Družinska hiša z drsnimi sistemi PremiDoor in okni Slatin

V sodobni dobi, ko se arhitekturni trendi nagibajo k povezovanju notranjih prostorov z okolico ter maksimiranju naravne svetlobe, je pravilna izbira oken in vrat ključnega pomena. V enem izmed naših nedavnih projektov smo imeli privilegij sodelovati z družino, ki je želela preoblikovati svoj dom v prostor udobja, estetike in energetske učinkovitosti. Podjetje Slatin je bilo njihova prva izbira za inovativna okna in vrata, ki so združevala estetski videz s funkcionalnostjo in visoko energetsko učinkovitostjo.

 

Družina je želela, da se njihov dom odlikuje po sodobnem dizajnu, ki omogoča obilico naravne svetlobe in čudovite razglede na okolico. Zato so se odločili za vgradnjo Slatinovih panoramskih oken, ki so s svojimi tankimi in minimalističnimi okenskimi okvirji ustvarila občutek povezanosti z zunanjim svetom. Ta okna so postala osrednji element notranjega prostora, ki je postal svetlejši in bolj zračen kot kadarkoli prej.

Dizajn, ki povezuje: Slatinova panoramska okna v sodobnem domačem ambientu

Poleg tega so vgradili tudi drsna vrata PremiDoor, ki so bila popolna izbira za povezovanje notranjih in zunanjih prostorov. Njihov inovativni dizajn je omogočil enostaven prehod med prostori ter zagotovil visoko termično izolacijo, kar je prispevalo k energetski učinkovitosti celotnega doma. Drsna vrata so tako postala ne le funkcionalen element, ampak tudi estetski dodatek, ki je dopolnil celotno podobo doma.

Prehod med prostoroma: Inovacija s PremiDoor drsnimi Vrati

Nadalje so vgradili še nova aluminijasta vhodna vrata iz lastnega programa podjetja Slatin. Ta vrata so se odlično vklopila v sodobno zasnovo doma, hkrati pa so zagotavljala visoko raven varnosti in trajnosti. Njihov eleganten dizajn je bil pika na i celotnemu projektu, ki je družini omogočil, da je svoj dom opremila z vrhunskimi in estetsko dovršenimi rešitvami.

Rezultat projekta je bil dom, ki je postal pravo zatočišče udobja, lepote in funkcionalnosti. Inovativna okna in vrata so družini omogočila, da je njihov dom postal prostor, kjer se lahko sprostijo in uživajo v udobju sodobnega bivanja. Hkrati pa so prispevala tudi k energetski učinkovitosti in trajnosti doma, kar je družini omogočilo prihranke pri stroških ogrevanja in hlajenja ter zmanjšalo njihov vpliv na okolje.

Če tudi vi razmišljate o prenovi svojega doma ali gradnji novega in si želite vrhunskih in estetsko dovršenih rešitev za okna in vrata, vam toplo priporočamo, da se obrnete na podjetje Slatin. Njihova široka ponudba in strokovno znanje vam bosta omogočila, da svoj dom opremite z rešitvami, ki bodo izpolnile vaše najvišje standarde udobja, estetike in energetske učinkovitosti.

Perfekcija v obliki in funkcionalnosti

Podjetje Slatin je v koraku s trendi in nadgradilo že izredno dobre lastnosti PVC oken s sistemi zunanjih ALU pokrovov ter razvilo inovativna okna AluClip. Vrhunski okenski sistem AluClip Zero se ponaša s posebnim dizajnom, ki je že uspešno zaznamoval številne objekte. Zunanji aluminijasti pokrov ustvarja sodoben videz, ki je hkrati eleganten in funkcionalen.

Drsna vrata PremiDoor 88+ podjetja Slatin združujejo estetiko in funkcionalnost ter ustrezajo visokim arhitekturnim in uporabniškim standardom. Inovativni prag iz PVC-ja in aluminija je opremljen z dvojnim sistemom tesnjenja, kar zagotavlja visoko termično izolacijo. Ta vrata omogočajo izjemno širok vhod naravne svetlobe v prostor, saj se lahko izdelajo do 2,9 metra v višino in do 6,5 metra v širino.

Nova aluminijasta vhodna vrata iz lastnega programa postavljajo Slatin nova merila na področju estetike, trajnosti in varnosti. Z uporabo najsodobnejše CNC naprave, usposobljenega kadra in vrhunskih materialov nastajajo vhodna vrata z izjemnimi dizajni ter visoko kakovostjo. Visoka energetska učinkovitost vhodnih vrat Slatin 76 MD ALU CLIP ZERO in sodoben videz jih postavljata v ospredje na trgu vhodnih vrat.

Slatin ponuja celovite rešitve za sodobne družinske hiše, ki združujejo estetiko, funkcionalnost in visoko energetsko učinkovitost. Njihovi inovativni sistemi oken in vrat omogočajo maksimalno izkoriščanje naravne svetlobe ter hkrati zagotavljajo udobje, varnost in trajnost. Za vse, ki želijo svoj dom opremiti z vrhunskimi in estetsko dovršenimi rešitvami, so Slatinova okna in vrata prava izbira.

 

 

 

 

S spremljanjem najnovejših trendov boste lahko svojemu domu dodali svežo in sodobno noto, ki bo trajala še vrsto let.

Pri Slatinu montažo in servis izvajajo z lastnimi monterji in serviserji po vsej Sloveniji. Vsi so strokovno usposobljeni za montažo po veljavnih smernicah in predpisih. Z rednimi seminarji skrbijo, da so v koraku z razvojem sistemov montaže, energetskimi smernicami in drugimi predpisi, ki zagotavljajo pravilno montažo ter delovanje vgrajenih elementov.

Kontakt za izmere, svetovanje in ponudbo:

SLATIN d.o.o. Dobja vas 186a, 2390 Ravne na Koroškem

Telefon: 02 821 88 30, E-pošta: info@slatin.si, Spletna stran: www.okna.si

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title