Kako z 1 korakom dosežete
vse, ki gradijo ali
obnavljajo svoj dom?

Moje ime je Tanja in sem urednica revije in portala www.gradnjainobnova.si, kjer združujemo sodobne rešitve in novosti za gradnjo in obnovo doma, ki so trenutno na samem vrhu po priljubljenosti. Če se bereva tukaj potem ste najverjetneje ponudnik gradbene storitve/izdelka, ki ga trenutno še ne vključujemo med sodobne trende za gradnjo ali obnovo. V tem trenutku sicer ne vem zakaj, vem pa, da razpolagamo z vrhunskim kanali, s katerimi ciljamo na Slovenke in Slovence, ki razmišljajo ali že gradijo, obnavljajo svoj dom oz. urejajo okolico svoje hiše.

Preden porabite naslednje € za oglaševanje spoznajte tole!Pripravili smo izjemno jesensko oglasno kampanjo, kjer vašo ponudbo spozna prav vsak, ki danes razmišlja o gradnji ali obnovi svojega doma.

Gre za kombinirano 6-mesečno oglasno kampanjo, kjer svojo ponudbo predstavite kar na treh z gradnjo in obnovo povezanih marketinških kanalih.

Če je to nekaj, s čimer se želite seznaniti in postati naš partner preverite slednje ...


Spletni portal Gradnjainobnova.siSpletni portal letno spremlja že preko 124.000 različnih posameznikov, ki išče rešitev za gradnjo ali obnovo.


>> Sodobne rešitve so v letošnjem letu zabeležile že preko 389.000 ogledov.

>> Več kot 90 % uporabnikov na spletnem portalu dejansko išče konkretno rešitev za svoj projekt.
Digitalna in tiskana izdaja za naročnike


Revija Gradnja in obnova PLUS zagotavlja doseg ciljne publike graditeljev, 356 dni v letu je oglaševana preko spletnega portala.


>> Graditelji si jo naročijo na dom v tiskani obliki ali v digitalni izdaji na e-mail.

>> Dodatno je za graditelje dostopna na vseh sejmih povezanimi z gradnjo in obnovo doma.


Revija z distribucijo v vsa gospodinjstva


Revija Gradnja in obnova z distribucijo v poštne nabiralnike 2 x letno doseže kar 447.554 družin in posameznikov.


>> Zagotavlja največji doseg graditeljev na slovenskem trgu.

>> Navdušuje z modernejšo zasnovo in dodatno strokovno / informativno vsebino.


Naš cilj: Preko digitalnih in tradicionalnih kanalov vašo ponudbo, kot del sodobnih trendov, predstaviti vsem, ki gradijo, obnavljajo ali urejajo okolico svojega doma. Prepričani smo, da nam tole dobro uspeva. Vesela bom, v kolikor bo vaša rešitev (izdelek ali storitev) videna in vključena med sodobne rešitve, ki jih bomo na trg predstavljali v 6-mesečnem obdobju, od jeseni 2023 do pomladi 2024.

Preverite, kako lahko vaše podjetje doseže nove stranke z našimi marketinškimi rešitvami!Paketi marketinških rešitev so prilagojeni različnim potrebam podjetij v gradbeni branži. Vsak paket vključuje edinstvene kombinacije oglaševalskih orodij, ki vam pomagajo doseči nove stranke in povečati prodajo vaših izdelkov ali storitev.

Za podjetja, ki želijo okrepiti svojo prisotnost na spletu in z resnično minimalnim vložkom postati del rešitev za gradnjo in obnovo, ponujamo paket MIDI.

Za podjetja, ki želijo povečati svojo prepoznavnost in doseči širšo publiko priporočamo paket OPTI ali paket PLUS, ki vključuje celovito oglaševalsko kampanjo na spletnem portalu, v e-revijah in tiskanih izdajah revije.

48€/mesec

PAKET MIDI

SEO vsebina na portalu
SEO vsebina v rubriki
SEO vsebina v BLOGU
Izpostavitev v e-reviji (1/4 strani)
Izpostavitev v tiskani izdaji za naročnike/sejme (1/4 strani)


70€/mesec

PAKET OPTI

SEO vsebina na portalu
SEO vsebina v rubriki
SEO vsebina v BLOGU
SEO vsebina na vstopni strani
Izpostavitev v e-reviji (1/3 strani)
Izpostavitev v tiskani izdaji za naročnike/sejme (1/3 strani)

108€/mesec

PAKET PLUS

SEO vsebine na portalu
SEO vsebina v rubriki
SEO vsebina v BLOGU
SEO vsebina na vstopni strani
Oglasna pasica na vstopni strani portala
Izpostavitev v e-reviji (1/2 strani)
Izpostavitev vsebine v tiskani izdaji za naročnike/sejme (1/2 strani)

Niste 100% prepričani, kateri paket je za vaš izdelek / storitev najbolj primeren?Nič hudega. Moja telefonska številka je 040 217 018 kamor sem dosegljiva skoraj ves dan. Brez skrbi me lahko kontaktirate in skupaj bomo izbrali najbolj optimalno rešitev (paket), ki bo okrepil vašo prisotnost in prepoznavnost med graditelji.

V reviji in na spletnem portalu smo v letošnjem letu presegli mejnik. Predstavljamo že preko 250 vrhunskih rešitev in idej za gradnjo ali obnovo doma. Vsak teden si revijo na dom ali v e-obliki v svoj poštni predal naroči že preko 200 graditeljev.

Vse to v kompletu nas pripelje do ključne točke našega plana, da vašo rešitev oz. ponudbo predstavimo vsem Slovencem, ki trenutno razmišljajo o gradnji ali obnovi svojega doma …

Naši obstoječi naročniki so z odzivi s trga navdušeni, kar 80% ponudnikov z nami stalno sodeluje.

Preverite kaj menijo...

Dobro jutro.
Sporočam, da so nam te dni telefoni pregoreli. Dobesedno, še nikoli tako kot sedaj. Skratka, smo hvaležni da imamo v teh časih srečo in da z vašo pomočjo dobro delamo.
Lep pozdrav in lep vikend vam želim.

Meta Jakop,
Profilplast d.o.o.,
Zavrh nad Dobrno 10,
3204 Dobrna

Živijo, odziv na tokratno številko je super. Očitno se tisti, ki obnavljajo, tudi v tem času poslužujejo informacij iz Vaših medijev!
Hvala.


Mateja Spruk, marketing
Vianova d.o.o.,
IOC Zapolje III 11, 1370 Logatec

Lep pozdrav,
Tanja, zelo smo zadovoljni. V tem mesecu smo prejeli preko 80 povpraševanj. Ker je cena našega izdelka za slovenske razmere dokaj visoka, se s prodajo trudimo, a smo nekaj povpraševanj tudi že realizirali tako, da z oglaševanjem nadaljujemo.

Boštjan Štraus, ASF f.u.n. d.o.o.
Škapinova ulica 5,
3000 Celje

Pozdravljena,
Sporočam, da se stranke že oglašajo, ker je pozitiven efekt.
Lep pozdrav
Dejan Dobrijevič
MFH Systems

Naroči si vsebinsko strategijo.
Povsem brez obveznosti.V kolikor želite okrepiti prepoznavnost vaše blagovne znamke ali predstaviti vaš izdelek ali storitev do ciljne publike »graditeljev« ste na pravem mestu.

Preko spodnjega obrazca nam sporočite, kaj je tisto, kar bi želeli izpostaviti in pripravili vam bomo idejni predlog in vsebinsko strategijo za izpostavitev vaše ponudbe.

Vsebinsko strategijo, ki je prilagojena vašemu izdelku/storitvi vam pripravimo povsem brez obveznosti do nakupa. Pri tem upoštevamo vaše želje in posebnosti izdelka ali storitve ter poskrbimo za to, da so vaše vsebine kakovostne in zanimive za vaše bodoče kupce.

Ob odločitvi za sodelovanje izdelane predloge vsebin in postavitev skupaj dodelamo in pripravimo za objavo. Tako je pot od priprave do objave za vas najlažja in enostavna. Kontaktirajte nas in pripravili vam bom vsebinsko strategijo, ki bo prinesla povečan promet na vaši spletni strani, večjo prepoznavnost vaše storitve/izdelka ali nove rešitve med graditelji in dodatno prodajo.
www.gradnjainobnova.si

google-site-verification=1-d8AhaiDxfSvIpZxixh28U4UMXh3uaAgZUCmiMYpfA