četrtek, 28 septembra, 2023
DomaGradnjaArhitektura in projektiranjeSprehodite se po novi Ytong hiši z virtualnim ogledom 👌

Sprehodite se po novi Ytong hiši z virtualnim ogledom 👌

Za vas so pri Xelli pripravili prav posebno virtualno doživetje! Xella je podjetje, ki v Zasavju že 40 let proizvaja gradbeni material Ytong. Poleg prodaje izdelkov različnih dimenzij iz porobetona, imajo v svoji ponudbi tudi možnost nakupa tipske hiše. Tipski projekti hiš so delo različnih arhitekturnih birojev, nakup hiše pa poleg celotnega gradbenega materiala, potrebnega za izgradnjo hiše, vključuje tudi PZI in DGD dokumentacijo, ki jo dobite brezplačno.

Tipska hiša Taja je nizkoenergijska hiša, primerna za vsako slovensko družino.

Dvokapnica ima v pritličju dnevne prostore s kuhinjo in jedilnico predvidene v eni liniji, v zgornjih prostorih pa s tremi prostornimi sobami, garderobo in kopalnico hkrati nudi tudi veliko osebnega prostora za vsakega stanovalca.

Dnevna soba v hiši Taja.

Sprehodite se po tipski hiši Taja in se počutite kot doma v prav vsakem njenem kotičku. Virtualni 360°sprehod vas bo popeljal po vseh prostorih v hiši, vi pa se boste počutili, kot da ste v svojem prihodnjem domu. S klikom na tole povezavo “Virtualni ogled hiše Taja vas odpeljemo direktno v virtualni svet tipskih Ytong hiš. Virtualna hiša (ogled) deluje na vseh vaših napravah. Preizkusite in se prepričajte sami.

Druga hiša, ki si jo lahko prav tako ogledate tudi virtualno pa je hiša Maruša.

Prikupna nizkoenergijska hiša je primerna tudi za večjo družino. V pritličju so prostori kot so kuhinja, dnevna soba in jedilnica smiselno in funkcionalno zastavljeni v eni liniji. Poleg spalnic in kopalnic je manjši dnevni prostor tudi zgornjih prostorih. S klikom na to povezavo si lahko hišo Maruša ogledate virtualno.

Osrednji dnevni prostor z jedilnico in dnevno sobo – hiša Maruša.

Ytong gradbeni material iz porobetona navdušuje graditelje. Zakaj?

Ker je gradnja z Ytongom tako preprosta, da se je lahko lotite tudi v lastni režiji. Ytong gradbeni sistem je zasnovan za hitro, suho in čisto gradnjo. Z elementi iz porobetona lahko zgradite hišo v celoti – od zunanjih nosilnih in nenosilnih zidov, predelnih sten, preklad, do stropov in ostalih strešnih konstrukcij.

☝ Ytongovi zidaki dobro akumulirajo toploto med ogrevalno sezono, uravnavajo vlago v zraku in spadajo v najvišji razred negorljivosti. Zidovi so v kasnejših fazah gradnje enostavni za obdelavo – od izvedbe inštalacijskih vodov pa do zaključnih tankoslojnih obdelav.

☝ Ytongovi zidaki so tudi izjemno toplotno izolativni (Ytong zid debeline 40 cm ima toplotno prehodnost 0,21 W/m2, debeline 48 pa celo 0,17 W/m2K), kar pomeni, da zunanji zidovi po veljavnih kriterijih Pravilnika o učinkoviti rabi energije sploh ne potrebujejo dodatne toplotne izolacije!

Porobeton je paropropusten material in zato pripomore k uravnavanju vlažnosti v prostorih, kar preprečuje razvoj plesni. Z zidovi iz porobetona tako ne boste imeli problemov z vlago ali plesnijo. Gradnja poteka trikrat hitreje kot klasična gradnja z opeko, porabite pa tudi manj dodatnih materialov, npr. malte, ometa in vode.

Med številnimi prednostmi gradnje z materialom Ytong pa je ključno tudi to, da je v ceni hiše že vključen tipski projekt. Prejmete ga torej povsem brez dodatnih stroškov!

Več o edinstvenem gradbenem materialu Ytong in tipskih hišah preverite na www.ytonghisa.si. Strokovnjaki podjetja Ytong so za Vas spisali širok nabor nasvetov in priporočil za gradnjo hiše.

Preverite kaj je ključno in kaj ob gradnji hiše ne bi bilo dobro spregledati.

Na spletni strani www.ytonghisa.si lahko zelo enostavno naročite e-katalog hiš, ki ga elegantno prelistate skupaj s cenikom kar na vašem telefonu ali računalniku.

Kontaktirajte ponudnika: Xella porobeton SI, d.o.o.

Brezplačni telefon: 080 18 22
www.ytonghisa.si  I   info.si@xella.com 


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

TOPDOM širi mrežo: Otvoritev 36. poslovalnice – Gradbeni paradiž za vse mojstre

Nova poslovalnica predstavlja dobrodošlo pridobitev za Brežice in okolico V podjetju TOPDOM d.o.o. so za lokacijo svoje nove poslovalnice izbrali Brežice predvsem zato, ker na...
Med prejemniki zlatega nacionalnega priznanja za inovacijo je tudi podjetje iQwood, ki je nagrado prejelo za razvoj najtanjše nosilne, lesene masivne stene brez lepil na svetu. (Foto: GZS)

iQwood prejemnik najvišjega nacionalnega priznanja za inovacije

»Gre za izjemno priznanje za naše razvojno delo in potrditev, da tudi v Sloveniji premoremo veliko znanja in inovativnih idej, kako iz slovenskega...
google-site-verification=1-d8AhaiDxfSvIpZxixh28U4UMXh3uaAgZUCmiMYpfA