Sprehodite se po novi Ytong hi┼íi z virtualnim ogledom ­čĹî

Za vas so pri Xelli pripravili prav posebno virtualno do┼żivetje! Xella je podjetje, ki v Zasavju ┼że 40 let proizvaja gradbeni material Ytong. Poleg prodaje izdelkov razli─Źnih dimenzij iz porobetona, imajo v svoji ponudbi tudi mo┼żnost nakupa tipske hi┼íe. Tipski projekti hi┼í so delo razli─Źnih arhitekturnih birojev, nakup hi┼íe pa poleg celotnega gradbenega materiala, potrebnega za izgradnjo hi┼íe, vklju─Źuje tudi PZI in DGD dokumentacijo, ki jo dobite brezpla─Źno.

Hi┼ía Taja je klasi─Źna dvokapnica, primerna za skoraj vsa slovenska okolja.

 

Tipska hi┼ía Taja je nizkoenergijska hi┼ía, primerna za vsako slovensko dru┼żino. Dvokapnica ima v pritli─Źju dnevne prostore s kuhinjo in jedilnico predvidene v eni liniji, v zgornjih prostorih pa s tremi prostornimi sobami, garderobo in kopalnico hkrati nudi tudi veliko osebnega prostora za vsakega stanovalca.

 

 

Dnevna soba v hiši Taja.

 

Sprehodite se po tipski hi┼íi Taja in se po─Źutite kot doma v prav vsakem njenem koti─Źku. Virtualni 360┬░sprehod vas bo popeljal po vseh prostorih v hi┼íi, vi pa se boste po─Źutili, kot da ste v svojem prihodnjem domu. S klikom na tole povezavo “Virtualni ogled hi┼íe Taja vas odpeljemo direktno v virtualni svet tipskih Ytong hi┼í. Virtualna hi┼ía (ogled) deluje na vseh va┼íih napravah. Preizkusite in se prepri─Źajte sami.

 

 

Na spletni strani www.ytonghisa.si lahko zelo enostavno naro─Źite e-katalog hi┼í, ki ga elegantno prelistate skupaj s cenikom kar na va┼íem telefonu ali ra─Źunalniku.

 

 

 

 

 

 

Druga hi┼ía, ki si jo lahko prav tako ogledate tudi virtualno pa je hi┼ía Maru┼ía. Prikupna nizkoenergijska hi┼ía je primerna tudi za ve─Źjo dru┼żino. V pritli─Źju so prostori kot so kuhinja, dnevna soba in jedilnica smiselno in funkcionalno zastavljeni v eni liniji. Poleg spalnic in kopalnic je manj┼íi dnevni prostor tudi zgornjih prostorih.

 

Osrednji dnevni prostor z jedilnico in dnevno sobo ÔÇô hi┼ía Maru┼ía.

 

 

Ytong gradbeni material iz porobetona navdušuje graditelje. Zakaj?

Ker je gradnja z Ytongom tako preprosta, da se je lahko lotite tudi v lastni re┼żiji. Ytong gradbeni sistem je zasnovan za hitro, suho in ─Źisto gradnjo. Z elementi iz porobetona lahko zgradite hi┼ío v celoti ÔÇô od zunanjih nosilnih in nenosilnih zidov, predelnih sten, preklad, do stropov in ostalih stre┼ínih konstrukcij.

 

 

ÔśŁ┬áYtongovi zidaki dobro akumulirajo toploto med ogrevalno sezono, uravnavajo vlago v zraku in spadajo v najvi┼íji razred negorljivosti. Zidovi so v kasnej┼íih fazah gradnje enostavni za obdelavo ÔÇô od izvedbe in┼ítalacijskih vodov pa do zaklju─Źnih tankoslojnih obdelav.

 

ÔśŁ┬áYtongovi zidaki so tudi izjemno toplotno izolativni (zidak debeline 40 cm ima toplotno izolativnost 0,21 W/m2K, debeline 48 pa celo 0,17 W/m2K), kar pomeni, da zunanji zidovi po veljavnih kriterijih Pravilnika o u─Źinkoviti rabi energije sploh ne potrebujejo dodatne toplotne izolacije!

 

ÔśŁ Porobeton je paropropusten material in zato pripomore k uravnavanju vla┼żnosti v prostorih, kar prepre─Źuje razvoj plesni. Z zidovi iz porobetona tako ne boste imeli problemov z vlago ali plesnijo. Gradnja poteka trikrat hitreje kot klasi─Źna gradnja z opeko, porabite pa tudi manj dodatnih materialov, npr. malte, ometa in vode.

 

Med ┼ítevilnimi prednostmi gradnje z materialom Ytong pa je klju─Źno tudi to, da je v ceni hi┼íe ┼że vklju─Źen tipski projekt. Prejmete ga torej povsem brez dodatnih stro┼íkov!

 

 

Ve─Ź o edinstvenem gradbenem materialu Ytong in tipskih hi┼íah preverite na www.ytonghisa.si. Strokovnjaki podjetja Ytong so za Vas spisali ┼íirok nabor nasvetov in priporo─Źil za gradnjo hi┼íe. Preverite kaj je klju─Źno in kaj ob gradnji hi┼íe ne bi bilo dobro spregledati.

 

 

 

Kontaktirajte ponudnika: Xella porobeton SI, d.o.o.

Brezpla─Źni telefon: 080 18 22
www.ytonghisa.si  I   info.si@xella.com 

 

 


 

Takole ÔÇŽ

v prispevku zgoraj smo vam predstavili enega izmed┬áatraktivnih trendov za gradnjo, ki je trenutno na samem vrhu po priljubljenosti.┬áV kolikor pa va┼í dom urejate celoviteje vam priporo─Źamo, da se seznanite z dodatnimi novostmi in re┼íitvami.

Za vas smo pripravili kar celo revijo trenutno najbolj iskanih rešitev. 

Le to si lahko popolnoma brezpla─Źno ogledate na povezavi┬áTUKAJ.

 

Prijetno urejanje doma vam ┼żelimo,

Ekipa revije Gradnja in Obnova


 

Avtor: Tanja Gosten─Źnik, urednica spletnega mesta

Deli ─Źlanek na