četrtek, 30 junija, 2022
DomaGradnjaGradnja in obnovaOkna ŠEMRL - lesena energetsko varčna okna

Okna ŠEMRL – lesena energetsko varčna okna

Izdelava lesenih oken z več kot 120-letno tradicijo. 

V družinskem podjetju Okna Šemrl iz Planine s tradicijo izdelave oken že od leta 1895 izdelujemo vrhunska lesena okna s posebnim poudarkom na energetski učinkovitosti s kvalitetno obdelavo lesa in dolgo življenjsko dobo naših izdelkov.

Stavbno  pohištvo ima klasično vogalno vez  kar zagotavlja optimalno stabilnost izdelka, štirisistemsko površinsko zaščito za dolgo življenjsko dobo in okovje z možnostjo režnega prezračevanja. Lastna montažna ekipa poskrbi za kvalitetno vgradnjo po RAL smernicah in vsa zaključna dela.

Našim kupcem nudimo brezplačno svetovanje, meritve na objektu, pripravo ponudbe in pomoč pri izpolnjevanju vloge za pridobitev nepovratnih sredstev Eko sklada.
Z osebnim pristopom, kakovostnim izdelkom in profesionalno montažo stavbnega pohištva bomo zanesljivo izpolnili vaša pričakovanja, saj za nas niste le enkraten kupec, temveč partner, ki smo mu vedno na voljo.

Zakaj izbrati lesena okna?

Lesena okna in stavbno pohištvo ŠEMRL so vrhunske kakovosti, sodobne izvedbe in izdelano po naročilu. Pomembno pri odločanju za lesena okna je prihranek energije in pridobitev nepovratnih  sredstev EKO sklada. Les je naraven material, okna so del pohištva in izžarevajo toplino, domačnost ter  lep videz. Okna in pohištvo imajo dolgo življenjsko dobo z minimalnim vzdrževanjem. Les je odličen izolator z dobro sposobnostjo prenašanja temperaturnih razlik.

Lesena okna so zdravju prijazna, saj je les naraven material, je okolju prijazen, ekološko razgradljiv in nima negativnega vpliva na okolje. Zato in tudi zaradi možnosti pridobitve subvencij  je les v primerjavi z drugimi materiali za izdelavo stavbnega pohištva zagotovo prava izbira.

Prednosti lesenih oken ŠEMRL:

  • klasična vogalna vez zagotavlja do-življenjsko stabilnost izdelka,
  • okensko okovje z vgrajeno osnovno varnostjo omogoča režno prezračevanje in možnost dodatne protivlomne zaščite,
  • v troslojno izolacijsko steklo je standardno vgrajen termodistančnik,
  • vsi leseni okenski sistemi imajo standardno vgrajen okenski in krilni odkapnik ter prekrivno steklitveno letev,
  • širok izbor stavbnega pohištva s poudarkom na energetsko varčnih sistemih,
  • široka paleta standardnih barv oken, senčil in dodatkov,
  • vrhunski servis (izmere, svetovanje, končna vgradnja) opravlja naš kader z dolgoletnimi izkušnjami,
  • dolga garancijska doba in servisiranje tudi po preteku garancije,
  • izdelki so izdelani z ljubeznijo do naravnih materialov v človeku prijaznem delovnem procesu in nimajo negativnih vplivov na okolje.

OKNA ŠEMRL d.o.o.
Planina 189, 6232 Planina

05 756 51 33

info@oknasemrl.eu

www.oknasemrl.eu

Takole …

v prispevku zgoraj smo vam predstavili enega izmed atraktivnih trendov za opremo doma, ki je trenutno na samem vrhu po priljubljenosti. V kolikor pa vaš dom urejate celoviteje vam priporočamo, da se seznanite z dodatnimi novostmi in rešitvami.

Za vas smo pripravili kar celo revijo trenutno najbolj iskanih rešitev.

Le to si lahko popolnoma brezplačno ogledate na povezavi TUKAJ.

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Možnosti uporabe transportnega vozička

Aktivacija vseh možnih prijateljev za tovorjenje veliko pretežkega produkta v šesto nadstropje do vašega stanovanja ali pisarne … Tako nekako večina ljudi ukrepa, ko...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...
Alpod talne obloge