sreda, 29 novembra, 2023
DomaMoj dom - domovKako pravilno prebeliti stanovanje: Nasveti za dosego popolne prenove

Kako pravilno prebeliti stanovanje: Nasveti za dosego popolne prenove

Pleskanje je eden najbolj priljubljenih načinov, kako lahko izboljšate videz vašega doma, saj omogoča hitro in cenovno ugodno prenovo. Vendar pa je pomembno, da pleskanje opravite pravilno, če želite doseči želeni učinek. Tukaj je nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali ustvariti popolno notranjo podobo vašega doma s pomočjo pleskanja.

Če želite izboljšati videz vašega stanovanja, je ena izmed najbolj preprostih in učinkovitih rešitev prebelitev sten in stropov. S tem lahko osvežite prostor, naredite vaš dom bolj privlačen in poživite njegovo notranjo podobo. Čeprav se morda zdi, da je pleskanje preprost postopek, pa je potrebno upoštevati nekaj ključnih nasvetov, da boste dosegli popoln rezultat. V tem članku vam bomo predstavili koristne nasvete in trike za pravilno prebelitev stanovanja ter vam pomagali doseči profesionalne rezultate, ki bodo ohranili svoj videz še vrsto let.

Priprava je ključna za uspeh

Preden začnete pleskati stene, se morate prepričati, da so pripravljene na pleskanje. To vključuje popravljanje morebitnih lukenj, razpok ali drugih poškodb na stenah. Če želite doseči najboljše rezultate, se prepričajte, da ste izbrali pravo vrsto barve za vaše stene. Prav tako morate zaščititi okoliške površine in pohištvo pred pršenjem barve.

Izberite pravo barvo

Barva lahko resnično spremeni videz vašega doma, zato je pomembno, da izberete pravo barvo. Ne pozabite, da je barva, ki jo izberete, odvisna od vašega osebnega okusa in stila. Za bolj sodoben videz si lahko ogledate trendovske barve, medtem ko so za klasičen videz bolj primerne nevtralne barve. Pred nakupom barve si vedno oglejte vzorce in jih primerjajte s pohištvom in okrasnimi elementi v vašem domu.

Uporabite več barv

Namesto, da bi pobarvali vse stene enake barve, razmislite o uporabi več barv, da ustvarite zanimive kombinacije. Na primer, lahko pobarvate eno steno z drugačno barvo ali pa uporabite barvne trakove ali vzorce, da dodate vizualni interes. Pomembno pa je, da izberete barve, ki se ujemajo in ustvarijo skladen videz. Vedno lahko poiščete pomoč profesionalnega pleskarja, ki vam bo pomagal izbrati pravo kombinacijo barv in vam svetoval, kako jih pravilno uporabiti.

Profesionalno pleskanje sten s kakovostnimi barvami.

Ali ste vedeli, da lahko barve sten vplivajo na naše počutje in razpoloženje?

Rdeča barva lahko zviša naš utrip, oranžna pa lahko pomaga premagovati utrujenost. Modra barva pa lahko pozitivno vpliva na našo zbranost. Izbiro barve stene lahko prilagodite tudi svojemu osebnemu stilu in notranji opremi.

Pleskanje je odličen način, kako lahko izboljšate notranjo podobo vašega doma in ga naredite bolj privlačnega. S pravilno pripravo in uporabo prave barve lahko dosežete izjemne rezultate. Ne pozabite pa, da je pomembno tudi upoštevati vaše osebne želje in okus ter ustvariti prostor, ki je v skladu z vašim stilom.

Popolnoma prenovljena soba z modernim videzom.

Na trgu smo poiskali zanesljivega izvajalca, ki vam bo poleg pleskanja priskočil na pomoč tudi pri montaži knauf sistemov ter pri polaganju ploščic in vinilnih oblog.

Montaža knauf sistemov

Knauf plošče so odlična izbira za doseganje ravne in gladke površine ter dodajanje estetske vrednosti vašim prostorom. S svojim bogatim znanjem in izkušnjami smo sposobni izvesti polaganje knaufa na različnih vrstah podlag, pri čemer uporabljamo le najboljše materiale in orodja. Za več informacij o naših storitvah polaganja knaufa nas obiščite na spletni strani. Klik tukaj >>.

Profesionalno polaganje knaufa za stene ter strope v vašem domu ali pisarni.

Polaganje ploščic

Ne glede na to, ali gre za vašo kopalnico, kuhinjo ali druge prostore, vam bodo v podjetju Kociplesk, Silvo Kocjančič s.p. zagotovili vrhunsko izvedbo polaganja ploščic. Izkušnje imajo z različnimi vrstami ploščic, zato vam lahko pomagajo pri izbiri prave vrste in barve, ki se najbolje prilega vašim potrebam. Obiščite njihovo spletno stran, da izveste več o storitvah polaganja ploščic. Klik tukaj >>.

Profesionalno polaganje ploščic za vašo kopalnico, kuhinjo ali druge prostore. Za popolnoma obnovljen in eleganten videz.

Polaganje vinilnih talnih oblog

Vinilne talne obloge so odlična izbira za hitro in učinkovito prenovo tal v vašem domu ali poslovnem prostoru. Na voljo vam je širok izbor vinilnih oblog, ki ustrezajo vašemu okusu in potrebam. Obiščite njihovo spletno stran, da izveste več o naših storitvah polaganja vinilnih talnih oblog in se dogovorite za brezplačen ogled vašega prostora. Klik tukaj >>.

Polaganje vinilnih oblog. Vinilne obloge so odlična izbira za hitro in enostavno prenovo vašega doma.

Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete pomoč pri obnovi vašega doma, se obrnite na gospoda Silva Kocjančič. S pravimi nasveti in izkušnjami vam bo pomagal doseči popolno notranjo podobo vašega doma.

Kontakt: Kociplesk, Silvo Kocjančič s.p., Češnjice pri Moravčah 30a, 1251 Moravče

041 523 588 I info@pleskanje.info


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Vse, kar morate vedeti, preden se odločite za posojilo

Želite kupiti novo pohištvo za dom, zamenjati dotrajano strešno kritino ali vgraditi nov fasadni sistem, vgraditi nov ogrevalni sistem, urediti okolico, prihranki pa niso...

TOPDOM širi mrežo: Otvoritev 36. poslovalnice – Gradbeni paradiž za vse mojstre

Nova poslovalnica predstavlja dobrodošlo pridobitev za Brežice in okolico V podjetju TOPDOM d.o.o. so za lokacijo svoje nove poslovalnice izbrali Brežice predvsem zato, ker na...
Med prejemniki zlatega nacionalnega priznanja za inovacijo je tudi podjetje iQwood, ki je nagrado prejelo za razvoj najtanjše nosilne, lesene masivne stene brez lepil na svetu. (Foto: GZS)

iQwood prejemnik najvišjega nacionalnega priznanja za inovacije

»Gre za izjemno priznanje za naše razvojno delo in potrditev, da tudi v Sloveniji premoremo veliko znanja in inovativnih idej, kako iz slovenskega...
google-site-verification=1-d8AhaiDxfSvIpZxixh28U4UMXh3uaAgZUCmiMYpfA