež VEGA.

Sicer pa v podjetju MM Profili nudijo tudi obnovo vaše ograje, če je to potrebno. Obnova tako vključuje popravilo ali zamenjavo poškodovanih delov, barvanje, čiščenje, peskanje ali cinkanje ter nadgradnjo, v kolikor jo želite.

Zelo pomemben element dvorišča pa so tudi vrata. Nudijo zaščito pred nepovabljenimi gosti, saj lahko v steber poleg vrat vgradimo interfon ali videofon, obenem pa so lep estetski dodatek. Takšna vrata predstavljajo tudi neke vrste prestiž, kar lahko dosežemo z različnimi polnili in vzorci. Stranka se lahko odloči tudi za elektromagnetno ključavnico, s pomočjo katere se lahko vrata za osebni prehod odprejo kar direktno iz hiše in to brez uporabe ključa.

Sicer pa so vrata lahko ročno vodena ali pa imajo avtomatski pogon na daljinsko upravljanje. Naša vrata imajo izpolnjene vse zahteve iz evropske direktive EN 13241-1, kar potrjuje tudi znak CE.

 

Vsebino prispeval:
MM Profil d.o.o.

Zagrebška cesta 20
2000 Maribor

T: 040 922 544
mmprofi l@gmail.com
www.mmprofil.si


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

Prejšnji članekGrill hiške.
Naslednji članekVrste kamna glede na uporabo.

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Možnosti uporabe transportnega vozička

Transportni vzpenjalniki MARIO CARRELLI omogočajo strokovnost transporta, dostave, hitreje dosežen želen cilj in ničelne poškodbe dostave. In kar je najbolje, pri tem ne trpita...

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...