NOVA KOPALNICA: Inovativne rešitve za udobno prhanje in enostavno čiščenje 👌

Pod prho začenjamo nov dan, se umirimo in sprostimo. Zahvaljujoč rešitvam, kot so pršna plošča Geberit Setaplano in Geberit Sestra, kanaleta Geberit CleanLine, stenski odtok in talni odtok za breznivojske pršne prostore Geberit, lahko v vsaki kopalnici ustvarimo odlično okolje za poživljajoč stik z vodo. Breznivojski pršni prostori so najnovejši trend, na voljo pa je množica atraktivnih modelov, ti pa so večinoma zahtevni tako glede vgradnje kot glede vzdrževanja. Geberit pa v svojih inovativnih rešitvah, ki obsegajo različne načine odvodnjavanja breznivojskih pršnih prostorov, združuje maksimalno oblikovalsko svobodo, brezkompromisno estetiko, enostavno čiščenje in zanesljivost pri vgradnji ter vsakodnevni uporabi.

 

Zagotavljanje gladkih prehodov med posameznimi deli
Geberit je pri snovanju izdelkov posebno pozornost namenil zagotavljanju čim lažje in čim zanesljivejše vgradnje. Pri vgradnji breznivojskega pršnega prostora vedno sodeluje več različnih strokovnjakov. Poleg inštalaterja v postopku sodelujejo tudi polagalec ploščic in včasih tudi strokovnjak za tesnjenje spojev, vsakemu izmed njih pa je treba omogočiti takojšen začetek dela. Največja prednost Geberitovih rešitev za breznivojske pršne prostore je hidroizolacija, ki je tovarniško pritrjena in je tako sestavni del elementa. To prihrani čas in živce ter v največji možni meri zmanjša tveganje za nastanek netesnih spojev. Spoznajte inovativne rešitve, ki krojijo prihodnost prhanja 👇

 

 

Nežna in topla talna pršna plošča Geberit Setaplano 😍


Talna pršna plošča Geberit Setaplano je izdelana iz kakovostnega mineralne mase, katere površina je svilnato nežna in topla ter se preprosto čisti. Na območju odtoka ni nobenih robov, na katerih bi se lahko nalagala umazanija. Prav posebej pa čiščenje olajša lovilec las, ki ga je mogoče enostavno odstraniti in očistiti. Število sestavnih delov talne pršne plošče Geberit Setaplano je zmanjšano na minimum. Jekleni okvir je sestavljen že v tovarni, prav tako je tovarniško pritrjena tesnilna folija. Tako je vgradnja precej enostavnejša in varnost zagotovljena.

 

Odtok talne pršne plošče Geberit Setaplano je postavljen ob rob plošče, kar zagotavlja več prostora za gibanje in preprečuje zastajanje vode. Svilnato površino talne pršne plošče Setaplano boste preprosto vzljubili. Gre za material s protizdrsnimi lastnostmi brez robov, ki bi povzročali nabiranje umazanije pri odtoku. To je to!

Spoznajte več in si oglejte video na povezavi TUKAJ.

 

 

 

 

 

 

 

Talna pršna plošča Geberit Sestra, kot nalašč za moderne kopalnice 👌


Geberit Sestra z elegantnim dizajnom, površino s strukturo kamna z izjemnimi protizdrsnimi lastnostmi ter inovativnimi tehničnimi lastnostmi je idealna za moderne kopalnice. Oblika in tehnologija navdahnjeni z Geberit CleanLine pršno kanaleto, na novo zasnovani sifon, ki ob največjem nivoju higiene zagotavlja visoke odtočne zmogljivosti, materiali visoke kakovosti. Geberit Sestra je na voljo v devetih različnih dimenzijah, kvadratnih ali pravokotnih oblik, ter v treh barvah: beli, sivi in grafitni. Lahko se vgradi v ravnino tal ali pa na njih. Zahvaljujoč široki paleti modelov lahko zadovolji vse potrebe tako pri renovacijah kot tudi pri gradnji novih sanitarnih prostorov. Pršne kadi Geberit Sestra so na voljo v različnih barvah in dimenzijah.

 

Eleganten pokrov, ki se diskretno zlije s prho, skriva sifon z visoko odtočno zmogljivostjo. Pod zlahka snemljivim pokrovom odtoka je skrito sito za lase, ki preprečuje zamašitev in ki se zlahka sname in očisti. Rezultat je popolna kombinacija privlačnega dizajna in funkcionalnosti.

KLIK za ogled kataloga.

 

 

 

 

Pršna kanaleta Geberit CleanLine [Sodobno rešitev odlikuje enostavna vgradnja] 👆


Pršne kanalete Geberit CleanLine predstavljajo inovacijo v vseh pogledih. Vsaka podrobnost ustreza zahtevam sanitarne tehnike, ki narekuje nove smernice od sifonov s ploskim profilom z visoko odtočno zmogljivostjo in preizkušene tehnike vgradnje ter tesnjenja do delovanja in oblike same pršne kanalete. Zelo praktične: Geberitove pršne kanalete se namestijo prav tako enostavno kot običajni talni odtoki. Tesnilna folija je tovarniško nameščena, kar zagotavlja trajno tesnjenje.

 

 

Pokrov odtočne odprtine je opremljen s sitom za lase, ki učinkovito zadržuje lase in druge večje delce ter preprečuje mašenje cevi. Vgrajeno je nadvse praktično sito: odstranite – splaknite – čisto. Zasnova pršne kanalete Geberit CleanLine nudi možnost skrajšanja pršne kanalete na želeno dolžino med samo vgradnjo.

Več o tej edinstveni rešitvi in ostalih novitetah preverite na povezavi TUKAJ.

 

 

 

 

 

Stenski odtok: elegantna rešitev v zidu [Geberitova novost, ki navdušuje] 👇


Stenski odtok Geberit odpravi še zadnjo oviro za popolno talno površino. Skrit v steni ni poseben samo zaradi elegantnega izgleda, ampak tudi zaradi dodatnih prednosti pri načrtovanju, vgradnji in vzdrževanju. Stenski odtok Geberit je odličen odgovor na zahteve po vrhunskem dizajnu. Njegova vsestranskost se pokaže tudi pri renovaciji: odlično se izkaže tudi v omejenem prostoru.

 

Inovativna rešitev:
Elegantno zasnovan odtok s temeljito preizkušeno tehnologijo, skrito v steni. Stenski odtok je bil razvit na podlagi izkušenj, pridobljenih s 60 milijoni podometnih vgradenj.

 

 

 

 

 

S strastjo do lepote in tehnike pri Geberitu preprosto navdušujejo.  Z vgradnjo Geberitovih inovativnih rešitev bo bivanje udobno, življenje pa preprostejše in prijetnejše. Geberitovi izdelki so rezultat popolnega ravnovesja med elegantno obliko in izjemno funkcionalnostjo, izdelani so odgovorno iz kakovostnih in trajnih materialov. Enostavno se čistijo, njihova uporaba je preprosta in poveča udobje. Design Meets Function je slogan za združitev izjemne funkcionalnosti in estetske oblike za celotno kopalnico. načrtujete novo kopalnico, le to obnavljate? Potem si Geberitove navdihujoče ideje za kopalnico preprosto morate ogledati. Na voljo so vam TUKAJ.

 

 

 

Priporočamo vam še ogled Geberitovega kataloga edinstvenih kopalnic 😍

S klikom na povezavo TUKAJ odkrijte svojo sanjsko kopalnico.

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt tehničnega svetovalca za vaše področje najdete na seznamu TUKAJ.

 


 

Takole …

v prispevku zgoraj smo vam predstavili enega izmed atraktivnih trendov za ureditev vaše kopalnice, ki je trenutno na samem vrhu po priljubljenosti. V kolikor pa vaš dom urejate celoviteje vam priporočamo, da se seznanite z dodatnimi novostmi in rešitvami.

Za vas smo pripravili kar celo revijo trenutno najbolj iskanih rešitev. 

Le to si lahko popolnoma brezplačno ogledate na povezavi TUKAJ.

 

Prijetno urejanje doma vam želimo,

Ekipa revije Gradnja in Obnova


 

 

V ogled priporočamo tudi te aktualne REŠITVE 👇

6 nasvetov za ureditev majhne kopalnice

Domišljeno zasnovana pomivalna korita BLANCO 😍

 

[Solna infra kabina] Za popolno regeneracijo 🔝

Talne obloge in sodobni TRENDI (Kaj se priporoča?)

Čistilec in vlažilec zraka Daikin [uniči tudi več kot 99,9% novega koronavirusa]

Vgradnja prezračevalnega sistema

Dom z vodo brez vodnega kamna (Enostavna in sodobna rešitev)

Rolete ali žaluzije? Odgovarjamo na pogosto zastavljena vprašanja …

Suženj ključev – nič več! Rešitev za naknadno vgradnjo 😮

😍 Vgradnja “Šporheta” trenutno zelo aktualen trend!

Edinstvena protivlomna vrata za stanovanja in hiše 😍

WoodCore deske za terase, ograje in fasade 👌

Gotovi nadstreški po sistemu “Sestavi sam”

28 Trendov Za Prenovo (Ali Gradnjo) Vaše Hiše In Okolice

V PRENOVO z gotovinskimi krediti Delavske hranilnice

 

☝ Za še več rešitev za gradnjo, obnovo ali ureditev doma (brez pomislekov) obišči vstopno stran. KLIK TUKAJ.

 

Avtor: Tanja Gostenčnik, urednica spletnega mesta

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: