sreda, 29 novembra, 2023
DomaNa terasiOkrasni zbiralniki deževnice

Okrasni zbiralniki deževnice

Za zbiranje deževnice. Lepo in koristno. Ne skrivajte rezervoarja za hišo. Naj vam bo v okras. Več kot 60 izvedb, ki se razlikujejo po obliki, barvi in prostornini.

Zbiranje deževnice s stilom? Odlična ideja! Lepo in koristno. Ne skrivajte več rezervoarja za hišo. Polepšajte okolico z okrasnimi nadzemnimi rezervoarji. Na voljo so pri podjetju ARMEX, tile so navdušili nas 👇

Zbiralnik deževnice Amfora v antičnem stilu. Izdelan iz plastike. Površina rezervoarja je v reliefu prave amfore. Dekorativni zbiralnik za deževnico ima vgrajeno posodo za rože.
Vsaka Amfora je tako unikatna. Zbiralnik je odporen na vremenske razmere in UV stabilen. Rezervoar Antična Amfora – posadite vaše najljubše rože kar v okrasni rezervoar za zbiranje deževnice. Na voljo v različnih barvah in z različno prostornino.

Skice in dimenzije zbiralnika za deževnico Amfora.

Eleganten rezervoar za deževnico. Model Elegance. Rezervoar je sodobnega in klasičnega videza, lepo dopolni izgled vrta in okolice. hkrati kot okras na vrtu. Rezervoar ima velik volumen na majhnem prostoru. Je odporen na vremenske razmere, UV stabilen.

Skice in dimenzije zbiralnika deževnice Elegance.

Okrasni zbiralnik deževnice Color. Modernega videza v trendovskih barvah preprosto navduši. Služi kot zbiralnik deževnice in dekoracija. Rezervoar ima namreč tudi prostor za zasaditev rož. Zunanje površine zbiralnika so v visokem sijaju. Odlikuje ga visoka zmogljivost shranjevanja, majhna potreba po prostoru. Montaža zbiralnikov je enostavna, za polnjenje se preprosto priključijo na žleb. Linija Color je na voljo v trendovskih barvah, zbiralnik iz te linije bo prav gotovo dal vaši okolici prijetno poletno svežino. Obarvajte vaš vsakdan.

Skice in dimenzije zbiralnika deževnice Color.

Rezervoarji so na voljo v različnih barvah, oblikah in prostornini. Na fotografiji zgoraj predstavljamo model Rocky, stenski rezervoar za zbiranje deževnice v imitaciji naravnega kamna. Na voljo so v različnih prostorninah.

Skice in dimenzije zbiralnika deževnice Rokcky.

To pa še ni vse! V ponudbi okrasnih zbiralnikov deževnice najdete preko 60 različnih vrst zbiralnikov izjemnih oblik, celotno ponudbo in vse modele najdete na povezavi TUKAJ!

Vas skrbi kako je z montažo? NIČ ENOSTAVNEJŠEGA! Tukaj vabi na ogled tudi simpatičen video prispevek. Priporočamo ogled.✨

Kontaktirajte ponudnika:  ARMEX ARMATURE d.o.o., Ljubljanska cesta 66, 1295 Ivančna Gorica

info@armex-armature.si I  01 78 69 270  I  www.cistilnenaprave-dezevnica.si


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Vse, kar morate vedeti, preden se odločite za posojilo

Želite kupiti novo pohištvo za dom, zamenjati dotrajano strešno kritino ali vgraditi nov fasadni sistem, vgraditi nov ogrevalni sistem, urediti okolico, prihranki pa niso...

TOPDOM širi mrežo: Otvoritev 36. poslovalnice – Gradbeni paradiž za vse mojstre

Nova poslovalnica predstavlja dobrodošlo pridobitev za Brežice in okolico V podjetju TOPDOM d.o.o. so za lokacijo svoje nove poslovalnice izbrali Brežice predvsem zato, ker na...
Med prejemniki zlatega nacionalnega priznanja za inovacijo je tudi podjetje iQwood, ki je nagrado prejelo za razvoj najtanjše nosilne, lesene masivne stene brez lepil na svetu. (Foto: GZS)

iQwood prejemnik najvišjega nacionalnega priznanja za inovacije

»Gre za izjemno priznanje za naše razvojno delo in potrditev, da tudi v Sloveniji premoremo veliko znanja in inovativnih idej, kako iz slovenskega...
google-site-verification=1-d8AhaiDxfSvIpZxixh28U4UMXh3uaAgZUCmiMYpfA