Preverjen
nakup

Podpora
strankam

Možnost
vračila

Zunanje žaluzije KRPAN C 80mm

Šifra izdelka: Zunanje žaluzije KRPAN C 80mm

Ponudnik: IT Melona

OPIS:

Za velike steklene površine, kot tudi manjša okna. Profili, lamele in stranska vodila iz aluminija so trajno obstojni in ne rjavijo.

 
 

NAČINI PLAČILA:

ali plačilo po predračunu.

Preverjen
nakup

Podpora
strankam

Možnost
vračila

Podrobnosti izdelka

loader-icon
Izdelek je navoljo z vgradnjo. V kolikor si želite zagotoviti vgradnjo oddajte povpraševanje za nakup izdelka z vgradnjo. Izdelek proizvaja in montira podjetje AKROL. Montažo izvedejo v lastni izvedbi, brez zunanjih sodelavcev s čimer je zagotovljena kakovostna vgradnja. V kolikor gre za standardne produkte, kjer ni potrebno barvanje po ral-u, je lahko montaža izvedena v cca. 8 dneh od potrditve naročila. Seveda, se pa stranki tudi prilagodijo in izvedejo montažo hitreje, v kolikor je to potrebno in izvedljivo.

Akrol je uspešno družinsko podjetje, ki že več kot 25 let svojim kupcem zagotavlja visoko kvalitetna senčila katerih zaščitni znak so učinkovitost in najnovejši trendi.
V podjetju Akrol zagotavljajo lastno proizvodnjo in montažo senčil z namenom 100% nadzora nad kvaliteto izdelkov in montaže. Zunanje žaluzije Akrol so vrhunsko senčilo in so odlična rešitev za poslovne objekte kot tudi stanovanjske hiše.

Kontakt ponudnika:
AKROL Tomaž Kosec s.p.
Telefon: 01 723 72 84 ali 041 798 122
E-naslov: info@akrol.si

  • Vse poti do sončne elektrarne: Odločitev za sončno energijo zahteva premišljeno izbiro

  • 13 idej za ureditev vaše okolice

  • Notranja oprema in dom (Novosti, ki jih je dobro poznati)

  • 12 Vrhunskih REŠITEV Za Sodoben Dom