Spoznajte odličen stroj za čiščenje teras in bazenov [Motorscrubber]

Predstavljamo vam izjemen stroj za čiščenje teras, balkonov, bazenov plovil, z njim lahko enostavno čistite tudi počitniške prikolice, avtodome … Motorscrubber je univerzalen brezžični, akumulatorski in lahek čistilni stroj za profesionalne rezultate čiščenja. 👇

 

Kompakten, vodljiv in lahek motorni ročni čistilnik Motorscrubber poenostavi čiščenje 👌

Spoznajte nov stroj za ribanje Motorscrubber, ki vam bo v pomoč pri čiščenju tako talnih kot stenskih in stropnih površin. Gre za edinstven pripomoček, ki je primeren tako za domačo, kot tudi poslovno rabo. Stroj je oblikovan za varno in zanesljivo uporabo, to je univerzalni čistilni stroj. Zaradi visokih vrtljajev motorja, vam stroj omogoča odlične rezultate čiščenja in poliranja vse do višine 4 metrov.

Za različne površine in različno stopnjo zamazanosti so na voljo različne ščetke in filci, s katerimi bo čiščenje kar najbolj učinkovito. Stroj deluje na akumulator, tako da ne potrebuje napajalnega kabla in lahko z njim delate tudi tam, kjer nimate elektrike. Na primer zunaj na terasi, ob bazenu, tudi na gradbišču in na površinah, kjer je kabel v napoto (na stopniščih). Ročaj iz aluminija je izredno lahek in teleskopsko raztegljiv, kar omogoča, da dosežete tudi v kote do višine štirih metrov. Motorscrubber je enostaven za uporabo in zelo prilagodljiv, lahek akumulator nosite v ergonomičnem nahrbtniku. Stroj čisti širino 20 cm, tako da lahko z njim enostavno očistite tudi okoli wc školjke, kar je še posebej priročno za javne površine.

 

 

Želite očistiti bazen ali vaše plovilo?

Motoscruber je odličen pripomoček za čiščenje bazenov in plovil tako na zunanjih površinah kot tudi na površinah pod vodo, saj je potopljiv do 1m v globino. S tem zlahka oribate plovilo ter stene in rob bazena, kjer se nabira kalijevo milo. Več o odličnem pripomočku s katerim bo čiščenje lažje in učinkovito preverite s KLIKOM TUKAJ.

 

 

Želite očistiti teraso ali druge notranje površine?

MotorScrubber hitro in učinkovito očisti kopalnice, tuše, stopnice, okna, bazene, motorna vozila, zunanje tlake, steklene površine ter ostala težje dostopna mesta. Več o odličnem pripomočku s katerim bo čiščenje lažje in učinkovito preverite s KLIKOM TUKAJ.

 

 

MotorScrubber [👀 oglejte si kako je praktičen]👇

 
 

MotorScrubber hitro in učinkovito očisti vaše kopalnice, tuše, stopnice, okna, bazene, motorna vozila ter ostala težje dostopna mesta. Stroj je oblikovan za varno in zanesljivo uporabo, to je univerzalni čistilni stroj.

 

 

Standardni model MotorScrubber (MS2000M) vključuje: nahrbtnik, 12 V baterijo, polnilec za baterijo, teleskopsko držalo, čistilno ščetko srednjo šifra KILMS1041, nosilno ploščo za filce KILMS1046, zelen, rdeč, bel filc ter mikrofibra filc. Gre za univerzalni, brezžični, akumulatorski, lahek čistilni stroj.

 

MotorScrubber je prenosni stroj, ki ga lahko uporabljate kjerkoli na stopnicah, bazenih, motornih vozilih,… Idealen je za vse težko dostopne prostore. Z enim polnjenjem zagotavlja 4 URE DELOVANJA. Je zelo zmogljiv stroj, da se ponovno napolni potrebuje le 8 ur. MotorScrubber je LAHEK STROJ, ker tehta le 2 kg (4,5 kg z nahrbtnikom) je čiščenje in prenašanje stroja izredno enostavno. Je 100% VODOODPOREN in potopen v vodi, tako  lahko brez tveganja čistite tudi pod vodo (npr. bazen in plovila). Zagotavlja UČINKOVITO ČIŠČENJE. Zaradi visokih vrtljajev motorja, vam stroj omogoča odlične rezultate čiščenja, poliranja in to vse do višine 4 metrov. Več o izdelku in kontakt za nakup najdete na spletni strani ponudnika (KLIK).

 

 

Za še več rešitev za obnovo ali gradnjo Vašega doma obišči VSTOPNO STRAN (klik tukaj).

Avtor: Tanja Gostenčnik, urednica spletnega mesta

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: