Oglasna kampanja za sezono 2021

Posebej za gradbeno branžo smo združili TOP orodja za doseg Vaše ciljne publike. Bolj kot kadar koli prej sem prepričana, da bo Vaša odločitev za sodelovanje prava odločitev!

 

 

Pomlad 2021 je praktično pred vrati. Znani so termini in koncept za oglasno kampanjo za sezono 2021.

👀 TERMINI, DOSEG AKTIVNOSTI in OPCIJE ZAKUPA so na voljo na povezavi TUKAJ.

 

Kampanjo za 2021 zaženemo tik pred pomladno sezono (konec februarja). Vabljeni v družbo sodobnih rešitev za gradnjo in obnovo.

 

 

Ciljamo na vse, ki gradijo, obnavljajo hišo ali urejajo okolico svojega doma. 

Prepričani smo, da nam tole dobro uspeva. Z revijo Gradnja in obnova namreč dosežemo več kot 479.000 družin oziroma posameznikov po celotni Sloveniji, kar predstavlja skoraj vsa slovenska gospodinjstva. Preko digitalnih kanalov dodatno dosežemo preko 200.000 spletnih uporabnikov, ki iščejo rešitve za gradnjo ali obnovo svojega doma, hiše ali okolice. Vas zanima sodelovanje?  Pokličete me lahko na 040 217 018 ali mi pišete preko E-pošte na tanja@vas-profit.si   

Dobro jutro.
Sporočam, da so nam te dni telefoni pregoreli. Dobesedno, še nikoli tako kot sedaj. Skratka, smo hvaležni, da imamo v teh časih srečo in da z vašo pomočjo dobro delamo.

Lep pozdrav in lep vikend vam želim. Meta Jakop, Profilplast d.o.o., Zavrh nad Dobrno

25. 4. 2020

Živijo, odziv na tokratno številko je super. Očitno se tisti, ki obnavljajo, tudi v tem času poslužujejo informacij iz Vaših medijev!
Hvala.

Mateja Spruk, marketing
Vianova d.o.o., Logatec

6. 5. 2020

Lep pozdrav,
Tanja, zelo smo zadovoljni. V tem mesecu smo prejeli preko 80 povpraševanj. Ker je cena našega izdelka za slovenske razmere dokaj visoka, se s prodajo trudimo, a smo nekaj povpraševanj tudi že realizirali tako, da z oglaševanjem nadaljujemo.

Boštjan Štraus, ASF f.u.n. d.o.o., Celje

12. 10. 2020

Naši naročniki so z odzivi s trga zadovoljni, kar 80% ponudnikov z nami stalno sodeluje. Predlagam, da me pokličete na telefon 040 217 018 ali mi pišete na e-pošto tanja@vas-profit.si in dogovorili bomo vse potrebno.

Tanja Gostenčnik, odgovorna urednica

...