ponedeljek, 5 junija, 2023
DomaGradnjaGradnja in obnovaOgrajni sistemi z odliko iz kakovosti

Ograjni sistemi z odliko iz kakovosti [Slovenska proizvodnja]

Pri izbiri ograjnega sistema kupci v ospredje postavljajo kakovost, varnost, lep videz ter trajnost. O elementih, ki vplivajo na kakovost, smo se pogovarjali s strokovnjaki za ograjne sisteme v podjetju Ograje Mihalič.

Sodobni ograjni sistemi Mihalič so izdelani povsem po meri kupca. Celovita ponudba ograjnih sistemov prepriča, 50 letna tradicija v proizvodnji ograjnih sistemov zagotavlja kakovost in zanesljivost.

Vsi ograjni sistemi Mihalič so iz lastne proizvodnje in suhoprašno barvani (v lastni lakirnici). Ograja tudi po več letih ostane nespremenjenega videza. Vrtno ograjo, balkonsko ograjo, stopniščno ograjo ali vrtna vrata vam lahko izdelajo v enakem stilu. Izbran ograjni sistem tudi zmontirajo.

Trenutni arhitekturni trendi na področju ograjnih sistemov

Lamelni AL Z ograjni sistem je izdelan iz AL profila „Z“ izgleda, rezultat lastnega razvoja in dizajna. Sistem je dobavljiv v izbrani barvi po lestvici RAL, zastira poglede in skorajda ne potrebuje vzdrževanja. Ograjni sistem lahko kombiniramo z dekorjem iz perforirane pločevine ali dekorjem v izgledu kamna ali lesa (novo).

Dekor ograje [ograje modernega izgleda] se izdelujejo iz jeklenih palic ali cevi poljubnih dimenzij, zaščitenih z vročim cinkanjem ter suho prašno barvanih v lastni lakirnici. Na voljo v izbrani barvi po lestvici RAL.

INDO ograjni sistem. Plod domačega znanja in sodobne tehnologije (lastna proizvodnja, 3D izgled, v vseh barvah po RAL). Sistem odlikuje močna konstrukcija iz 4 do 5 mm debele jeklene žice, dolga življenjska doba, možnost prilagajanja višini ter enostavna in hitra montaža. Posebnost sistema INDO je možnost izdelave pod kotom (za naklone do 28°) in v radiusu (za okrogline). Izdela se točno po izmerah, montira pa brez dodatnega prirezovanja. Ograja se na aluminijaste H stebričke pritrjuje z ALU sponkami na KLIK sistem. ALU stebrički H profila (lasten razvoj) so lepega izgleda in napram kovinskim zagotavljajo izjemno trajnost in visoko odpornost na vremenske vplive, tudi na sol.

Ograje iz DEKORIRANE pločevine [atraktiven videz, ki poudari sodoben izgled objekta]. So vse pogostejša izbira in so povsem prilagodljive željam investitorja, tako po izboru barve, kot vzorca (lasten laserski izrez). Dodatna storitev ponudnika: Prašno barvanje v lastni lakirnici za izdelke do dimenzije 12 x 2,5 x 1,20m. Izdelava in montaža samonosnih drsnih vrat tudi v dolžini 13m odprtine.

Novost: Dekor v izgledu kamna ali lesa Ograjne sisteme lahko kombinirate s paneli z dekorjem iz pločevine ali v izgledu naravnega kamna ali lesa. Dekor v izgledu kamna ali lesa (smreka, bukev, hrast), iz vodoobstojne dvokomponentne mase, je novost na slovenskem trgu – proizvajalec ograjnih sistemov »Moderne ograje Mihalič«, je edini proizvajalec ograjnih sistemov na slovenskem trgu, ki ponuja navedeno rešitev. Izberite kakovost, ki traja!

Ograje iz aluminija, tako imenovane AL-Late ograje, so izdelane iz aluminijastih profilov letvice poljubnih širin, z ali brez dekorativnega roba. Profili se zaključijo z aluminijastim pokrovom. Barve: Lestvica RAL

V okviru celovite ponudbe ograjnih sistemov vam v podjetju OGRAJE MIHALIČ d.o.o. izdelajo vrtno ograjo, balkonsko ograjo ali stopniščno ograjo v enakem stilu. Izberite svoj stil ograjnega sistema. Izberite ograjo MIHALIČ, izberite tradicijo in garancijo za kakovost. Za več informacij pošljite povpraševanje ali jih kontaktirajte.

Proizvodnja, prodaja in montaža:

Moderne ograje Mihalič, d.o.o., Stročja vas 63 b, 9240 Ljutomer

02 584 87 00  I  info@ograje-mihalic.si
www.ograje-mihalic.si


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Nova ograja? In kakšno naj izberem?

Ustrezna izbira ograjnega sistema je v prvi vrsti odvisna predvsem od tega, kakšno ograjo potrebujemo in čemu naj ograja služi. Je to večja mera zasebnosti...

Enostavna rešitev za čiščenje sončnih elektrarn in fasad

Izkoristite pridobljeno energijo v maksimalni meri V Bentu sledimo smernicam razvoja in novostim ter zahtevam po varnejši in cenejši ter okolju prijazni metodi čiščenja sončnih...

Kaj je dobro vedeti, preden se odločimo ograditi zemljišče?

  Preden se odločite za omejitev zemljišča z ograjo morate najprej preveriti, kaj o tem določajo prostorski akti, ki veljajo na območju, kjer želite postaviti...
google-site-verification=1-d8AhaiDxfSvIpZxixh28U4UMXh3uaAgZUCmiMYpfA