petek, 2 decembra, 2022
DomaOgrevanjeOgrevanje BREZ DVOMOV

Ogrevanje BREZ DVOMOV [visoko temperaturna toplotna črpalka HITACHI YUTAKI]

Toplotna črpalka Yutaki S80 se od konkurence  loči po tem, da kljub temu, da gre za visokotemperaturno toplotno črpalko, pri zmerni zunanji temperaturi deluje kot nizkotemperaturna toplotna črpalka, kar bistveno zmanjša stroške ogrevanja. To ji omogoča pametna kaskadna tehnologija.

Namenjena je tako zamenjavi starega sistema ogrevanja na zemeljski plin ali kurilno olje kot za  novogradnje. Ker ogreva vodo do 80 °C brez pomoči grelcev, se izognete vsem dvomom, da bo toplotna črpalka zadostila potrebam vašega objekta, pa naj bo to novogradnja ali starejši objekt. Zaradi izjemne moči in ogrevalne sposobnosti, ogreti vodo do 80 °C je nadvse primerna tudi za zamenjavo starih ogrevalnih sistemov (peči na olje in trda goriva). Temperatura ogrete vode do 80 °C namreč omogoča popolno delovanje tudi ob priklopu na obstoječ radiatorski sistem. Preverite več 👇

Yutaki S80 lahko deluje v kombininaciji s talnim ogrevanjem in ali radiatorji.

Brez pomoči pomožnega električnega grelca naprava lahko doseže do 80 stopinj Celzija, tudi v primeru, ko zunanja temperatura pade pod – 20°C. Naprava nam brez težav lahko nadomesti obstoječi kotel na drva, nafto, plin ipd. Vgrajuje se tudi v novogradnje, saj zaradi svojih izjemnih ogrevalnih sposobnosti vsak dvom, da toplota ne bo zadostna, povsem odveč. Omogoča tudi pripravo tople sanitarne vode, saj je združljiva z vsemi modeli bojlerjev.

Hitachi visokotemperaturna toplotna črpalka Yutaki s80 je edina v Sloveniji, ki dosega temperature do 80 stopinj celzija in je na seznamu Eko sklada za 2020. Preverite subvencijo KLIK TUKAJ

Toplotna črpalka Yutaki S80 segreje vodo do 80 °C, tudi pri ekstremnih zunanjih razmerah do -20 °C in to brez pomoči električnih grelcev. S tem je omogočeno zagotavljanje zadostne količine energije in visoke temperature za ogrevanje objekta z radiatorskim ogrevalnim sistemom, talnim ogrevalnim sistemom ali kombinacijo obeh. Glavna prednost je prav segrevanje vode do 80 °C, kar omogoča priključitev na obstoječi radiatorski sistem brez nepotrebnega poseganja po dodatnih sevalnih telesih ali predelavi radiatorjev. Vso delo se opravi v kotlovnici, hitro in čisto.

Toplotna črpalka Hitachi Yutaki ogrevajo učinkovito preko sistema ogrevanja s talnim gretjem in/ali radiatorji, pa vse do bazena! Odlikuje jo vgrajena pametna kaskadna tehnologija, ki je najučinkovitejša na trgu. Izdelek dobavlja in montira podjetje Prealpi d.o.o. (klik za več)

Z inovativno kaskadno tehnologijo je Hitachi Youtaki ovrgla vse dvome o učinkovitosti toplotne črpalke!

Toplotna črpalka Yutaki S80 se od konkurence se loči po tem, da pri zmerni zunanji temperaturi deluje kot nizkotemperaturna toplotna črpalka, kar bistveno zmanjša stroške ogrevanja. To omogoča pametna kaskadna tehnologija. Pametna kaskadna tehnologija: najučinkovitejša na trgu. Yutaki S80 namreč uporablja dva hladilna medija: R410A in R134A. Pametna kaskadna tehnologija omogoča, da enota samodejno nastavi svoje delovne parametre, kot to zahteva potreba po ogrevanju. Če je potreba po ogrevanju nižja, enota uporablja samo hladilno srestvo R410A, medtem, ko se ob potrebi po višji temperaturi vode aktivira drugi hladilni tokokrog R134A. Krmilnik torej glede na zunanjo temperaturo in potrebe po višini temperature ogrevalne vode odloča o delovanju enega ali dvojnega hladilnega tokokroga in s tem optimizira porabo električne energije. Z inovativnim sistemom krmiljenja so tako pri Hitachiju dosegli visoko sezonsko učinkovitost naprave, kar uvrša toplotno črpalko v energijski razred A+++!  Poraba je torej konstantno pod nadzorom. Učinkovitost in udobje je zagotovljeno.

[BREZ POMISLEKOV] Hitachi Yutaki je prava rešitev za vsako hišo 

Toplotna črpalka Yutaki S80 je izvedena kot kompaktna notranja enota toplotne črpalke z bojlerjem za pripravo sanitarne tople vode v neto volumnu 185 litrov ali 250 litrov ter zunanjo ločeno enoto. V kolikor so na voljo tudi sončni kolektorji sistem omogoča tudi uporabo le teh pri pripravi tople sanitarne vode oziroma pri ogrevanju sistema. Toplotna črpalka Yutaki S80 je dobavljiva v močeh od 10 do 16 kW, kar zadostuje za večino eno- do dvostanovanjskih družinskih hiš.

👀 Seznanite se z vsemi prednostmi toplotne črpalke

HITACHI YUTAKI in si oglejte še katalog KLIK ZA OGLED

Toplotna črpalka HITACHI YUTAKI je dobavljiva pri podjetju Prealpi d.o.o., generalni zastopnik podjetja HITACHI na področju prodaje klimatskih naprav in toplotnih črpalk na slovenskem trgu. Na voljo so različni tipi toplotnih črpalk zrak voda, ki zagotovijo še tako zahtevne stranke. Pomemben del podjetja predstavlja ekipa strokovnjakov, ki s svojim znanjem in izkušnjami poskrbijo za kakovostno rešitev ogrevanja vašega doma.

Za informacije, ponudbo in vgradnjo kontaktirajte ponudnika: Prealpi d.o.o.

05 30 32 645  I  prealpi@prealpi.si  I  www.prealpi.si


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Možnosti uporabe transportnega vozička

Transportni vzpenjalniki MARIO CARRELLI omogočajo strokovnost transporta, dostave, hitreje dosežen želen cilj in ničelne poškodbe dostave. In kar je najbolje, pri tem ne trpita...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...