window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-35NFC81GP1');

Sprehodite se po novi Ytong hi┼íi z virtualnim ogledom ­čĹî

Tipska hi┼ía Taja je nizkoenergijska hi┼ía, primerna za vsako slovensko dru┼żino.

Dvokapnica ima v pritli─Źju dnevne prostore s kuhinjo in jedilnico predvidene v eni liniji, v zgornjih prostorih pa s tremi prostornimi sobami, garderobo in kopalnico hkrati nudi tudi veliko osebnega prostora za vsakega stanovalca.

Dnevna soba v hiši Taja.

Sprehodite se po tipski hi┼íi Taja in se po─Źutite kot doma v prav vsakem njenem koti─Źku. Virtualni 360┬░sprehod vas bo popeljal po vseh prostorih v hi┼íi, vi pa se boste po─Źutili, kot da ste v svojem prihodnjem domu. S klikom na tole povezavo “Virtualni ogled hi┼íe Taja vas odpeljemo direktno v virtualni svet tipskih Ytong hi┼í. Virtualna hi┼ía (ogled) deluje na vseh va┼íih napravah. Preizkusite in se prepri─Źajte sami.

Druga hiša, ki si jo lahko prav tako ogledate tudi virtualno pa je hiša Maruša.

Prikupna nizkoenergijska hi┼ía je primerna tudi za ve─Źjo dru┼żino. V pritli─Źju so prostori kot so kuhinja, dnevna soba in jedilnica smiselno in funkcionalno zastavljeni v eni liniji. Poleg spalnic in kopalnic je manj┼íi dnevni prostor tudi zgornjih prostorih. S klikom na to povezavo si lahko hi┼ío Maru┼ía ogledate virtualno.

Osrednji dnevni prostor z jedilnico in dnevno sobo ÔÇô hi┼ía Maru┼ía.

Ytong gradbeni material iz porobetona navdušuje graditelje. Zakaj?

Ker je gradnja z Ytongom tako preprosta, da se je lahko lotite tudi v lastni re┼żiji. Ytong gradbeni sistem je zasnovan za hitro, suho in ─Źisto gradnjo. Z elementi iz porobetona lahko zgradite hi┼ío v celoti ÔÇô od zunanjih nosilnih in nenosilnih zidov, predelnih sten, preklad, do stropov in ostalih stre┼ínih konstrukcij.

ÔśŁ Ytongovi zidaki dobro akumulirajo toploto med ogrevalno sezono, uravnavajo vlago v zraku in spadajo v najvi┼íji razred negorljivosti. Zidovi so v kasnej┼íih fazah gradnje enostavni za obdelavo ÔÇô od izvedbe in┼ítalacijskih vodov pa do zaklju─Źnih tankoslojnih obdelav.

ÔśŁ Ytongovi zidaki so tudi izjemno toplotno izolativni (Ytong zid debeline 40 cm ima toplotno prehodnost 0,21 W/m2, debeline 48 pa celo 0,17 W/m2K), kar pomeni, da zunanji zidovi po veljavnih kriterijih Pravilnika o u─Źinkoviti rabi energije sploh ne potrebujejo dodatne toplotne izolacije!

ÔśŁ Porobeton je paropropusten material in zato pripomore k uravnavanju vla┼żnosti v prostorih, kar prepre─Źuje razvoj plesni. Z zidovi iz porobetona tako ne boste imeli problemov z vlago ali plesnijo. Gradnja poteka trikrat hitreje kot klasi─Źna gradnja z opeko, porabite pa tudi manj dodatnih materialov, npr. malte, ometa in vode.

Med ┼ítevilnimi prednostmi gradnje z materialom Ytong pa je klju─Źno tudi to, da je v ceni hi┼íe ┼że vklju─Źen tipski projekt. Prejmete ga torej povsem brez dodatnih stro┼íkov!

Ve─Ź o edinstvenem gradbenem materialu Ytong in tipskih hi┼íah preverite na www.ytonghisa.si. Strokovnjaki podjetja Ytong so za Vas spisali ┼íirok nabor nasvetov in priporo─Źil za gradnjo hi┼íe.

Preverite kaj je klju─Źno in kaj ob gradnji hi┼íe ne bi bilo dobro spregledati.

Na spletni strani www.ytonghisa.si lahko zelo enostavno naro─Źite e-katalog hi┼í, ki ga elegantno prelistate skupaj s cenikom kar na va┼íem telefonu ali ra─Źunalniku.

Kontaktirajte ponudnika: Xella porobeton SI, d.o.o.

Brezpla─Źni telefon: 080 18 22
www.ytonghisa.si  I   info.si@xella.com 

Naro─Źi revijo

Zagotovite si brezpla─Źen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih re┼íitev, ki jih ponujajo izklju─Źno uveljavljena slovenska podjetja.┬áRevija je za vas brezpla─Źna, tudi po┼ítnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske┬á zunanje ┼żaluzije, zunanje ┼żaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasi─Źna polkro┼żna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za ve─Źji u─Źinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za u─Źinkovito sen─Źenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske┬á zunanje ┼żaluzije, zunanje ┼żaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasi─Źna polkro┼żna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za ve─Źji u─Źinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za u─Źinkovito sen─Źenje in [...]