Tiskana izdaja revije za distribucijo v gospodinjstva [INFORMACIJE]

Zagotavlja največji doseg graditeljev na slovenskem trgu in navdušuje s sodobno zasnovo. Vključuje sodobne trende in uveljavljene blagovne znamke s področja gradnje, obnove in zunanje ureditve.

0
prebranih vsebin
0
spletnih uporabnikov
0
družin in posameznikov
0
obiskovalcev sejmov
0
naročnikov revije

Revija Sodobni trendi za gradnjo in obnovo navdušuje PO VSEJ SLOVENIJI

Revija Gradnja in obnova v tiskani izdaji je ustvarjena posebej za distribucijo v gospodinjstva in zagotavlja največji doseg na slovenskem trgu. Revijo na svoj dom prejme kar 447.554 družin in posameznikov. Distribucija se izvede 2 x letno. Vašo ponudbo, kot del sodobnih trendov za gradnjo in obnovo, bo tako spoznal širok krog graditeljev.

Opcija je, da oglašujete na celotnem slovenskem trgu ali pa se osredotočite na izbrano področje in dosežete graditelje na področju celotne vzhodne in/ali zahodne Slovenije. Z usmerjenim oglaševanjem torej dosežete tiste, ki so zainteresirani za gradnjo ali prenovo doma.

Kako in kje bo izpostavljena vaša ponudba?

Revija Gradnja in obnova se ponaša z bogato vsebino, ki zajema širok izbor sodobnih rešitev povezanih z gradnjo, obnovo, notranjim interierjem, vrtnarjenjem, energetsko učinkovitostjo in urejanjem okolice. Uporabniki revije so tisti, ki so aktivno vključeni v proces gradnje ali prenove svojega doma.

Izkoristite priložnost, da vašo ponudbo izpostavite v revijah Gradnja in Obnova, ki bodo v jeseni (septembra in oktobra) odposlane v vsa slovenska gospodinjstva v skladu s planom distribucije. To vam omogoča, da dosežete kar 447.554 družin in posameznikov, ki bodo tiskano izdajo revije prejeli neposredno na dom.

Revija Gradnja in obnova si je z leti ustvarila zaupanje kot zanesljiv in koristen vir informacij. Danes zagotavlja referenčni vir za vse, ki iščejo rešitev za gradnjo, prenovo ali ureditev okolice svojega doma.

Kako in kje bo izpostavljena vaša ponudba?

Revija Gradnja in obnova dva krat v letu doseže kar 447.554 družin in posameznikov. Distribucija se izvede 1 x v pomladi in 1 x v jeseni. Revijo distribuira Pošta Slovenije. Oglejte si terminski plan distribucije za pomladni del leta 2024.

V kolikor prodajate vaše izdelke ali storitve na celotnem slovenskem trgu priporočamo zakup in oglaševanje na distribucijskem področju A in B, v tem primeru bo vaša ponudba oglaševana v 4 jesenskih izdajah revije. V kolikor želite vašo prisotnost utrditi le na izbranem področju, lahko izberete oglaševanje na področju A (vzhodna Slovenija) ali na področju B (zahodna Slovenija).

Doseg z objavo v štirih številkah revije: 447.554 gospodinjstev.
Distribucijsko področje B: 224.093 prejemnikov revije.
Distribucijsko področje A: 223.461 prejemnikov revije.

* V plan distribucije so vključena vsa gospodinjstva na slovenskem trgu, razen gospodinjstva v poštnih enotah (centri večjih mest): Center Ljubljana, center Maribor, center Velenje, Center celje, center Koper, center Kranj. Revijo distribuira Pošta Slovenije.

Naj vaša rešitev postane del sodobnih trendov 2024

Revija Gradnja in obnova ponuja možnost doseči širok krog ciljne publike graditeljev. Izkoristite priložnost za predstavitev vašega podjetja, izdelka ali storitve na trgu v pomladi 2024. Ne glede na to ali ste majhno lokalno podjetje ali velika nacionalna blagovna znamka, vam revija Gradnja in obnova ponuja učinkovito platformo za oglaševanje in doseg ciljne skupine »graditeljev«. Izberite vaš oglasni prostor (cenik oglasnega zakupa):

Cene oglasnega zakupa že vključujejo paketni popust in so navedene za objavo v eni številki revije. Cene ne vključujejo 22% DDV. Cenik velja od 20.11.2022. Navedene cene veljajo za objavo PR oglasov. Za objavo oglasa z lastno kreativo znaša doplačilo 15% na ceno iz cenika.

Izberite oglasni prostor, ki ustreza predstavitvi vaše ponudbe in kontaktirali vas bomo za pripravo oglasnih vsebin in oddajo gradiv.

Se želite pred rezervacijo prostora še pogovoriti?

Moja telefonska številka je 040 217 018. Brez skrbi me lahko kontaktirate in skupaj bomo izbrali najbolj optimalno rešitev za predstavitev vaše ponudbe.

Z revijo in spletnim portalom www.gradnjainobnova.si smo v letošnjem letu presegli mejnik. Revija za distribucijo v gospodinjstva je prevzela vodilno mesto po nakladi in dosegu na slovenskem trgu. Posebno izdajo revije Gradnja in obnova PLUS si na dom ali v svoj poštni predal vsak teden naroči že preko 200 graditeljev.

Naj bo vaša ponudba del sodobnih trendov, ki jih bomo do graditeljev aktivno predstavljali to jesen.

Izkoristite priložnost, da vašo rešitev oz. ponudbo predstavite vsem Slovencem, ki trenutno razmišljajo o gradnji ali obnovi svojega doma …

Tanja Gostenčnik
Odgovorna urednica Gradnje in obnove

Dosegljiva na telefon 040 217 018 ali preko e-maila: tanja@vas-profit.si

 

 

Partnerji, ki z nami ustvarjajo atraktivne vsebine: