Enosobni prezračevalni sistem z rekuperacijo toplote [NOVOST]

545.34

Lokalni prezračevalni sistem AIRA ECO s senzorjem vlage in rekuperacijo za učinkovito prezračevanje in odzračevanje v stabnovanjih in hišah.

Šifra: AIRA ECO PLUS Kategorija:
IT Melona

3.75

(4 Reviews)

Opis

Lokalni prezračevalni sistem AIRA ECO PLUS je NOVOST v ponudbi. Gre za zelo sodobno enosobno prezračevalno napravo z rekuperacijo za učinkovito prezračevanje in odzračevanje v stanovanjih, hišah ter javnih in poslovnih stavbah. Naprava omogoča visoko učinkovitost toplotne izmenjave (do 97%), dobro filtracijo zraka saj ima priložen nadstandardni F7 filter, ima že vgrajeno tipalo vlažnosti ter nudi možnost povezovanja več enot za usklajeno delovanje prezračevalnega sistema. Nudi možnost upravljanja naprave preko tedenskih urnikov in scenarijev ter upravljanja po skupinah.

Prezračevalna naprava AIRA ECO PLUS ima tudi protipovratne lopute, ki v obdobju nedelovanja naprave preprečujejo vdor zunanjega zraka v prostor.

Prezračevalni sistem AIRA ECO PLUS se lahko upravlja preko tipk na enoti, priloženega daljinca ali na daljavo preko telefona s pomočjo aplikacije Smart Vent. Uporabnik lahko preko aplikacije za mobilne telefone ustvari skupinsko kontrolo in upravlja vse enote v skupini naenkrat. Prav tako se lahko ustvari scenarije glede na vremenske spremembe, urnik ali spremembe stanja naprave.

Tako kot ostali lokalni prezračevalni sistemi iz ponudbe podjetja Airabela so na seznamu Eko sklada tudi enote AIRA ECO PLUS, kar pomeni, da so kupci teh enot upravičeni do delnega sofinanciranja nakupa in montaže v primeru nakupa najmanj dveh enot.

Vendor Information

Title