Čistilne naprave Zagožen – lastna rešitev za čiščenje odpadne vode

Vsi novograditelji, ki nimajo dostopa do kanalizacijskega omrežja ali, kjer racionalna priključitev na javno kanalizacijsko omrežje ni smotrna, morajo do 31.12.2025 vgraditi male biološke čistilne naprave. Gre za »sistem«, ki z uporabo mikroorganizmov omogoča čiščenje odpadne vode iz gospodinjstev, ki je izjemno pomembno zaradi varovanja okolja, zdravja ljudi in ohranjanja naravnih virov.

 

Kako izbrati malo čistilno napravo?

Izbira male čistilne naprave je vse prej kot enostavna. Razlog je ta, da je na trgu mogoče najti množico bolj in manj usposobljenih ponudnikov. Zato je pomembno, da ga pred nakupom dobro raziščete in se seznanite s tem, kako čistilna naprava sploh deluje. Boljše kot boste informirani, lažji bo nakup. Pri nakupu male čistilne naprave je potrebno upoštevati vrsto kriterijev – vse od volumna čistilne naprave, načina čiščenja, zanesljivosti delovanja, življenjske dobe, stroškov obratovanja in vzdrževanja, servisa ter seveda kakšno podjetje stoji za produktom. Zelo pomemben dejavnik pri izbiri male čistilne naprave pa je tudi njena velikost, ki je odvisna predvsem od števila oseb v objektu.

Katero čistilno napravo izbrati?

Male biološke čistilne naprave Zagožen so plod združitve slovenskega znanja in najboljših lastnosti čistilnih modulov nemškega proizvajalca. Posebna patentirana tehnologija zagotavlja manjšo možnost okvar, večjo varnost delovanja in prihranke pri porabi električne energije. V podjetju Zagožen imajo na voljo čistilne naprave različnih velikosti, blagovnih znamk Puroo Elements in AQUAmax. Obe sta priporočljivi za manjše stanovanjske enote (do 10 oseb), medtem kot je čistilna naprava AQUAmax običajno primernejša za večje stanovanjske enote in bloke (do 49 oseb). Za večja naselja (nad 51 oseb) pa se priporočajo profesionalne čistilne naprave, ki so tehnološko še bolj dovršene in prav tako del prodajnega programa podjetja Zagožen.

 

Aquamax Faze Ciscenja

 

Izberite pravega partnerja!

Če se odločite za čistilno napravo, ki ustreza vsem standardom, bodo stroški njenega delovanja in vzdrževanja minimalni. Da bo delovanje naprave brezhibno vrsto let, življenjska doba naprave pa dolga, je potrebno tudi redno in strokovno vzdrževanje ter servis. Priporočljiv je pregled 1-krat letno.

 

Pri izbiri čistilne naprave je pomembno, da izberete kakovostnega ponudnika, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo ohišja, garancijo na vse tehnične dele in lastno servisno službo. Izberite Zagožen – zagotovilo varnosti in zajamčene kakovosti nakupa.

 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

V podjetju Zagožen, kjer se vseskozi posvečajo razvoju in izdelavi okolju prijaznih izdelkov za urejanje podzemne infrastrukture, kakovost dokazujejo s 45-letno tradicijo. Vse izkušnje, ki so jih pridobili skozi leta, uspešno vključujejo v rešitve za svoje stranke.

03 713 14 20
www.zagozen.si

 

 

 

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title