nedelja, 27 novembra, 2022
DomaUrejamo okolicoKombinacija PVC ograje s kamnito

Kombinacija PVC ograje s kamnito [SIMPATIČNA IZVEDBA]

PVC ograja je trajna rešitev. Ne potrebuje vzdrževanja, barvanja in je cenovno izjemno dostopna rešitev, sploh kadar ograjujete večje površine. Montaža je enostavna, zato jo lahko montirate tudi v lastni režiji.

Predstavljamo vam PROFILPLASTOVO rešitev ter nekaj idej za postavitev vaše ograje 👇

Primer izvedbe: Kombinacija PVC ograje s kamnito – izvedba na primorskem 👍

Svetlo siva PVC ograja na fotografiji se lepo poda k topli rjavi barvi kamna. Primer montaže PVC ograje PROFILPLAST je izveden na primorskem. Gre za ograjo s pokončno postavitvijo letev z razmakom in polkrožnim videzom. Tekoči meter takšne ograje znaša cca 20,00€ za tekoči meter ograje, brez konstrukcije in montaže.

  

  

Montaža PVC ograje je zelo preprosta so nam zaupali mojstri iz PROFILPLASTA. Potrebno je postaviti stebričke in izbrati želene letve. Izgled ograje lahko izberete sami z izbiro velikosti letev, razmakov in barve. PVC letve za ograjo so običajno široke okoli 12 cm in debele 2,5 cm in jih lahko montiramo tako vertikalno, kot horizontalno. Razmaki med letvami so lahko poljubni, vendar naj bodo zaradi preprečevanje padcev skozi ograjo široki največ 10 cm. Montaža PVC ograje je hitra in enostavna. Montažo ograje lahko izvedete sami, lahko pa le to, vključno z nosilno konstrukcijo, zaupate ponudniku ograjnih sistemov PROFILPLAST. Kontakt: profilplast@profilplast.si, 03 781 80 33

Primer izvedbe: Visoka ograja brez razmaka za popolno zasebnost 😊

PVC ograja lahko, predvsem kadar ograjujete večje zemljišče in kadar postavljate visoko ograjo, pomeni velik prihranek in ugodno investicijo. Rešitev ograjevanja s PVC PROFILPLAST ograjnim sistemom je tudi na višjih ograjah nadvse simpatična. Možna je tudi kombinacija postavitve in sicer brez razmaka tam, kjer potrebujete zasebnost in z razmakom na ostalih delih zemljišča.

Dolžine letev izdelajo po vaši meri, dobavijo jih v roku cca 14 dni od naročila. Letve povijejo v paket in pošljejo na vaš dom. Po dogovoru je možna tudi njihova montaža. Za dodatne informacije pišite na profilplast@profilplast.si ali pokličite na 03 781 80 33

Možno je veliko različnih kombinacij in rešitev za postavitev ograje 👇

Ograjo si lahko zmontirate sami ali jo zaupate PROFILPLASTOVIM monterjem, vključno z nosilno konstrukcijo. Razmaki med letvami so lahko poljubni, zaključki ravni ali polkrožni, postavitev letev horizontalna ali vertikalna, bela, rjava ali siva barva, po naročilu možne še ostale barve.

PVC ograjo odlikuje dolga življenjska doba, UV obstojnost, ni vzdrževanja, ni je potrebno barvati – ograjo preprosto operete z vodo in je preprosta in cenovno ugodna rešitev ograjevanja.

  

Pokličite na tel. 03 781 80 33 ali pošljite povpraševanje profilplast@profilplast.si. Z veseljem si bodo vzeli čas tudi za sestanek na vašem objektu. Zagotavljajo vrhunsko kvaliteto, najnižje cene ter hiter dobavni rok! Profilplast PVC letve ne rumenijo, ne pokajo, se ne zvijajo.

Kontaktirajte ponudnika: Profilplast d.o.o.

03 781 80 33  profilplast@profilplast.si  I  www.profilplast.si


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

Zgradite si svojo obalo, kar na domači terasi

Keramični Compass bazeni so zadnja leta vse večji HIT. Na slovenskem trgu jih zastopa in vgrajuje podjetje EMA BAZENI. Oglejte si te prekrasne modele 👇 Izvedba Compass bazena pa je cenejša in bistveno manj zahtevna, kot gradnja zidanega ali kateregakoli drugega vgradnega bazena! 95% manj je nepredvidenih situacij, ki se pojavljajo pri klasični gradnji bazena.

VIDEO VSEBINE

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Možnosti uporabe transportnega vozička

Transportni vzpenjalniki MARIO CARRELLI omogočajo strokovnost transporta, dostave, hitreje dosežen želen cilj in ničelne poškodbe dostave. In kar je najbolje, pri tem ne trpita...