četrtek, 28 septembra, 2023
DomaGradnjaRemoplast na tržišču predstavlja nova premium okna Kömmerling 88

Remoplast na tržišču predstavlja nova premium okna Kömmerling 88

Koliko svetlobe pa si vi želite v vaši novogradnji? Strokovnjaki pravijo, da je sončna svetloba nujna za naše zdravje. Sodobni trendi se nagibajo k velikim steklenim površinam, da so notranji prostori svetli in prijetni. Od zunaj pa izgledajo takšne hiše "prestižno domače". Vse o estetiki, varnosti in energetski učinkovitosti stavbnega pohištva so nam zaupali v podjetju Remoplast.

Remoplastova premium okna Kömmerling 88 so odlična za obnove, novogradnje in tudi za pasivne hiše!

Z odlično toplotno izolacijo in trendovskim dizajnom so nova okna Remoplast orientirana v prihodnost. Odlikujejo se z novim, visoko izolativnim 7-komornim sistemom s sredinskim tesnjenjem ter maksimalno dimenzioniranimi jeklenimi ojačitvami. Že v standardni različici, z ustrezno trislojno zasteklitvijo, dosegajo izolativne vrednosti za pasivne hiše. Sistem je na voljo v širokem spektru barv, z možnostjo vgradnje različnih vrst okovja. Inteligentna konstrukcija omogoča vgradnjo modernih funkcijskih stekel. Omogoča odlično zvočno in protivlomno zaščito. Remoplast okna so na voljo v izvedbah PVC, PVC/ALU, ALU in LES/ALU. Za več informacij kliknite TUKAJ.

Za vse, ki vam je naravni videz velikega pomena in se niste pripravljeni odreči prednostim sodobnega okna, v podjetju REMOPLAST izdelujejo PVC OKNA v LESNIH DEKORJIH z izraznostjo lesa. Okna DEKOR imajo tako vse pozitivne lastnosti sodobnih plastičnih oken z dekorativnim učinkom lesa. Poleg lesnega dekorja lahko izbirate tudi med univerzalnimi barvami (priljubljena antracit siva barva) in kovinskimi barvami. Izberete lahko enostranski ali obojestranski dekor.

Dekor sistem poleg široke izbire barv odlikuje tudi odlična obstojnost dekor folij, ne glede na vremenske vplive in osončenost.

PRESLEDEK

PRESLEDEK

Sistem KÖMMERLING 88 ALUCLIP – ALUMINIJASTA MASKA ZUNAJ

Za najbolj zahtevne kupce v podjetju REMOPLAST izdelujejo PVC okna z aluminijasto masko na zunanji strani okna.

Okna v tej kombinaciji odlikuje sodobno PVC okno v kombinaciji z, na vremenske vplive odpornim gradbenim materialom, aluminijem. V takšni idealni kombinaciji aluminij v okenski konstrukciji prepriča s svojo eleganco, vremensko odpornostjo in enostavnostjo vzdrževanja. Po drugi strani nudi PVC optimalno toplotno in zvočno izolacijo. Za dodatne informacije o prednostih PVC-ALU izvedbe REMOPLAST kliknite TUKAJ.

Novost na slovenskem trgu!

Serija vrat REMOPLAST AluClip ZERO – PRESTIŽEN IZGLED IN VRHUNSKA KVALITETA.

PVC vhodna vrata, ki so z zunanje strani prekrita z ALU oblogo, na notranji strani pa so izdelana v PVC izvedbi. Nova serija ima zunaj ALU krilo popolnoma poravnano s podbojem, zato imajo takšna vrata prestižen zunanji izgled aluminijastih vrat. Toplotna prehodnost vrat ZERO je zaradi skupne debeline krila 100 mm boljša od 0,9 W/m2K. Nova serija vrat daje odlično razmerje med ceno in kakovostjo. Izbirate lahko med široko paleto modelov modernih oblik v standardnih RAL barvah in lesnih dekorjih, ki ustrezajo različnim tipom gradenj.

V povezavi s prestižnimi ZERO vrati lahko izberete tudi elegantni ročaj in revolucionarni čitalec prstnih odtisov ekey dLine.

Gre za nov inovativen proizvod, ki vam poleg dostopa v objekt brez ključa omogoča še priročno daljinsko odpiranje, praktičnega govornega asistenta in še veliko več. Več informacij na Facebook profilu Remoplast Okna in vrata ali pri prijaznih svetovalcih Remoplast.

PRESLEDEK

PRESLEDEK

V podjetju Remoplast nudijo tudi strokovno montažo za vse izdelke iz njihovega proizvodno prodajnega programa. Oglejte si nov katalog proizvodov Remoplast. Za ogled KLIKNITE TUKAJ. Sledite jim na Facebook in Instagram Profilu.

Kontaktirajte ponudnika:  REMOPLAST d.o.o., Spodnja vižinga 68b, 2360 Radlje ob Dravi

02 888 0 443  I   info@remoplast.si   I www.remoplast.si 

PRESLEDEK


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

TOPDOM širi mrežo: Otvoritev 36. poslovalnice – Gradbeni paradiž za vse mojstre

Nova poslovalnica predstavlja dobrodošlo pridobitev za Brežice in okolico V podjetju TOPDOM d.o.o. so za lokacijo svoje nove poslovalnice izbrali Brežice predvsem zato, ker na...
Med prejemniki zlatega nacionalnega priznanja za inovacijo je tudi podjetje iQwood, ki je nagrado prejelo za razvoj najtanjše nosilne, lesene masivne stene brez lepil na svetu. (Foto: GZS)

iQwood prejemnik najvišjega nacionalnega priznanja za inovacije

»Gre za izjemno priznanje za naše razvojno delo in potrditev, da tudi v Sloveniji premoremo veliko znanja in inovativnih idej, kako iz slovenskega...
google-site-verification=1-d8AhaiDxfSvIpZxixh28U4UMXh3uaAgZUCmiMYpfA