Preverjen
nakup

Podpora
strankam

Možnost
vračila

Suhomontažni sistem za površinsko ogrevanje MFH SYSTEMS

Šifra izdelka: Sistem IDEAL CLASSIC EPS 30

Ponudnik: IT Melona

OPIS:

Odlična rešitev za talno, stropno in stensko ogrevanje. Združuje toplotno izolacijo in ogrevalni sistem v enem sistemskem elementu.

Rok dobave je 7 dni.

10.00

 
 

NAČINI PLAČILA:

ali plačilo po predračunu.

Preverjen
nakup

Podpora
strankam

Možnost
vračila

Podrobnosti izdelka

loader-icon

Suhomontažni sistem površinskega ogrevanja MFH Systems združuje toplotno izolacijo in ogrevalni sistem v enem sistemskem elementu. Uporabnik ob vgradnji tako prejme sodoben in dokazano najučinkovitejši sistem ogrevanja, zato je investicija še toliko bolj upravičena. Sistem je še posebej primeren za obnove, saj omogoča hitro in čisto postavitev, odlikuje ga majhna vgradna višina in hiter prenos toplote. Primeren je za vgradnjo v tla, stene in na strop. Pripravljen za talno oblogo, omogoča izvedbo že na 15mm vgradne višine. Montaža je hitra in enostavna – sistem brez težav vgradi ena oseba.

Sistem površinskega ogrevanja in hlajenja je plod razvoja nemške družbe MFH Systems (prejemnik nagrade TOP100 inovator).
Velikost posameznega elementa: 1.000 x 500 mm
Sitem je primeren za: talno ogrevanje, stensko ogrevanje in stropno ogrevanje.
Vgradnja: možna v tla, stene in strop, pripravljen za talno oblogo, omogoča izvedbo že na 15mm vgradne višine.
Odlike: Več kot 8,5 milijona prodanih in nameščenih artiklov. Visoka prilagodljivost na vseh področjih uporabe.
Montaža: Hitra in enostavna.

V kolikor želite pridobiti ponudbo in si zagotoviti tudi vgradnjo sistema oddajte povpraševanje za izdelek z vgradnjo. Podjetje MFH Systems Slovenija nudi prodajo izdelka za samostojno vgradnjo in opcijo nakupa z vgradnjo. Sisteme vgrajujejo preko mreže pooblaščenih monterjev na področju celotne Slovenije.

Družba mfh systems GmbH je razvijalec in proizvajalec optimiziranih sistemov za površinsko ogrevanje in hlajenje. So evropski partner za ponudnike sistemov, inženirje in obrtnike – in to že od leta 1993. Vse njihove rešitve so na voljo tudi za slovenski trg, preko slovenskega zastopstva s sedežem v Murski Soboti. Kontakt: MFH SYSTEMS Slovenija, Telefon: 040 841 611, E-naslov: info.slo@mfh24.com

  • Vse poti do sončne elektrarne: Odločitev za sončno energijo zahteva premišljeno izbiro

  • 13 idej za ureditev vaše okolice

  • Notranja oprema in dom (Novosti, ki jih je dobro poznati)

  • 12 Vrhunskih REŠITEV Za Sodoben Dom