ponedeljek, 5 junija, 2023
DomaOgrevanjeKlimatske napraveKlimatska naprava, ki je premagala vso konkurenco

Klimatska naprava, ki je premagala vso konkurenco

Ste eden izmed tistih, ki po dolgi in deževni pomladi le stežka prenašate vročino ali pa Vam je udobna temperatura v domu neprecenljiva? Potrebujete klimatsko napravo, ker je bodisi nimate bodisi Vam je obstoječa naprava odslužila?

Katero klimatsko napravo naj izberem?

Podjetje Daikin ima v svojem naboru izdelkov različne vrste klimatskih naprav, ki lahko zadovoljijo potrebe vsakega uporabnika. Od tistih najbolj zahtevnih, ki potrebujejo izjemno filtracijo zraka zaradi svojih alergijskih reakcij, do tistih manj zahtevnih, ki potrebujejo zgolj osnovne funkcionalnosti klimatske naprave, pa tudi do tistih, ki jim je najpomembnejša stilsko dovršena oblika in izgled.

Če pa iščete klimatsko napravo, ki Vam trenutno na trgu ponuja najboljše razmerje med ceno in kvaliteto, pa je za Vas najprimernejša klimatska naprava Daikin Perfera (FTXM-R). Najnovejši model te klimatske naprave (moči 3,5kW) je dobil najboljšo skupno oceno na testu Zveze potrošnikov Slovenije, ki že vrsto let zapored izvaja teste klimatskih naprav, kjer ocenjuje njihovo učinkovitost, hrupnost, vsestransko uporabnost, priročnost in enostavnost navodil.

Daikin Perfera je nagrajena klimatska naprava, ki s funkcijo “heat boost” doseže nastavljeno temperaturo za 14% krajši čas kot ostale naprave.

Daikin Perfera ponuja najboljšo zmogljivost

Klimatska naprava Daikin Perfera (FTXM-R) Vam ponuja najboljšo zmogljivost po standardu A+++ z minimalnim potencialom globalnega segrevanja zaradi uporabe hladilnega sredstva R-32, čistejši zrak po zaslugi Daikinove napredne tehnologije Flash Streamer, skoraj neslišno delovanje notranje enote (najnižji zvočni tlak samo 19dBA), enostavno uporabo in nadzor zaradi že vgrajenega Wi-Fi vmesnika, ki omogoča lažje prilagajanje sistemskih nastavitev in časovnikov od koderkoli v hiši ali na daljavo prek pametnega telefona z aplikacijo Daikin Onecta. Hkrati Daikin Perfera FTXM-R deluje tudi do nizkih zunanjih temperatur (-20°C) v načinu ogrevanja, kar pomeni, da jo lahko uporabljate tudi za ogrevanje v času zimskih mesecev.

Perfektna tudi za ogrevanje

Nagrajena Daikin Perfera navdušuje s svojo funkcijo “heat boost,” ki omogoča kar 14 odstotkov krajši čas pri doseganju nastavljene temperature pri ogrevanju kot ostale klimatske naprave. S pomočjo ventilatorjev prostor hitro zapolni s prijetno toploto, zato se jo lahko uporablja tako za primarni kot sekundarni vir ogrevanja.

In če smo že pri ogrevanju naj Vam postrežemo še z eno primerjavo. Ste vedeli, da je ogrevanje s klimatsko napravo kar do petkrat cenejše od ogrevanja z IR paneli, do štirikrat cenejše od ogrevanja na kurilno olje in kar do trikrat cenejše od ogrevanja s plinom? Predvsem v prehodnih obdobjih je klimatska naprava lahko izredno učinkovit in energetsko varčen način ogrevanja. Zakaj? Razlog za to tiči v dejstvu, da le-ta večino toplotne energije proizvede s črpanjem toplote iz ozračja.

Pravi partner je tisti, ki pri svetovanju misli na vas

Večino informacij o tipih, delovanju in učinkovitosti klim se res nahaja na medmrežju, vseeno pa ničesar zares ne odtehta pogovora z izkušenim poznavalcem, ki pri svetovanju upošteva tudi podatke o nepremičnini, kvadraturi, številu prostorov, ki bi jih bilo potrebno hladiti itd. Podjetje Airabela v tem pogledu izstopa med ponudniki klimatskih naprav na slovenskem trgu. Naše svetovanje je strokovno in ob ponudbi najbolj učinkovitih, Daikin klimatskih naprav, popolnoma osredotočeno na potrebe uporabnika.

Naš razstavni salon se nahaja na Šmartinski cesti 58a v Ljubljani. Lahko pa nas tudi pokličete na telefonsko številko 080 88 50 ali nam pošljete elektronsko sporočilo na info@airabela.si.


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Enostavna rešitev za čiščenje sončnih elektrarn in fasad

Izkoristite pridobljeno energijo v maksimalni meri V Bentu sledimo smernicam razvoja in novostim ter zahtevam po varnejši in cenejši ter okolju prijazni metodi čiščenja sončnih...

Nova ograja? In kakšno naj izberem?

Ustrezna izbira ograjnega sistema je v prvi vrsti odvisna predvsem od tega, kakšno ograjo potrebujemo in čemu naj ograja služi. Je to večja mera zasebnosti...

Kaj je dobro vedeti, preden se odločimo ograditi zemljišče?

  Preden se odločite za omejitev zemljišča z ograjo morate najprej preveriti, kaj o tem določajo prostorski akti, ki veljajo na območju, kjer želite postaviti...
google-site-verification=1-d8AhaiDxfSvIpZxixh28U4UMXh3uaAgZUCmiMYpfA