PVC robniki – enostavna rešitev za urejeno okolico.

Vam je všeč urejen vrt in okolica hiše? Vgradnja PVC robnika, kot razmejevalnika med različnimi materiali, je idealna in poceni rešitev za ureditev cvetličnih gredic, vrtnih poti, zeliščnih vrtov,… Izgled je edinstven. PVC robniki so nadvse priročni, vgradnja je enostavna. So odporni na UV žarke in odlično ločujejo različne materiale. Na voljo višine 10, 15, in 20 cm. Za potke, dvorišča, gredice, napušče ob hišah, pohodne površine. Ob betonskih robnikih preprečijo nastanek ožgane trave! Cena od 3,05€ za meter. Prilagodljiv material omogoča izvedbo ostrih ovinkov in vogalov. Oglejte si nekaj nadvse simpatičnih ureditev okolice s PVC robniki 👇

 

Njihova vgradnja je enostavna, hitra in poceni [Rešitev ponuja eleganten videz] 👌

PVC robniki so prožni in se prilagajajo raznim oblikam, tako da se da z njimi narediti zelo lepe in pravilne krivulje. Gredice in poti lahko tako oblikujete povsem po vaši želji. So skoraj neopazni in omogočajo lep prehod med različnimi materiali (trava, pesek, lubje, sekanci, keramične ploščice, tlakovci, betonske plošče), kar daje lep in stalno urejen izgled vaši okolici. Ker se lahko vgradijo v tla tako, da gledajo iz zemlje le okoli 0,5 cm, lahko travo s kosilnico kosite vse do roba.

 

 

Njihova življenjska doba je dolga, se ne zlomijo zlahka in ne razdrobijo… tudi po mnogih letih! PVC robniki so izdelani iz posebnih odpornih materialov na UV žarke. Glede na odpornost se lahko skoraj primerjajo s kovinskimi robniki in ne vpijajo vlage kot betonski robniki, kar preprečuje nastanek ožgane trave.

 

Na voljo so različne višine PVC robnikov. Cena je ugodna. Prejmete jih preko pošte na dom, plačilo bo povzetju! Za ogled cenika in naročilo obišči spletno stran ponudnika KLIK TUKAJ!

 

 

 

 

Vgradnja je preprosta, možnosti oblikovanja pa skoraj neomejene. Izgled preprosto navduši 😍

PVC robnike postavimo v linijo, ki smo jo začrtali, nato pa iz obeh strani na vsakih 50 – 70 cm v zemljo zabijemo šipko ter s tem fiksiramo robnike. Nato obe strani obsujemo z izbranim materialom. PVC robnike se na bolj obremenjenih delih in poteh lahko vgrajuje tudi z betonom. S tem dobimo resnično močno oporo robnika, pri vgradnji pa porabimo do 80% manj betona, kot pri vgradnji klasičnih betonskih robnikov. Pri vgradnji za potke, dvorišča, obrobe, ki ločujejo napušče ob hišah, pohodne površine od travnih površin, se PVC robniki vgrajujejo v višini zemlje, peska ali pod določenimi pogoji celo asfalta. S tem dosežemo, da se robnik ne vidi, obenem pa ločujemo različne materiale, ter s tem preprečimo mešanja le-teh. Pri izdelavi gredic, zelenjavnih vrtov pa so lahko robniki dvignjeni na poljubno površino. Robnike lahko enostavno režemo oz. oblikujemo s kotnim brusilnikom, žagico za železo, alfa nožem …

 

 

PVC robniki nudijo skoraj neopazen prehod med različnimi materiali 👇

Vgradnja PVC robnikov je enostavna, hitra in poceni. Odlikuje jih dolga življenjska doba. Nudijo skoraj neopazen prehod med različnimi materiali. Njihova uporaba daje lep vizualni izgled vaši okolici. PVC robniki so dobavljivi po zelo ugodni ceni v debelini 4,5 mm, višini 10, 15 in 20 cm in v dolžini 300 cm, so izredno močni in odporni, prav tako pa fleksibilni ter s tem zelo primerni za oblikovanje raznoraznih zavitih potk, gredic, dvorišč… Z vgadnjo PVC robnika preprečimo nastanek ožgane trave, oblike gredic , potk,… pa enostavno oblikujemo!

 

 

👌 PVC robniki preprečijo nastanek ožgane trave. Vsi imamo ob visokih poletnih temperaturah enak problem. Rjavo, od sonca ožgano travo, ki se ob betonskih robnikih pojavi v širini do 15 cm (VIDNO NA FOTOGRAFIJI 1). Problem se pojavi, ker betonski robniki nase vežejo vlago iz zemlje ter jo s tem odvzemajo trati. Posledica je ožgana trava. Ker ne vpijajo vlage, so primernejša rešitev za ograditev vrtov in poti. PVC robnike lahko kot zaščito namestite tudi ob betonske robnike ter tako preprečite vpijanje vlage in s tem nastanek ožgane trave.

 

 

 

☝ Možna je dostava po pošti na vaš naslov! Za dodatne informacije in naročila pokličite ponudnika, pišite po elektronski pošti ali oddajte naročilo preko spleta www.pvcrobniki.si

 

 

Kontaktirajte ponudnika: 041 358 176   I  info@cvelbar.si   I  www.pvcrobniki.si​

WHT, Marko Cvelbar s.p., Gorenja vas 22, , 8220 Šmarješke Toplice

 

 

 


 

 

Prelistajte tudi REVIJO  na povezavi TUKAJ 

Čaka vas 48 strani EKSKLUZIVNIH REŠITEV ZA GRADNJO ALI OBNOVO 👇

 

 

V kolikor urejate okolico nikar ne spreglejte tudi teh vsebin:

Ureditev okolice s soškimi prodniki – ideje

Izjemni vrtni kamini [za gurmanske užitke na domači terasi]

Letne kuhinje CookOUT®

 

Obnova asfaltnih površin je lahko enostavna!

Zgradite si svojo obalo, kar na domači terasi 🤩

WoodCore deske za terase, ograje in fasade

Vrtne pipe Gala.

Okrasni zbiralniki deževnice

Vrt brez polžev [Rešitev, ki deluje!]

Očarljive vrtne lope Biohort

Sodobne in trendovsko oblikovane linije tlakovcev 😍

 

 

 

😍 Za še več idej za ureditev Vaše okolice , ter gradnjo ali obnovo doma obiščite vstopno stran. KLIK TUKAJ!

 

Avtor: uredništvo

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: