Kako z 1 korakom dosežete
vse, ki gradijo ali
obnavljajo svoj dom?

0
prebranih vsebin
0
spletnih uporabnikov
0
družin in posameznikov
0
naročnikov in obiskovalcev sejmov

Moje ime je Tanja in sem urednica revije in portala www.gradnjainobnova.si, kjer združujemo sodobne rešitve in novosti za gradnjo in obnovo doma, ki so trenutno na samem vrhu po priljubljenosti. Če se bereva tukaj potem ste najverjetneje ponudnik gradbene storitve/izdelka, ki ga trenutno še ne vključujemo med sodobne trende za gradnjo ali obnovo. V tem trenutku sicer ne vem zakaj, vem pa, da razpolagamo z vrhunskim kanali, s katerimi ciljamo na Slovenke in Slovence, ki razmišljajo ali že gradijo, obnavljajo svoj dom oz. urejajo okolico svoje hiše.

Trije kanali, ki vam zagotovijo ključen dodaten delež prodaje. Spoznajte jih.

Gre za kombinirano 6-mesečno oglasno kampanjo preko katere vaš izdelek ali storitev postane del sodobnih trendov, ki jih spozna preko 190.000 različnih posameznikov, ki išče rešitev ob gradnji ali obnovi svojega doma.

Dosezite izbrano ciljno skupino graditeljev in vašo ponudbo predstavite na treh z gradnjo in obnovo povezanih marketinških kanalih, s katerimi ujamete dodaten potencial kupcev in si zagotovite udaren korak v prodajo.

Spletni portal Gradnjainobnova.si

Spletni portal letno spremlja že preko 191.000 različnih posameznikov, ki išče rešitev za gradnjo ali obnovo.

>> Sodobne rešitve so v letošnjem letu zabeležile že preko 340.000 ogledov.

>> Več kot 90 % uporabnikov na spletnem portalu dejansko išče konkretno rešitev za svoj projekt.

Digitalna in tiskana izdaja za naročnike

Revija Gradnja in obnova PLUS zagotavlja doseg ciljne publike graditeljev, kar 356 dni v letu in je oglaševana preko spletnega portala.

>> 9.000 graditeljev si revijo v tiskani obliki naroči na dom ali v digitalni izdaji na e-mail 

>> Dodatno je za graditelje dostopna na vseh z gradnjo povezanih sejmih, preko katerih si revijo zagotovi preko 10.000 posameznikov (graditeljev).

Revija z distribucijo v vsa gospodinjstva

Revija Gradnja in obnova z distribucijo v poštne nabiralnike 2 x letno doseže kar 445.500 družin in posameznikov.

>> Zagotavlja največji doseg graditeljev na slovenskem trgu.

>> Navdušuje z modernejšo zasnovo in dodatno strokovno / informativno vsebino.

Naš cilj: Preko digitalnih in tradicionalnih kanalov vašo ponudbo, kot del sodobnih trendov, predstaviti vsem, ki gradijo, obnavljajo ali urejajo okolico svojega doma. Prepričani smo, da nam tole dobro uspeva. Vesela bom, v kolikor bo vaša rešitev (izdelek ali storitev) videna in vključena med sodobne rešitve, ki jih bomo na trg predstavljali v naslednjem 6-mesečnem obdobju.

Zagotovite si dodaten % prodaje, ki bo v prihajajočem obdobju zagotovo dobrodošel.

Kot obstoječemu ali bodočemu naročniku nudimo opcijo paketnega zakupa oglasne kampanje s čimer si zagotovite komplet doseg in največji možni prihranek v vašem letnem marketniškem proračunu. Vsi oglasni kanali pa so na voljo tudi v samostojen oglasni zakup, kar pomeni, da si oglasno kampanjo lahko sestavite povsem po vaši meri.

S šestmesečno oglasno kampanjo dosežete:

>> 4.500 posameznikov, ki si tiskano ali digitalno izdajo revije Gradnja in obnova PLUS (na osnovi videne spletne promocije) naroči po pošti na dom ali v e-obliki v svoj e-poštni predal,
>> 5.000 obiskovalcev sejmov, ki si tiskano izdajo ob obisku sejma vzamejo za domov  in
>> 95.000 posameznikov, ki bo v obdobju 6 mesecev iskalo rešitev za gradnjo ali obnovo preko spletnega portala.
>> 445.500 družin in posameznikov širom Slovenije, kar predstavlja preko 80% vseh slovenskih domov.

Izpostavitev ponudbo do ciljne skupine graditeljev, ki zaupajo Gradnji in obnovi.

Moja telefonska številka je 040 217 018  in lahko me kontaktirate. Skupaj bomo izbrali najbolj optimalno opcijo oglasnega zakupa, ki bo zagotovila odlično prepoznavnost med graditelji, ki spremljajo Gradnjo in obnovo.

Na spletnem portalu in reviji smo v letu 2023 presegli mejnik. Predstavljamo že preko 150 vrhunskih rešitev in idej za gradnjo ali obnovo doma. Vsak teden si revijo na dom ali v e-obliki v svoj poštni predal naroči že preko 200 graditeljev. Vse to v kompletu nas pripelje do ključne točke našega plana, da vašo rešitev oz. ponudbo predstavimo vsem Slovencem in Slovenkam, ki trenutno razmišljajo o gradnji ali obnovi svojega doma.

Naši obstoječi naročniki so z odzivi s trga navdušeni, kar 80% naročnikov z nami stalno sodeluje. Preverite kaj menijo…

Dobro jutro.
Sporočam, da so nam te dni telefoni pregoreli. Dobesedno, še nikoli tako kot sedaj. Skratka, smo hvaležni da imamo v teh časih srečo in da z vašo pomočjo dobro delamo.
Lep pozdrav in lep vikend vam želim.

Meta Jakop, Profilplast d.o.o., Zavrh nad Dobrno 10, 3204 Dobrna

Živijo, odziv na tokratno številko je super. Očitno se tisti, ki obnavljajo, tudi v tem času poslužujejo informacij iz Vaših medijev!
Hvala.

Mateja Spruk, marketing Vianova d.o.o., IOC Zapolje III 11, 1370 Logatec

Lep pozdrav,
Tanja, zelo smo zadovoljni. V tem mesecu smo prejeli preko 80 povpraševanj. Ker je cena našega izdelka za slovenske razmere dokaj visoka, se s prodajo trudimo, a smo nekaj povpraševanj tudi že realizirali tako, da z oglaševanjem nadaljujemo.

Boštjan Štraus, ASF f.u.n. d.o.o. Škapinova ulica 5, 3000 Celj

… Ob tej priložnosti naj se zahvalim vaši ekipi za dobro sodelovanje v letošnjem letu, v novem letu pa bomo z dobrimi praksami uspešno nadaljevali. …

PS: Glede naših planov za 2024 se slišimo v januarju.

Tone Metelko Uretek d.o.o. Sokolska ulica 5 SI-1295 Ivančna Gorica

Pozdravljena,
Sporočam, da se stranke že oglašajo, ker je pozitiven efekt.

Lep pozdrav

Dejan Dobrijevič MFH Systems

Pozdravljeni,

hvala za info. Vaša objava ima že učinek, občutno povečana povpraševanja.

Lep pozdrav,
Lipnik Janez

Lipnik Janez, Prolesk d.o.o.

Okrepite doseg med graditelji in si zagotovite dodaten delež prodaje!

Predstavite vaš izdelek ali storitev do ciljne publike »graditeljev«, ki zaupajo Gradnji in obnovi. Ob zakupu oglasne kampanje z Gradnjo in obnovo lahko računate na pomemben dodaten delež povpraševanj in s tem dodaten delež prodaje, ki v obdobju, ki prihaja zagotovo ne bo zanemarljiv.

Preko spodnjega obrazca nam zaupajte, kaj je tisto, kar bi želeli izpostaviti. Zapišite tudi Vašo telefonsko številko preko katere se bomo na kratko  slišali in dogovorili vse potrebno glede izbranega zakupa in aktivnosti za izvedbo.

Z Gradnjo in obnovo že sodeluje preko 100 uveljavljenih podjetij in priznanih blagovnih znamk. Med njimi so: