Sistem čiščenja Aqua VIVA

Aqua Viva je inovativen čistilni sistem, ki omogoča enostavno in učinkovito uporabo. Gre za patentiran sesalnik z vodnim filtrom, ki je bil razvit in proizveden v Sloveniji, upoštevajoč najvišje evropske standarde. Zaradi prepričanosti v proizvod, ki je narejen in najbolj kvalitetnih materialov, velja garancija za izdelek v vseh državah sveta, ne glede na to, kje je izdelek bil naročen.

Z njim je mogoče prati zrak, ga dezinficirati in izvajati aromaterapije, prav tako pa je uporaben tudi za globinsko sesanje tepihov, vzmetnic in sedežnih garnitur. Če mu dodate še vodo in čistilo pa lahko z njim operete tudi tekstilne površine.

Video prispevek: Kako poteka aromaterapija s sistemom AQUAVIVA.

 

Sistem je tehnološko dodelan, zanj pa smo prejeli že številne nagrade, med drugimi tudi prestižno mednarodno nagrado PLUS X AWARD kot najboljši proizvod leta 2014 v kategoriji: tehnologija, inovacija in dizajn. Uvrščen je tudi med razvite tehnološke novosti in tehnično napredne izdelke.

Dejstvo je, da večino svojega časa preživimo v zaprtih prostorih, kot so dnevna soba, kuhinja, kopalnica, spalnica, … Prostore ob vsakodnevni uporabi obremenjujemo s kemikalijami, prahom, živalskimi dlakami, zaradi česar je sesanje postalo del našega vsakdana. Sistem Aquaviva omogoča klasično sesanje, globinsko sesanje, posesate lahko celo vzmetnice in vodne madeže.

Sistem Aqua Viva, ki za razliko od klasičnih sesalnikov, ki smrdijo in izpihujejo posesan zrak z mikrodelci nazaj v prostor, nadomešča kar sedem različnih gospodinjskih aparatov:

  • filter zraka,
  • vlažilnik zraka,
  • inhalator,
  • aparat za aromaterapijo,
  • cevni sesalnik,
  • globinski sesalnik,
  • sistem za pranje.

Vodenje aparata ureja elektronika, ki se regulira na dotik brez stikal. Za kakovostno filtracijo se uporablja voda in dodatni HEPA filtri, ki prečistijo zrak. Izdelek je v primerjavi s podobnimi izredno lahek, saj tehta samo 3,5 kg.

Čistilnik in vlažilnik zraka
Funkcija čiščenja zraka deluje tako, da voda nase veže prah in umazanijo, zato sistem v ozračje pošlje popolnoma prečiščen zrak. Prečisti namreč kar 99,9 % nečistoč ter opere približno 320 m2 zraka v eni uri – to pomeni, da za povprečno veliko sobo potrebuje približno 20 minut.

Aromaterapija in inhalacija
Če želite ustvariti zdravo ali sproščujočo bivalno klimo, potem v sistem dodajte naravna eterična olja ali morsko sol. V primeru obolenj priporočamo eterično olje evkaliptusa, ki deluje antiseptično in učinkovito pozdravi dihalne poti.

Ostali dodatki
Sistem ima možnost uporabe tudi ostalih dodatkov, kot so šampon za pranje tekstilnih površin in odstranjevanje madežev, ročna globinska krtača, namenjena čiščenju tekstila sedežnih garnitur, vzmetnic in avto sedežev …

 

V video prispevku si si oglejte kako deluje:

Kontaktirajte ponudnika: AQUA VIVA d.o.o., Preserska cesta 4, 1235 Radomlje
T: 01 724 64 70, E-naslov: info@aquavivasystem.com
www.aquavivasystem.com

 

Nikar ne spreglejte tudi naslednjih priporočenih vsebin: 

 

Okensko okovje za zdravo klimo v prostoru

 

 

Prva klimatska naprava, ki ne piha!

 

Avtor: Sanja Aplinc

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: