petek, 24 marca, 2023
DomaGradnjaVisoko kakovostna hidroizolacijska membrana za trajno tesnjenje

Visoko kakovostna hidroizolacijska membrana za trajno tesnjenje

Pri vsaki stavbi je tesnjenje strehe zelo pomemben dejavnik. Tesnjenje je učinkovito šele takrat, ko voda nikjer ne prodre v objekt, tudi na dolgi rok. V zadnjih 30 letih so se za hidroizolacijo ravnih streh v večini uporabljali bitumenski trakovi, katerih slabost je, da z leti na spojenih delih pričnejo puščati. Ravna streha je iz tehničnega vidika zahtevna. Vsaka napaka pri izvedbi ravne strehe potegne za seboj bistveno višje stroške sanacije, kot pri poševni strehi. V nadaljevanju vam predstavljamo visokokakovostno hidroizolacijsko membrano PRELASTI, ki se polaga v enem kosu in zagotavlja trajno tesnjenje.

Hidroizolacijska membrana je izdelana v enem kosu!

Se ne spaja (vari, kot bitumenski trakovi). Izdelana je po meri in se polaga v enem kosu, s čimer se izognemo možnemu puščanju na spojih, kar ob kvalitetni izvedbi zagotavlja trajno vodotesnost in dolgo življenjsko dobo. Pričakovana življenjska doba membrane je lahko tudi preko 50 let. Okolju prijazna PRELASTI kritina z vulkaniziranimi stiki zagotavlja trajno tesnjenje.

Uporabnost hidroizolacijske membrane Prelasti je zelo široka. Primerna je tako za sanacije, kot za novogradnje in je izjemno učinkovita rešitev za hidroizolacijo. Edinstvene lastnosti PRELASTI membrane omogočajo uporabo membrane na več področjih. Za strehe z majhnim naklonom, mehansko pritrjene ali lepljene, ravne strehe, strehe z lahko konstrukcijo, nadstreški garaž, teras in balkonov. Uporablja se tudi za izdelavo
bazenov, ribnikov in vodnih zajetij.

Oglejte si video izdelave in sistema polaganja:

Posebnost membrane PRELASTI je tovarniška priprava kritine po vaši meri, v enem kosu, kar pomeni, da se večino ali vse spoje in detajle vnaprej izdela že v tovarni z vročim lepljenjem. Prefabricirani šivi so 100% vodoodporni. Vgradnja hidroizolacijske membrane po meri je ob enem tudi hitrejša in skrajša čas vgradnje.

Uporablja se lahko tudi za izdelavo, bazenov, ribnikov in za druge namene. Membrana PRELASTI je UV odporna, temperaturno obstojna, v primeru ozelenitve odporna tudi na prodiranje korenin.

Odlična kot hidroizolacija (tudi za konstrukcije, ki ne prenesejo velike obremenitve teže). Teža membrane je le 1,5 kg/m2, zato je hidroizolacijska membrana PRELASTI dobra izbira za objekte in konstrukcije, ki ne prenesejo velike obremenitve teže. Pričakovana življenjska doba membrane je lahko tudi preko 50 let.

Hidroizolacijska membrana Prelasti je izdelana iz EPDM-a, kar zagotavlja membrani vrhunske lastnosti in izjemno vzdržljivost tudi v najtežjih podnebnih razmerah. EPDM hidroizolacijsko membrano odlikujejo vrhunske mehanske lastnosti (dobra natezna trdnost in visoka elastičnost), kar pripomore k dolgi življenjski dobi membrane.

V kolikor iščete sistem ravne strehe, ki je kakovosten in vzdržljiv, je hidroizolacijska membrana Prelasti, dobavljena v enem kosu, odlična rešitev.

Kontakt ponudnika:

Grama  G. T.  d.o.o., Miklavška cesta 70, Hoče

info@grama.si 02 33 004 83 www.grama.si


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...

Možnosti uporabe transportnega vozička

Transportni vzpenjalniki MARIO CARRELLI omogočajo strokovnost transporta, dostave, hitreje dosežen želen cilj in ničelne poškodbe dostave. In kar je najbolje, pri tem ne trpita...