Visoko kakovostna hidroizolacijska membrana za trajno tesnjenje

Pri vsaki stavbi je tesnjenje strehe zelo pomemben dejavnik. Tesnjenje je učinkovito šele takrat, ko voda nikjer ne prodre v objekt, tudi na dolgi rok. V zadnjih 30 letih so se za hidroizolacijo ravnih streh v večini uporabljali bitumenski trakovi, katerih slabost je, da z leti na spojenih delih pričnejo puščati. Ravna streha je iz tehničnega vidika zahtevna. Vsaka napaka pri izvedbi ravne strehe potegne za seboj bistveno višje stroške sanacije, kot pri poševni strehi. V nadaljevanju vam predstavljamo visokokakovostno hidroizolacijsko membrano PRELASTI, ki se polaga v enem kosu in zagotavlja trajno tesnjenje.

 

Hidroizolacijska membrana je izdelana v enem kosu!

Se ne spaja (vari, kot bitumenski trakovi). Izdelana je po meri in se polaga v enem kosu, s čimer se izognemo možnemu puščanju na spojih, kar ob kvalitetni izvedbi zagotavlja trajno vodotesnost in dolgo življenjsko dobo. Pričakovana življenjska doba membrane je lahko tudi preko 50 let. Okolju prijazna PRELASTI kritina z vulkaniziranimi stiki zagotavlja trajno tesnjenje.

 

Uporabnost hidroizolacijske membrane Prelasti je zelo široka. Primerna je tako za sanacije, kot za novogradnje in je izjemno učinkovita rešitev za hidroizolacijo. Edinstvene lastnosti PRELASTI membrane omogočajo uporabo membrane na več področjih. Za strehe z majhnim naklonom, mehansko pritrjene ali lepljene, ravne strehe, strehe z lahko konstrukcijo, nadstreški garaž, teras in balkonov. Uporablja se tudi za izdelavo
bazenov, ribnikov in vodnih zajetij.

Oglejte si video izdelave in sistema polaganja:

 

Posebnost membrane PRELASTI je tovarniška priprava kritine po vaši meri, v enem kosu, kar pomeni, da se večino ali vse spoje in detajle vnaprej izdela že v tovarni s postopkom vulkanizacije. Prefabricirani šivi so 100% vodoodporni. Vgradnja hidroizolacijske membrane po meri je ob enem tudi hitrejša in skrajša čas vgradnje.

 

Uporablja se lahko tudi za izdelavo, bazenov, ribnikov in za druge namene. Membrana PRELASTI je UV odporna, temperaturno obstojna, v primeru ozelenitve odporna tudi na prodiranje korenin.

Hidroizolacijska membrana PRELASTI je odlična tudi za konstrukcije, ki ne prenesejo velike obremenitve teže). Teža membrane je le 1,5 kg/m2, zato je hidroizolacijska membrana PRELASTI dobra izbira za objekte in konstrukcije, ki ne prenesejo velike obremenitve teže. Pričakovana življenjska doba membrane je lahko tudi preko 50 let.

Hidroizolacijska membrana Prelasti je izdelana iz EPDM-a, kar zagotavlja membrani vrhunske lastnosti in izjemno vzdržljivost tudi v najtežjih podnebnih razmerah. EPDM hidroizolacijsko membrano odlikujejo vrhunske mehanske lastnosti (dobra natezna trdnost in visoka elastičnost), kar pripomore k dolgi življenjski dobi membrane.

 

V kolikor iščete sistem ravne strehe, ki je kakovosten in vzdržljiv, je hidroizolacijska membrana Prelasti, dobavljena v enem kosu, odlična rešitev.

Kontakt ponudnika:

Grama  G. T.  d.o.o., Miklavška cesta 70, Hoče

info@grama.si 02 33 004 83 www.grama.si

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title