četrtek, 28 septembra, 2023
DomaUrejamo okolicoVrtne hiške in prekrasne terase z nadstreški

Vrtne hiške in prekrasne terase z nadstreški

Oglejte si izjemen vrtni program za vaš dom in užitek na vrtu. Skrbno izbrani materiali in dodelane lesene konstrukcije zagotavljajo uporabnost Ciproš vrtnih izdelkov za več generacij.

Predstavljamo simpatične Ciproš vrtne hiške, ki so ekološke in izdelane iz izbranega masivnega lesa slovenskega porekla. Odlikuje jih sodobna arhitekturna zasnova in ekološka naravnanost. Les je naraven in topel material, kar ustvarja ugodno bivalno klimo in prijetno počutje. Ciproš vrtni program pa je do naročnika prijazen tudi po ekonomski plati.

Sodobno zasnovana vrtna savna ali počitniška hiška Ciproš 

Na fotografiji: Postavitev vrtne savne. Idealni prostor zanjo je na vrtu ob bazenu, lahko pa služi kot samostojna dopolnitev vrta. V manjših izvedbah jo je mogoče konstruirati tudi v notranjosti hiše. Stene sestavlja nosilna konstrukcija, na katero so na zunanji strani pritrjena bruna različnih debelin. Streha je ravna (po želji lahko tudi enokapnica ali dvokapnica). Tako zasnovana vrtna hišica je stabilna, čvrsta in varna pred močnimi vetrovi ter burjo. Vrtne hiše Ciproš izdelajo v različnih dimenzijah, kot wellnes hiško, bivalno hiško ali hiško za poletno druženje. V manjših izvedbah tudi kot hiško za shranjevanje koles in orodja, na voljo so namreč od dimenzij 1,5 x 1,5 m naprej. Izdelane so iz kvalitetnega lesa smreke ali jelke, možnost tudi sibirskega macesna po želji naročnika. Les sušimo v lastni sušilnici in ga gladko površinsko obdelamo. Z različnimi kombinacijami in oblikami stenskih elementov je lahko vrtna hišica tipske izvedbe ali prilagojena željam naročnikov. Vrtna hišica ima lahko nadstrešek, teraso, prizidek (lopo za orodje)… Montaža manjše vrtne hiše je enostavna, saj je ena stena en element – tako jo lahko s pomočjo navodil za montažo sestavite tudi sami.

Bio-eko hiške Ciproš odlikuje izjemno dobra toplotna izolacija in energetska varčnost, kar zagotavljajo skrbno izbrani materiali in njihova sestava, zato je lahko hiška Ciproš tudi bivalna hiška. Pri izgradnji se poslužujejo najkakovostnejšega lesa bio in eko kvalitete. Ciproš vrtna hiša je prijazna do naročnika tudi po ekonomski plati, tako ekološko – naravno gradnjo ne prodajajo kot prestižen način gradnje, ampak zagotavljajo ustrezno razmerje med kakovostjo in ceno. V podjetju Ciproš pa vam izdelajo tudi ostale izdelke za ureditev Vaše okolice, preverite 👇

Leseni vrtni izdelki Ciproš pričarajo naravno in toplo vzdušje

Nadstrešek, pergola ali ograja iz lesa pričara naravno in toplo vzdušje. Harmonično dopolni vrt, odprto teraso ali okolico bazena. V podjetju Ciproš projekt zunanje ureditve prevzamejo v celoti ali ponudijo izvedbo za posamezno rešitev, ki jo iščete. Naj si bo manjši projekt ali kompletna rešitev z vrtno uto, visoko gredo, hiško, pergolo ali nadstreškom. Uporabljajo različne vrste kvalitetnega lesa, za katere je značilna naravna odpornost na atmosferske vplive, visoka mehanska vzdržljivost in zanimiv ton obarvanja površine – od sibirskega macesna do veličastnega tika in drugih eksotičnih vrst lesa.

Kakovost izdelkov iz lesa je odvisna od pravilne izbire lesa ter kvalitetne izvedbe in montaže. Podjetje Ciproš je prava izbira za vse, ki imate radi les in bivanje z naravo. Uživajte v vrtni hiški ali na terasi obdani z lesom.  Podjetje Ciproš je s svojo dolgoletno lesarsko tradicijo in pod blagovno znamko CIPROŠ – 30 let zagotovo zanesljiv partner.

Pri Ciprošu navdušujejo tudi z izdelavo lesenih vikend hišk, brunaric!

So vrhunske kvalitete, idealne za bivanje v poletnih kot zimskih dneh. Izvedba je lahko »na ključ« ali do dogovorjene faze. Narejene iz kvalitetnega višinskega lesa smreke oz. jelke ali macesna.

Več najdete tudi v galeriji na povezavi TUKAJ.

Kontaktirajte ponudnika: Ciproš d.o.o.

02 661 90 00  I   041 644 378 I    info@cipros.si  I  www.cipros.si


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

Hard-Top pergola® [premium senčilo za 365 dni udobja na terasi]

Hard-Top pergola je moderen arhitekturni element najvišje kvalitete, ki z motorno rotacijo lamel regulirano prepušča do 80 % sonca kadar to želite, zadrži pomladanski ali jesenski naliv, vas ščiti pred vročim poletnim soncem in vnaša sonce ali ohrani teraso suho tudi pozimi. Podaljšajte uporabnost vaše terase na vse dni v letu. Spoznajte, zakaj je Hard-Top pergola® premium senčilo za 365 dni udobja na terasi.

VIDEO VSEBINE

Med prejemniki zlatega nacionalnega priznanja za inovacijo je tudi podjetje iQwood, ki je nagrado prejelo za razvoj najtanjše nosilne, lesene masivne stene brez lepil na svetu. (Foto: GZS)

iQwood prejemnik najvišjega nacionalnega priznanja za inovacije

»Gre za izjemno priznanje za naše razvojno delo in potrditev, da tudi v Sloveniji premoremo veliko znanja in inovativnih idej, kako iz slovenskega...

TOPDOM širi mrežo: Otvoritev 36. poslovalnice – Gradbeni paradiž za vse mojstre

Nova poslovalnica predstavlja dobrodošlo pridobitev za Brežice in okolico V podjetju TOPDOM d.o.o. so za lokacijo svoje nove poslovalnice izbrali Brežice predvsem zato, ker na...
google-site-verification=1-d8AhaiDxfSvIpZxixh28U4UMXh3uaAgZUCmiMYpfA