Na deželi, a vendar v bližini mesta – nova stanovanjska soseska Selo pri Ihanu 👌

V naselju Selo pri Ihanu nastaja nova stanovanjska soseska z desetimi pasivnimi hišami JUBHome, ki bodo uporabnikom na lepi in mirni lokaciji, le korak odmaknjeni od bližnjih urbanih središč, zagotavljale izvrstne pogoje za zdravo bivanje v objemu narave. Naselje se nahaja v Selu pri Ihanu v bližini potoka Mlinščica in lokalne ceste Domžale – Dol pri Ljubljani. Do Ljubljane je z avtomobilom 10 minut vožnje, do centra Domžal pa le 5 minut.

 

 

Zelena in mirna lokacija, a čisto blizu mesta …

Vse, ki se čez teden vozite na delo v naše glavno mesto, bo prepričala odlična lokacija ter hitra prometna povezava z Ljubljano, saj je naselje z avtomobilom le 10 minut oddaljeno od mestnega središča, le 5 minut vožnje pa boste iz Sela potrebovali do centra Domžal. V bližini so tudi vrtec, šola, banka, pošta, trgovina, športni objekti ter zdravstveni dom in lekarna. Ljubitelje narave, še zlasti pa družine z otroki, bodo vedno znova navduševali prijetni sprehodi po bližnjih gozdnih poteh ter mimo zaselkov ob Mlinščici, s kolesom ali peš pa tudi obisk številnih okoliških kulturnih ali zgodovinskih znamenitosti. Oglejte si JUBHome hiše in cenik.

 

 

Moderne enodružinske hiše JUBHome sredi narave …

Pri snovanju naselja po standardih pasivne gradnje je bilo glavno vodilo ustvariti mirno, družinsko okolje v neposrednem stiku z naravo in odprtimi bivalnimi površinami. Enodružinske hiše neto velikosti 140 m² s pritličjem in mansardo so razporejene na lepih parcelah z zelenimi površinami velikosti od 605 do 837 m². Vsaki hiši pripada tudi nadstrešek za dva avtomobila, dovoz pa je urejen z javne asfaltirane poti. Oglejte si JUBHome hiše in cenik.

 

 

Enodružinske hiše JUBHome ponujajo odličen razgled v bližnjo zeleno, naravno okolico …

Arhitekturno je vsaka hiša zasnovana tako, da uporabnikom zagotavlja intimni zunanji prostor na prijetno osončeni terasi, osrednji in izjemno prostoren bivalni del pa skozi lesena okna s trojno zasteklitvijo ponuja odličen razgled v bližnjo zeleno, naravno okolico. V pritličju se poleg kuhinje z jedilnico ter dnevne sobe nahajajo še toaletni prostor, tehnična soba ter z bivalnim prostorom povezan kotiček za delo od doma, v mansardi pa razporeditev omogoča več različnih postavitev prostorov – z eno ali dvema kopalnicama, prostorno spalnico z garderobo, utilitijem ter do tremi sobami. Oglejte si JUBHome hiše in cenik.

 

 

Zgrajene po trajnostnih načelih in pasivnih standardih …

Konstrukcija hiše je masivna, pri gradnji pa je uporabljen inovativen energijsko varčen JUBHome sistem s PHI certifikatom priznanega nemškega inštituta za pasivno gradnjo. Temeljna plošča je izvedena po sistemu JUBHome BASE, zunanje in notranje nosilne stene pa po sistemu JUBHome WALL. Dvokapna streha je toplotno izolirana in krita z opečnimi strešniki sive barve. Tankoslojna kompaktna fasada JUBIZOL je na zunanji in notranji strani toplotno izolirana v sklopu ICF obodnih sten z grafitnim EPS-om, stavbno pohištvo pa je zrakotesno vgrajeno po sistemu RAL vgradnje. Z naravnim okoljem sovpada tudi barva zaključnega sloja hiš s prijetno kombinacijo belega in toplega sivo-rjavega odtenka. Oglejte si JUBHome hiše in cenik.

 

 

Prevzem ključev je možen že po zaključeni 4. gradbeni fazi 👇
Energijsko varčne hiše JUBHome bodo zgrajene do zaključene 4. gradbene faze, ki vključuje vsa zemeljska dela in tudi pripadajoči priključek na javni vodovod ter komunalne vode za kanalizacijo, telekomunikacijski priključek ter strojne in elektroinštalacije, kar bo uporabnikom omogočalo izbiro zaključnih elementov ter tudi želene opreme za ogrevanje in prezračevanje. Po dogovoru pa bo možna tudi izvedba na ključ.

 

Ker je nakup hiše ena največjih življenjskih naložb, vam pri njeni uresničitvi lahko pomagajo tudi na NLB z NLB Stanovanjskim kreditom. Na posvet v banki se lahko naročite preko obrazca na www.nlb.si/posvet-dom.

 

 

 

Za več podrobnejših informacij pišite e-naslov info@jubhome.eu ali pokličite na M: 030 706 464 ali T: 01/58 84 120. https://selo-pri-ihanu.jubhome.eu/

 

 


 

 

Prelistajte tudi REVIJO, kjer vas čaka

kar 48 strani EKSKLUZIVNIH REŠITEV ZA GRADNJO ALI OBNOVO 👇

 

 

V ogled priporočamo tudi te aktualne REŠITVE za ureditev okolice ali obnovo vašega doma 👇

Sončna elektrarna [tudi v kompletu s toplotno črpalko]

Izjemne kombinacije svetil za prijeten dom 😍

Domišljeno zasnovana pomivalna korita BLANCO 😍

BoxSpring postelja – Novi trend postelje na ključ

Sodobne kaminske peči [NOVOSTI, ki prepričajo]

Oblazinjeno pohištvo, ki navdušuje [Trendi 2021]

Talna obloga Corques liquid lino [NOVOST na trgu]

23 Vrhunskih REŠITEV Za Sodoben Dom In Sanjsko Teraso

 

☝😍👀 Še več PRAKTIČNIH rešitev za gradnjo, obnovo doma ali zunanjo ureditev najdete na vstopni strani KLIK TUKAJ.

Avtor: Tanja Gostenčnik, urednica spletnega mesta

Deli članek na