ODPRITE (tudi) NA DALJAVO, VARNO IN BREZ KLJUČEV

Z ekey odprite, zaprite in pojdite – brez ključev

Vprašajte kateregakoli uporabnika čitalnikov ekey, ali si še predstavlja življenje po starem? Nadležni šopi ključev in brskanje za njimi po nahrbtniku ali torbi? S polnim naročjem vrečk iz trgovine stojimo pred vrati in z akrobatskim zvijanjem roke skušamo izbezati ključe iz žepa? Naš ljubi raztreseni šolar jih večkrat pozabi, izgubi ali pa se pomotoma zaklene ven? … Nikoli več!

 

 

»S čitalniki prstnih odtisov ekey je vstopanje in izstopanje v vaš dom tako udobno, preprosto in varno, da na odklepanje po starem niti pomislili ne boste več!« 

Uporaba sistemov ekey, pri katerih ključe nadomesti prst, nepredstavljivo izboljša kakovost življenja in poenostavi vsakdanjo rutino vsem družinskim članom in morebitnim občasnim obiskovalcem vašega doma. Rešitve biometričnega dostopa ekey omogočajo vnos kar 20 uporabnikov, pri čemer lahko vsak med njimi uporabi štiri prste. Sistem tako lahko shrani skupno 80 prstnih odtisov.

S pomočjo aplikacije ekey bionyx na pametnem telefonu lahko možnost vstopa dodelite tudi iz službe, avta ali s počitnic. Tako vam nikoli več ne bo treba vzeti dopusta le zato, da bi odklenili obrtnikom in jih spustili v hišo ali omogočili sosedi, da zalije rože, medtem ko ste vi na dopustu.

Ekey Bionyx App 3

Popolna rešitev za lastnike turističnih namestitev

Kadar želite omogočiti vstop izbrani osebi, ji le pošljite QR kodo, s katero bo na svojem telefonu aktivirala aplikacijo in znotraj določenega časovnega okna odklepala in zaklepala vrata. Možnost dostopa lahko osebi prav tako na daljavo tudi odvzamete, in sicer s tem, da v svoji aplikaciji dostop preprosto prekličete, zaradi česar poslana QR koda ne bo več aktivna.

Picture2

Poljubno dodajajte in odstranjujte dostop na daljavo.

Na tak način lahko preprosto na daljavo odpirate vrata čistilnemu servisu ali tašči, rešitev pa je idealna tudi za lastnike, ki nepremičnine oddajajo v kratkoročni turistični najem na znanih popotniških platformah in na lokaciji apartmaja ali hiške niso nenehno prisotni.

 

5 razlogov, zakaj izbrati ekey

  1. Varnost brez kompromisov:čitalniki prstnih odtisov ekey so 1000-krat varnejši od štirimestne številčne kode, za dostop pa ni treba posredovati nobenih podatkov.
  2. En prst, veliko dejanj:priložena kontrolna naprava ekey ponuja dva releja v zaščiteni notranjosti, s katerima lahko s prstom ne le odprete vrata, temveč tudi na primer upravljate alarmno napravo.
  3. Integracija s pametnim domom:brezhibna povezava s številnimi sistemi pametnega doma omogoča prilagojeno upravljanje takoj, ko pridete domov.
  4. Možnost razširitve v vsakem trenutku:standardno lahko v enem sistemu združite do pet čitalnikov prstnih odtisov in tako na primer vključite garažna vrata ali vhode v kleti.
  5. Izjemno enostaven za uporabo:čitalnik prstnih odtisov s sodobnim površinskim tipalom in patentiranim algoritmom prepoznavanja je izjemno prijazen do uporabnika in primeren za otroke od 6. leta starosti dalje.

 

Picture3Za čitalnik ekey ni nikoli prepozno, saj omogoča tudi montažo na površino.

 

S pametno funkcijo odpiranja s prstnim odtisom lahko opremite vhodna vrata, vhod s terase, kletna ali stranska vrata in vstop v garažo, tako da bo vaša pametna hiša zares »pametna« prav pri vsakih vratih. V primeru nadometne montaže komplet ekey xLine vključuje čitalnik/čitalnike za prstni odtis xLine, ustrezen okvir xLine, ohišje xLine za površinsko montažo in krmilnik ekey Controller REG z dvema relejema. Sistem se upravlja prek aplikacije ekey bionyx.

Čitalnik xLine za stikala Gira ali Jung

Čitalnik prstnih odtisov ekey xLine lahko vključite v standardne programe stikal (npr. Gira ali JUNG) in tako sledite enotni podobi stikal po vsej hiši. ekey s svojimi izdelki skrbi za usklajeno in dosledno estetiko vašega doma.

Podometna montaža ekey xLine

Z montažo čitalnika prstnih odtisov ekey xLine v steno lahko izkoristite prednosti podometne vgradnje, ki prihrani prostor, namestitev sistema ekey pa je s tem bolj elegantna in manj vpadljiva. Montaža je preprosta in primerna za vsaka vrata.

Picture4Elegantna in nevpadljiva montaža ekey xLine

Domofon imate, dodajte mu še čitalnik prstih odtisov ekey

Če ste doslej vaš domofon uporabljali le za glasovno komunikacijo z obiskovalci, vas bo naslednja novica navdušila: razširite svoj domofon s funkcijo pametnega dostopa. Vgradite vanj čitalnik prstnih odtisov ekey sLine in sebi, svojim družinskim članom ali pa svojim gostom in strankam ponudite povsem nov občutek udobja. Ne le odpiranje s prstnim odtisom, čitalnik ekey sLine omogoča tudi druge pametne funkcije, kot je že omenjena funkcija odpiranja na daljavo, podeljevanje dostopa v določenih časovnih oknih ali ob določenih dneh, obveščanje o vstopih s potisnimi obvestili in beleženje zgodovine vstopov.

Ekey Sline Fingerprint Weiss Frau

Ergonomsko: čitalnik namestimo na običajno višino stenskih stikal!

Čitalnik prstnih odtisov ekey sLine je mogoče s prilagojenimi moduli in barvami brez težav vgraditi v številne modele domofonov številnih ponudnikov kot so DoorBird D2101V, Gira System 106, Busch-Welcome, Siedle Vario in 2N IP Verso. Linijo ekey sLine je mogoče prilagoditi tako, da se popolnoma ujema z modularnostjo modelov domofonov ter dopolnjuje domofon in kamero s pametno rešitvijo za dostop.

Za nakup in vgradnjo čitalnika prstnih odtisov sLine ali xLine lahko povprašate vašega proizvajalca vhodnih vrat ali pa se obrnete na strokovnjake podjetja ekey biometrični sistemi na Vodovodni 99 v Ljubljani. Z veseljem vam bodo svetovali pri izbiri.

Kontaktirajte ponudnika: ekey biometric systems, d.o.o.

01 530 94 95  I   info@ekey.si  I   www.ekey.net

 Standard Ekey Logo Weißer Hintergrund Web

 

 

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title