Kombinacija PVC ograje s kamnito [SIMPATIČNA IZVEDBA]

PVC ograja je trajna rešitev. Ne potrebuje vzdrževanja, barvanja in je cenovno izjemno dostopna rešitev, sploh kadar ograjujete večje površine. Montaža je enostavna, zato jo lahko montirate tudi v lastni režiji. Predstavljamo vam PROFILPLASTOVO rešitev. Ter nekaj idej za postavitev vaše ograje 👇

 

 

Primer izvedbe: Kombinacija PVC ograje s kamnito – izvedba na primorskem 👍

  

  

PVC ograja, na fotografiji svetlo siva, se lepo poda h topli rjavi barvi kamna. Primer montaže PVC ograje PROFILPLAST je izveden na primorskem. Gre za ograjo s pokončno postavitvijo letev z razmakom in polkrožnim videzom. Tekoči meter takšne ograje znaša cca 20,00€ za tekoči meter ograje, brez konstrukcije in montaže.

Montaža PVC ograje je zelo preprosta so nam zaupali mojstri iz PROFILPLASTA. Potrebno je postaviti stebričke in izbrati želene letve. Izgled ograje lahko izberete sami z izbiro velikosti letev, razmakov in barve. PVC letve za ograjo so običajno široke okoli 12cm in debele 2,5cm in jih lahko montiramo tako vertikalno, kot horizontalno. Razmaki med letvami so lahko poljubni, vendar naj bodo zaradi preprečevanje padcev skozi ograjo široki največ 10cm. Montaža PVC ograje je hitra in enostavna. Montažo ograje lahko izvedete sami, lahko pa le to, vključno z nosilno konstrukcijo, zaupate ponudniku ograjnih sistemov PROFILPLAST. Kontakt: profilplast@profilplast.si, 03 781 80 33

 

 

Primer izvedbe: Visoka ograja brez razmaka za popolno zasebnost 😊

 

PVC ograja lahko, predvsem kadar ograjujete večje zemljišče in kadar postavljate visoko ograjo, pomeni velik prihranek in ugodno investicijo. Rešitev ograjevanja s PVC PROFILPLAST ograjnim sistemom je tudi na višjih ograjah nadvse simpatična. Možna je tudi kombinacija postavitve in sicer brez razmaka tam, kjer potrebujete zasebnost in z razmakom na ostalih delih zemljišča.

 

Dolžine letev izdelajo po vaši meri, dobavijo jih v roku cca 14 dni od naročila. Letve povijejo v paket in pošljejo na vaš dom. Po dogovoru je možna tudi njihova montaža. Za dodatne informacije pišite na profilplast@profilplast.si ali pokličite na 03 781 80 33

 

Možno je veliko različnih kombinacij in rešitev za postavitev ograje 👇

  

Ograjo si lahko zmontirate sami ali jo zaupate PROFILPLASTOVIM monterjem, vključno z nosilno konstrukcijo. Razmaki med letvami so lahko poljubni, zaključki ravni ali polkrožni, postavitev letev horizontalna ali vertikalna, bela, rjava ali siva barva, po naročilu možne še ostale barve.

PVC ograjo odlikuje dolga življenjska doba, UV obstojnost, ni vzdrževanja, ni je potrebno barvati – ograjo preprosto operete z vodo in je preprosta in cenovno ugodna rešitev ograjevanja.

 

In kakšna je cena PVC ograjnih elementov?

PVC letev bela 2,80eur/m
PVC letev rjava 3,41eur/m
PVC letev siva 3,05eur/m
zaključek raven 0,36eur/kos
zaključek polkrožen 0,48eur/kos
zaključek (polkrožen in raven) 0,75eur/par

(v cene že vštet 22% DDV)

Pri večjih količinah vam priznajo popust na zgoraj navedene cene. Cene so navedene na dan 6.10.2020, pred naročilom preverite trenutno veljavno ceno. Pokličite na tel. 03 781 80 33 ali pošljite povpraševanje profilplast@profilplast.si. Z veseljem si bodo vzeli čas tudi za sestanek na vašem objektu. Zagotavljajo vrhunsko kvaliteto, najnižje cene ter hiter dobavni rok! Profilplast PVC letve ne rumenijo, ne pokajo, se ne zvijajo.

 

Kontaktirajte ponudnika: Profilplast d.o.o.

03 781 80 33  I  profilplast@profilplast.si  I  www.profilplast.si

 

 

 

Prelistajte tudi REVIJO  na povezavi TUKAJ 

Čaka vas 48 strani EKSKLUZIVNIH REŠITEV ZA GRADNJO ALI OBNOVO 👇

 

 

 

V ogled priporočamo tudi tele aktualne REŠITVE za ureditev vrta, okolice ali obnovo vašega doma 👇

Opora za kumare, ki očara [rastlinjaki in …]

PVC robniki – enostavna rešitev za urejeno okolico.

Rešitev za zatravitev povoznih površin in enostavno polaganje tlakovcev 👌

Očarljive vrtne lope Biohort

Okrasni zbiralniki deževnice

Suženj ključev – nič več! Rešitev za naknadno vgradnjo 😮

Sači, Žari In Vrtna Kurišča. TOP!

Lexan, prosojna kritina za nadstreške in fasade.

Obnova asfaltnih površin je lahko enostavna!

😍 Generalna obnova kamnite površine. Vrhunsko!

Preden naročite vaša okna PREVERITE tole!

 

👀 Za še več aktualnih rešitev za gradnjo ali obnovo vašega doma obiščite vstopno mesto. KLIK TUKAJ.nih rešitev za gradnjo ali obnovo vašega doma obiščite vstopno mesto. KLIK TUKAJ.

 

 

Avtor: Matej Kvasnik

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: